چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21925 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است شب‌های کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سرد می‌شود سرپرست فرمانداری گیلانغرب منصوب شد داغ بیکاری بر پیشانی کرمانشاه/ آمارسازی در سامانه رصد هم به داد بیکاری نرسید! این نوع رژیم غذایی چربی خون را بالا می‌برد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود

نان گران می شود
21 مرداد 1403 - 14:43
شناسه : 294381
17
طلوع‌‌کرمانشاه : نوروز عزیزی" در گفتگو با خبرنگار طلوع، با اذعان به این مطلب که این افزایش قیمت یک مصوبه کشوری است گفت: ما همه آنالیزها را به استانداری داده ایم و قرار است طرح افزایش قیمت نان از هفته آینده در استان کرمانشاه اجرا شود. وی درحالیکه عواملی چون افزایش هزینه های مصرفی مثل آب، برق، گاز، تورم، هزینه کرایه مغازه، دستمزد کارگر و غیره را در افزایش نرخ نان اثرگذار دانست اظهار کرد: ما از استانهایی بودیم که دیرتر نان را گران کردیم و این طرح باید زودتر در کرمانشاه اجرا می شد. عزیزی در خصوص مشکل قطعی برق در ماههای اخیر و اثرگذاری آن در کاهش کیفیت نان گفت: متاسفانه واحدهای خبازی امسال بیشتر از سال گذشته کمبود برق دارند و گاها نبود چند ساعته برق موجب خرابی خمیر و فاسد شدن آن می شود و ضرر زیادی را متوجه نانوایی ها می کند. وی درحالیکه تجهیز واحدهای خبازی به موتور برق را راهکار مناسبی برای خروج از این وضعیت دانست افزود: عملی شدن این طرح برای نانوایی ها هزینه بر است و کمتر کسی توان تامین هزینه 50 تا 60 میلیونی آن را دارد.
نویسنده : لیلا سعدوندی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از افزایش ۲۵ درصدی قیمت نان در هفته آینده خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری طلوع،
“نوروز عزیزی” در گفتگو با خبرنگار طلوع، با اذعان به این مطلب که این افزایش قیمت یک مصوبه کشوری است گفت: ما همه آنالیزها را به استانداری داده ایم و قرار است طرح افزایش قیمت نان از هفته آینده در استان کرمانشاه اجرا شود.

وی درحالیکه عواملی چون افزایش هزینه های مصرفی مثل آب، برق، گاز، تورم، هزینه کرایه مغازه، دستمزد کارگر و غیره را در افزایش نرخ نان اثرگذار دانست اظهار کرد: ما از استانهایی بودیم که دیرتر نان را گران کردیم و این طرح باید زودتر در کرمانشاه اجرا می شد.

عزیزی در خصوص مشکل قطعی برق در ماههای اخیر و اثرگذاری آن در کاهش کیفیت نان گفت: متاسفانه واحدهای خبازی امسال بیشتر از سال گذشته کمبود برق دارند و گاها نبود چند ساعته برق موجب خرابی خمیر و فاسد شدن آن می شود و ضرر زیادی را متوجه نانوایی ها می کند.

وی درحالیکه تجهیز واحدهای خبازی به موتور برق را راهکار مناسبی برای خروج از این وضعیت دانست افزود: عملی شدن این طرح برای نانوایی ها هزینه بر است و کمتر کسی توان تامین هزینه ۵۰ تا ۶۰ میلیونی آن را دارد.

عزیزی درهمین راستا به لزوم حمایت استانداری از نانوایی ها اشاره کرد و گفت: قرار بود استانداری در همین رابطه مکاتباتی انجام دهد تا نانوایی ها بتوانند وام بگیرند و برای واحدشان موتور برق بخرند و ضرر کمتری از قطعی برق ببینند. با این حال آنها به وعده شان عمل نکردند و خبازها را دست تنها گذاشتند.

وی افزود: در چنین شرایطی فقط نانواها آسیب می بینند و نباید انتظار داشت که مشکل قطع برق را خودشان به تنهایی حل کنند!

رئیس اتحادیه خبازان در ادامه در خصوص اجرا نشدن طرح پخت نان کامل در کرمانشاه که پیشتر در خبرها وعده داده بود گفت: چون پخت نان کامل شرایط ویژه ای دارد و هزینه هایش بیشتر است برای اجرای آن منتظر برآور قیمت ها هستیم.

وی افزود: گرچه قراراست این طرح در ۸ واحد نانوایی اجرا شود اما تا کنون ۲۱ واحد برای پخت نان کامل اعلام آمادگی کرده اند.

عزیزی از مزیت های مصرف نان کامل به ارزش غذایی آن برای حفظ سلامتی بدن اشاره کرد و یادآور شد: آرد کامل سبوس، فیبر و ویتامین بیشتری دارد، رنگش تیره تر است، و دور ریز کمتری دارد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا نان های تولیدی کرمانشاه همچنان کیفیت مطلوبی در مقایسه با دیگر استانهای کشور ندارند گفت: این مشکل بیشتر در نیمه اول سال مشهود است و عمدتا به خاطر مصرف گندم تازه است.

عزیزی توضیح داد: چون نانواها از اردیبهشت تا شهریور عمدتا از گندم تازه برای پخت نان استفاده می کنند کیفیت نان قدری پایین می آید. با این حال با گذشت زمان هرقدر خواب گندم بیشتر شود نان بهتری از آن بدست می آید و ما معمولا در نیمه دوم سال نان با کیفیت تری در نانوایی ها پخت می کنیم.

این مسئول در خاتمه در حالیکه تعداد واحدهای خبازی نوع یک و دو در شهر کرمانشاه را یک هزار و ۵۰ واحد عنوان کرد گفت: علاوه بر این تعداد ما ۵۰ واحد آزادپز داریم که با احتساب آنها تعداد واحدهای خبازی کرمانشاه به هزارو۱۰۰ واحد می رسد.

وی افزود: این تعداد کفاف نیاز شهر کرمانشاه را می دهد و حتی بیش از نیاز ماست. همچنین مشکلی به لحاظ پراکندگی آنها نداریم و طوری برنامه ریزی شده که همه شهرکها و محلات به قدر نیاز نانوایی داشته باشند.

عزیزی در خصوص اینکه چرا اغلب نانواها درخواست بیشتری برای آزادپز شدن دارند گفت: سود دهی در آزاد پزها بیشتر است و نانواهایی که سهمیه آرد یارانه ای دارند از وضعیت موجود راضی نیستند و درآمد خوبی ندارند. به همین دلیل ترنان

جیحشان آن است که آرد آزاد بگیرند اما درآمد بیشتری داشته باشند.
 
گفتگو از لیلا سعدوندی_خبرنگار طلوع کرمانشاه
 
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.