دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳ Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21388 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

کرمانشاه؛ بهشت باستان شناسی دنیا/ ایجاد موزه پارینه سنگی در کرمانشاه با جدیت دنبال شود آتش در پناهگاه حیات وحش بیستون پس از ۳ روز مهار شد ۱۱ ویتامین و مواد معدنی ضروری و مورد نیاز بدن برای تحصیل از کرمانشاه مهاجرت کردم/ سال آینده برمی‌گردم برخورد آتشین تریلی‌ها در محور بیستون- صحنه تکمیل بزرگراه کربلا در استان کرمانشاه به ۲۳ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد معارفه سرپرست جدید معاونت فنی و شهرسازی شهرداری کرمانشاه برگزار شد نصب سرعت کاه های آسفالتی در۱۲ نقطه مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ مطالبه بازنشستگان کرمانشاهی چیست؟ لباسِ تنگ برای «مدرسه» ممنوع! طرح توسعه میادین نفتی سومار و سامان در شورای اقتصاد تصویب شد آغاز به کار نمایشگاه «پاییزه» در کرمانشاه مخالفت آموزش و پرورش با افزایش ۳۰ درصدی نرخ سرویس مدارس کرمانشاه /تاخیر در اعلام نرخ نهایی باعث سوء استفاده دلالان می شود وقت و انرژی خود را برای افرادی با این ۶ خصوصیت هدر ندهید کرمانشاه خُنک می‌شود نقاط ایجاد آبگرفتگی شهر کرمانشاه شناسایی و رفع مشکل می شود پایان رقابت‌های لیگ برتر بدنسازی/ اصفهان قهرمان و کرمانشاه نائب‌قهرمان شد نیمی از کرمانشاهیان نمی دانند که این شهر تئاتر دارد!/کاتالونیا بر روی صحنه می رود+تصویر لایروبی رودخانه‌های کرمانشاه برای شروع بارش‌های پاییزی نگرانی ها از فروش بی سروصدای سهام ایران خودرو در کرمانشاه!/ نباید به سرنوشت لرستان دچار شویم  

خطرات گرمازدگی
22 خرداد 1403 - 11:09
شناسه : 293565
12
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه؛ طلوع‌‌کرمانشاه : دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به افزایش دمای هوا و احتمال بروز گرمازدگی، گفت: گرمازدگی حالتی است که در آن دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه می‌رسد که این حالت بسیار خطرناک است و استمرار آن می‌تواند منجر به مرگ افراد شود. وی افزود: گرمازدگی یک حالت اورژانسی است و فردی که دچار گرمازدگی شده باید هرچه سریع‌تر تحت درمان قرار گیرد، و گرنه یا دچار آسیب‌های جدی شده و یا جان خود را از دست می‌دهد. شکیبا نفس نفس زدن تند، افزایش ضربان قلب، سردرد، کاهش تعریق، قرمزی پوست، خشک شدن پوست و تهوع و استفراغ را از جمله علائم گرمازدگی عنوان و تصریح کرد: در صورتی که درمان به موقع صورت نگیرد، فرد دچار آسیب‌های مغزی، قلبی، کلیوی و عضلانی شده و در صورت عدم درمان با کم آب شدن بدن، در نهایت فرد جان خود را از دست می‌دهد.
پ
پ
رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با اشاره به خطرات بسیار گرمازدگی، به تشریح علائم و راهکارهای درمانی آن پرداخت.
 
 

دکتر ابراهیم شکیبا با اشاره به افزایش دمای هوا و احتمال بروز گرمازدگی، گفت: گرمازدگی حالتی است که در آن دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه می‌رسد که این حالت بسیار خطرناک است و استمرار آن می‌تواند منجر به مرگ افراد شود.

وی افزود: گرمازدگی یک حالت اورژانسی است و فردی که دچار گرمازدگی شده باید هرچه سریع‌تر تحت درمان قرار گیرد، و گرنه یا دچار آسیب‌های جدی شده و یا جان خود را از دست می‌دهد.

شکیبا نفس نفس زدن تند، افزایش ضربان قلب، سردرد، کاهش تعریق، قرمزی پوست، خشک شدن پوست و تهوع و استفراغ را از جمله علائم گرمازدگی عنوان و تصریح کرد: در صورتی که درمان به موقع صورت نگیرد، فرد دچار آسیب‌های مغزی، قلبی، کلیوی و عضلانی شده و در صورت عدم درمان با کم آب شدن بدن، در نهایت فرد جان خود را از دست می‌دهد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در خصوص عوامل گرمازدگی نیز قرارگیری در هوای گرم و زیر نور خورشید را یکی از مهمترین این عوامل عنوان و تصریح کرد: علاوه بر این، فعالیت شدید در هوای گرم، پوشیدن لباس اضافه در هوای گرم، کم آبی بدن و نوشیدن مشروبات الکلی – منجر به افزایش حرارت بدن می‌شود – هم می‌تواند منجر به گرمازدگی فرد شود.

شکیبا اولین اقدام برای نجات فرد گرمازده را انتقال او به محیط خنک و مسقف عنوان و تصریح کرد: پس از انجام این کار باید دمای بدن را به سرعت پایین آورد، بنابراین بهتر است از آب سرد یا کمپرس یخ استفاده کرده و روی سر، گردن، زیربغل و کشاله ران مصدوم را خنک کرد.

رییس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به خطرات گرمازدگی از افراد خواست تا حتما نکات مربوط به پیشگیری از گرمازدگی را به ویژه برای سالمندان و کودکان رعایت کنند.

شکیبا گفت: اولین نکته مهم در پیشگیری از گرمازدگی این است که فعالیت در ساعات گرم روز، بویژه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۶ ظهر در محیط‌های باز محدود شود. در صورتی هم که افراد ناچار به فعالیت در محیط باز در ساعات روز هستند حتما باید از کلاه و عینک استفاده کرده و به میزان کافی آب بنوشند.

وی افزود: فعالیت شدید بدنی در هوای گرم باید محدود شود و توصیه می‌شود انجام حرکات ورزشی و فعالیت‌های دیگر و … به ساعات خنک روز منتقل شود.

شکیبا گفت: همچنین توصیه می‌شود در فصل تابستان که گرمای هوا شدید است، از میوه‌های آبدار و انواع سبزیجات مانند هندوانه، طالبی، خیار، خربزه، فلفل سبز، کرفس و کاهو برای تامین هرچه بهتر آب بدن استفاده شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.