یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

قند‌های مصنوعی، اضافه وزن‌های واقعی
02 مرداد 1402 - 12:40
شناسه : 288573
7
مصرف قند‌های مصنوعی چگونه شما را چاق‌تر می‌کند؟ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر کوروش جعفریان درباره بحث سرطانزا بودن قند‌های مصنوعی عنوان کرد: این بار اولی نیست که بحث سرطانزا بودن مصرف قند‌های مصنوعی مطرح می‌شود. سال‌ها پیش نیز به این بحث پرداخته شده بود. اما بتازگی دوباره بحث سرطانزا بودن مصرف آسپارتام مطرح شده است/وی درپاسخ به این پرسش که قند‌های مصنوعی چقدر در ابتلا به سرطان نقش دارند؟نیز توضیح داد: نتایج برخی مطالعات از این حکایت دارد که دوز استفاده شده از سوی شهروندان نمی‌تواند سبب ایجاد نگرانی جدی در ابتلا به سرطان شود/دکتر جعفریان با اشاره به اینکه این مساله از خطر مصرف قند‌های مصنوعی کم نمی‌کند، تاکید کرد: در این بین مهم‌تر از سرطانزایی قند‌های مصنوعی باید به این مساله توجه داشت که مصرف این مواد سبب ایجاد تغییراتی در باکتری‌های روده می‌شود/نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که وقتی شخص از قند‌های مصنوعی استفاده می‌کند، ترکیب باکتری‌های روده‌اش بهم می‌ریزد و خطر ابتلا به بسیاری از بیمارهای‌ها برای او افزایش پیدا می‌کند/به گفته وی به این ترتیب زمینه برای ابتلای شخص به چاقی، دیابت، پرفشاری خون و بیماری‌های قلب و عروق فراهم می‌شود/این مساله باید مهم‌ترین دغدغه مصرف کنندگان قند‌های مصنوعی باشد/استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اینکه گاهی مصرف قند ساده بهتر از قند‌های مصنوعی است، توضیح داد: شیرینی قند‌های مصنوعی بسیار بالاست و شخص با مصرف آن‌ها لذت بیشتری را تجربه می‌کند و چنین شخصی اگر بخواهد شیرینی طبیعی مصرف کند باید مقدار خیلی بیشتری قند طبیعی مصرف کند تا به آن سطح از لذت برسد/برای نمونه شیرینی آسپارتام حدود ۶۰۰ برابر از ساکارُز بیشتر است/بنابراین باید یادآور شد که شخص با مصرف قند‌های مصنوعی گرفتار عادت بدی می‌شود که سلامت او را بیشتر به خطر می‌اندازد.
منبع : جام جم آنلاین؛
پ
پ
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اینکه بحث سرطانزا بودن قند‌های مصنوعی دوباره مطرح شده است، گفت: شهروندان باید به این مساله دقت داشته باشند که مصرف قند‌های مصنوعی سبب تغییر باکتری‌های روده می‌شود و به این شکل زمینه برای ابتلا به بیماری و اضافه وزن در اشخاص فراهم می‌شود.

دکتر کوروش جعفریان درباره بحث سرطانزا بودن قند‌های مصنوعی عنوان کرد: این بار اولی نیست که بحث سرطانزا بودن مصرف قند‌های مصنوعی مطرح می‌شود. سال‌ها پیش نیز به این بحث پرداخته شده بود. اما بتازگی دوباره بحث سرطانزا بودن مصرف آسپارتام مطرح شده است.

وی درپاسخ به این پرسش که قند‌های مصنوعی چقدر در ابتلا به سرطان نقش دارند؟ نیز توضیح داد: نتایج برخی مطالعات از این حکایت دارد که دوز استفاده شده از سوی شهروندان نمی‌تواند سبب ایجاد نگرانی جدی در ابتلا به سرطان شود.

دکتر جعفریان با اشاره به اینکه این مساله از خطر مصرف قند‌های مصنوعی کم نمی‌کند، تاکید کرد: در این بین مهم‌تر از سرطانزایی قند‌های مصنوعی باید به این مساله توجه داشت که مصرف این مواد سبب ایجاد تغییراتی در باکتری‌های روده می‌شود.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی افزود: نتایج برخی مطالعات نشان می‌دهد که وقتی شخص از قند‌های مصنوعی استفاده می‌کند، ترکیب باکتری‌های روده‌اش بهم می‌ریزد و خطر ابتلا به بسیاری از بیمارهای‌ها برای او افزایش پیدا می‌کند.

به گفته وی به این ترتیب زمینه برای ابتلای شخص به چاقی، دیابت، پرفشاری خون و بیماری‌های قلب و عروق فراهم می‌شود.

دکتر جعفریان یادآور شد: این مساله باید مهم‌ترین دغدغه مصرف کنندگان قند‌های مصنوعی باشد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اینکه گاهی مصرف قند ساده بهتر از قند‌های مصنوعی است، توضیح داد: شیرینی قند‌های مصنوعی بسیار بالاست و شخص با مصرف آن‌ها لذت بیشتری را تجربه می‌کند و چنین شخصی اگر بخواهد شیرینی طبیعی مصرف کند باید مقدار خیلی بیشتری قند طبیعی مصرف کند تا به آن سطح از لذت برسد.

وی تاکید کرد: برای نمونه شیرینی آسپارتام حدود ۶۰۰ برابر از ساکارُز بیشتر است.

دکتر جعفریان عنوان کرد: بنابراین باید یادآور شد که شخص با مصرف قند‌های مصنوعی گرفتار عادت بدی می‌شود که سلامت او را بیشتر به خطر می‌اندازد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درپاسخ به این پرسش که مصرف قند‌های مصنوعی چه میزان در کاهش وزن و یا پیشگیری از چاقی نقش دارد؟ توضیح داد: نتایج برخی مطالعات نشان داده است که مصرف قند‌های مصنوعی مانند آسپارتام و یا ساخارین تاثیری در کاهش وزن یا پیشگیری از چاقی ندارد.

به این ترتیب باید یادآور شد که شخص با مصرف قند‌های مصنوعی انرژی کمتری وارد بدنش می‌کند. اما همین میزان قند مصنوعی ترکیب باکتری‌ها را در روده شخص تغییر می‌دهد و زمینه را برای افزایش جذب انرژی از مواد غذایی فراهم می‌کند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.