یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

این کار ساده از بیماری‌های قلبی – عروقی و سکته مغزی جلوگیری می کند
10 تیر 1403 - 11:31
شناسه : 293841
5
طلوع‌‌کرمانشاه : مصرف صبحانه به عنوان جزء جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می‌شود. مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود. بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات حاکی از آن است که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می‌شود. همچنین اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شده است. افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می‌کردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری‌های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه با کیفیت پایین کسب کردند. در نهایت توصیه به مصرف صبحانه منظم و مغذی شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی موثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می‌شود.
منبع : صدآنلاین
پ
پ

مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه­‌های سنی توصیه می‌شود.

 

 سلامت روان یکی از اصلی‌ترین مسائل سلامت جهانی است که با چندین بیماری مهم دیگر از جمله بیماری‌های قلبی – عروقی و سکته مغزی در ارتباط است.

مصرف صبحانه به عنوان جزء جدایی ناپذیر از عادات غذایی سالم در نظر گرفته می‌شود. مصرف منظم صبحانه به دلیل اثرات مثبت آن بر سلامت کلی مانند بهبود خلق و خو، عملکرد شناختی و افزایش کیفیت الگوی غذایی در تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نتایج مطالعات حاکی از آن است که حذف وعده صبحانه منجر به افزایش احتمال افسردگی در نوجوانان و بزرگسالان می‌شود. همچنین اضطراب و پریشانی روانی در نوجوانانی که وعده صبحانه را حذف کرده بودند، مشاهده شده است.

افرادی که صبحانه با ارزش غذایی بالاتر، شامل غلات کامل و محصولات لبنی را مصرف می‌کردند، امتیاز بالاتر در مورد کیفیت زندگی و امتیاز کمتر در ارتباط با افسردگی و بیماری‌های روانی در مقایسه با افراد دریافت کننده صبحانه با کیفیت پایین کسب کردند.

در نهایت توصیه به مصرف صبحانه منظم و مغذی شامل غلات کامل و محصولات لبنی و پروتئینی است که در کاهش اختلالات روانی مانند استرس، افسردگی و پریشانی موثر بوده و منجر به بهبود سلامت روان افراد جامعه می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.