سید جواد حسینی کیا نماینده حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی است که در این سالها کمکیبه صنایع و معادن استان نکرده، چشم انتظاری ۴ساله برای افتتاح پتروشیمی نمونه ای از این وعده های آشنا و تو خالی است.
حسینی کیا نماینده حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی است، حوزهای که از لحاظ زیرساختی، بنا به ادعای خودش وضعیت مساعدی ندارد.
عدم زیرساختهای روستایی خصوصا راه ها و طرح هادی روستایی، پیشرفت نامناسب طرح نهضت ملی مسکن و چشم انتظاری مستاجران سنقر برای خانه دار شدن، ضعیف بودن امکانات ورزشی و درمانی در سنقر و … همه گوشههایی از وضعیت نامناسب این شهرستان است.
سنقر از دیرباز در زمینه کشاورزی و دامداری شهره بوده و آفتابگردانش در سراسر ایران شهره است اما دریغ از آنکه در این سالها در بخش صنایع تبدیلی کاری صورت گیرد و یا واحدهای بزرگ مدرن فرآوری شامل دانه کشی حداقل برای محصول دانه آفتابگردان ایجاد شود.
در حالی جوانان سنقر با نرخ بالای بیکاری مواجهند که برند فرش دستباف سنقر که زمانی در سراسر دنیا برای آن سر و دست میشکستند به دلیل عدم حمایت از قالیبافان در آستانه نابودی است.
اینها گوشهای از مشکلات حوزه انتخابیه سنقر و کلیایی است که حسینی کیا نمایندگی آن را بر عهده دارد و در این سالها کاری برای مردم منطقهاش از پیش نبرده است.
پتروشیمی سنقر یکی از وعدههای مهم و آشنای حسینی کیا در این سالها بود، طرحی که سالها قول پیگیری آن را داد و قرار بود با حضور وزیر نفت کلنگ زنی شود، در نهایت در سال ۱۳۹۸ و البته بدون حضور وزیر نفت کلنگ زنی شد و قرار بود ظرف مدت ۱۲ تا ۱۴ ماه به بهرهبرداری برسد و با افتتاح آن صنایع پایین دستی متعدد نیز شکل بگیرد.
حالا که در سال ۱۴۰۲ قرار داریم و با گذشت بیش از چهار سال هنوز این طرح افتتاح نشده است و مردم سنقر همچنان چشم انتظار یک واحد صنعتی بزرگ در منطقه هستند.
نکته تاسف بار مهم دیگر این است که حسینی کیا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی است و در این سالها هیچ کمکی به صنایع و معادن استان نکرده است.
خودروسازی صحنه یکی از نزدیک ترین طرح ها به حوزه کاری حسینی کیا است که بارها خواستار توسعه آنها و حتی ایجاد صنایع پایین دستی قطعه سازی برای این طرح شد اما این مصوبه سال ۱۳۹۰ سفر مقام معظم رهبری به کرمانشاه تنها در حد یک سالن مونتاژ باقی مانده است.
سه شیفته شدن این واحد، اضافه شدن سالن رنگ و در مجموع طرح توسعه ایران خودرو سالهاست که در حد وعده باقی مانده و همچنان لنگ چند هزار میلیارد ریال اعتبار است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس حتی برای بخش معدن حوزه انتخابیه خود نیز کاری نکرده است، پهنه سنقر تنها نقطه ای از استان است که محدوده های امیدبخش کانی های ارزشمند فلزی را دارد و در سایه بی توجهی حسینی کیا نه اعتباراتی برای توسعه معادن جذب شده و نه سرمایهگذارانی به این منطقه آمده است.
معادنی گرانبها که ایجاد صنایع فرآوری در پایین دست آنها می تواند سدها جوان بومی را مشغول به کار کند.
او چندی قبل در یک اقدام نمایشی و پرهزینه تعدادی از اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس را به کرمانشاه آورد اما جز ریخت و پاش و تحمیل هزینه پذیرایی به برخی واحدهای صنعتی عابدی دیگری برای صنعت و معدن کرمانشاه نداشت.
حسینی کیا در چهار سال اخیر به ندرت در کنار صنعتگران و معدن کاران کرمانشاه حضور داشته است و این موضوع به خوبی در برگزاری نشستهای تخصصی مشهود است.
او حتی نتوانسته حوزه انتخابیه خود را از بن بست خارج کند و از ظرفیتهای کشاورزی، معدنی، دامداری و گردشگری سنقر برای مردمی که به او رای دادند فرصت ایجاد کند چه برسد به آنکه در کمیسیون تخصصی خود برای دفاع از صنعت و معدن کرمانشاه به پا خیزد.
او بخش زیادی از وقت خود را به امور غیرمربوط گذرانده است و اظهارنظرهای او درباره محدودیت فضای مجازی از خاطر کسی نمی رود.
باید هشدار داد که مردم نگاهی دقیق به کارنامه چهار ساله این سید نماینده داشته باشند و بعد ببینید که بار دیگر او را شایسته رای دادن و راهی کردن به مجلس می دانند یا نه.
دیدگاه