دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Monday, 20 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20919 تعداد نوشته های امروز : 3×

آخرین خبرها

از حضور دانش بنیان‌ها برای تحول در آموزش گردشگری استقبال می‌کنیم برگزاری اجتماع مردم عزادار کرمانشاه ساعت ۱۰:۳۰ رئیس‌جمهور ایران در حین خدمت‌رسانی به مردم به شهادت رسید اعتراض معاون متوسطه به فعالیت غیرقانونی و زیرزمینی مشاوران تحصیلی در استان مراکز معاینه فنی زیر ذره بین بازرسان معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری کرمانشاه آیا روغن حیوانی برای فشارخون مضر است؟ دریافت اجباری کمک‌های نقدی حین ثبت‌نام دانش آموزان در مدارس ممنوع است چرا نباید به سگ‌های ولگرد غذا بدهیم؟ ضرورت نظارت بیشتر معاونت درمان کرمانشاه بر عملکرد جراحان معبر کولبری مجاز در دروازه شوشمی پاوه بازگشایی می شود توزیع مرسولات پستی در کرمانشاه بیش از حد استاندارد است/مرسولات وارده بیش از صادرات است دانش آموزان می‌توانند کارت ورود به جلسه را یک ساعت قبل از امتحان دریافت کنند دلیل اینکه زنان بیشتر آلزایمر می‌گیرند چیست؟ استان کرمانشاه ۶ بار لرزید سایه سنگین رکود در بازار زرگرهای کرمانشاه خودروهای دارای سرعت غیرمجاز در کرمانشاه توقیف می شوند جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان کرمانشاه برگزار میشود/کمک به مدرسه سازی حتی به اندازه یک آجر هم کارساز است جنون غذا برای پول تکرار تجربه ناموفق گذشته در انتخاب مدیران غیربومی کرمانشاه ۲ محور گردشگری در بافت تاریخی شهر کرمانشاه راه اندازی می‌شود

یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد
08 اردیبهشت 1403 - 12:32
شناسه : 292974
0
یک روانپزشک؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر حبیب‌الله خزایی  با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف داروهای خواب آور می‌روند  توضیح داد که مصرف خودسرانه داروهای خواب آور می‌تواند عواقب، پیامدها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد/این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت/دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این داروهای غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می کند/وی ضمن هشدار نسبت به مصرف داروهای خواب آور گفت:اغلب بی خوابی های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد/یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می تواند سلامت انسان ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع ترین اختلال خواب رنج می برند.
منبع : ایرنا
پ
پ

 یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد و گفت: مصرف این داروها بدون نظر پزشک عوارض خطرناکی را به دنبال دارد.

دکتر حبیب‌الله خزایی  با بیان اینکه عموم مردم بعد از چند شب بی‌خوابی سراغ مصرف داروهای خواب آور می‌روند  توضیح داد که مصرف خودسرانه داروهای خواب آور می‌تواند عواقب، پیامدها و عوارضی را برای شخص مصرف کننده در پی داشته باشد.

این فوق تخصص طب خواب با اشاره به اینکه بی‌خوابی باید حداقل سه ماه و هفته ای سه شب ادامه داشته باشد افزود: اگر شخصی در این مدت بی خوابی را تجربه کرد، نیاز به پیگیری و دریافت خدمات تخصصی و در صورت نیاز و تشخیص پزشک، نیاز به مصرف دارو خواهد داشت.

دکتر خزایی با تاکید بر اینکه بی خوابی های زودگذر عموما بدون نیاز به مصرف دارو خود به خود از بین می روند گفت: کسانی که تجربه کوتاه مدتی از بی خوابی دارند نباید خودسرانه به مصرف دارو روی بیاورند چراکه این داروهای غیرنسخه ای، خطر وابستگی شدید را در فرد ایجاد می کند.

وی ضمن هشدار نسبت به مصرف داروهای خواب آور گفت: اغلب بی خوابی های اتفاق افتاده برای افراد نیاز به مصرف هیچ دارویی ندارند و بعد از مدتی این مشکل حل خواهد شد.

یکی از مهمترین مباحث مطرح شده در حوزه سلامت جسم و روان انسان ها، خواب نرمال و طبیعی است چراکه بروز اختلال در روند آن، می تواند سلامت انسان ها را مورد تهدید قرار دهد و براساس آخرین اطلاعات از انجمن علمی روان پزشکان ایران، یک سوم مردم ایران از بی خوابی به عنوان شایع ترین اختلال خواب رنج می برند.

در سال ۲۰۱۰ یک مطالعه توسط محققان دانشگاه ‘وارویک’ نشان داد: افرادی که هر شب کمتر از ۶ ساعت می خوابند در قیاس با افرادی که در شب ۶ تا ۸ ساعت توصیه شده می خوابند، ۱۲ درصد بیشتر احتمال دارد که دچار مرگ زودهنگام (پیش از ۶۵ سال) شوند.

از سوی دیگر مطالعات نشان داده اند که خوابیدن بازیابی قطعاتی از اطلاعات را که ممکن است در گوشه ای از مغز ما فراموش شده باشند، آسانتر می کند و همچنین مطالعه دیگری از محققان دانشگاه اکستر نشان داد که در دو موقعیت که افراد اطلاعات را در طول دوره ۱۲ ساعته بیداری فراموش می کنند، احتمال بیاد آوردن این اطلاعات بعد از یک شب خوابیدن، حدود ۲ برابر می شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.