یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21804 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

تعیین تکلیف مالکیت زمین مهمترین اولویت مرزهای رسمی شوشمی و شیخ صله است مدیری که می‌خواهد کار اقتصادی شخصی انجام دهد، باید از مسئولیتش خداحافظی کند مه غلیظ دید افقی کرمانشاه را به ۵۰ متر رساند برق فیتیله صنعت کرمانشاه را پایین کشید/ خطر تعدیل نیرو بیخ گوش هزاران کارگر آماده باش ۶۵۰ نیروی شهرداری کرمانشاه در بارندگی امروز صدور هشدار زرد هواشناسی درپی بارش باران وبرف در استان کرمانشاه بارش برف در مناطق سردسیر کرمانشاه آغاز شد همه جاده‌های کرمانشاه باز است خانه‌ مسافرهای کرمانشاه سامان‌دهی می‌شوند نارضایتی تجار و بازرگانان از نابسامانی وضعیت مرز رسمی پرویزخان رکود معاملات خودرو در بازار کرمانشاه آجیل شب یلدا در بازار کرمانشاه چند؟ محور هلشی به سرفیروزآباد پرتلفات‌ترین جاده فرعی کشور است با مدیریت «کارتابلی» به جایی نمی‌رسیم/ باید بین مردم برویم داغ گرانی بر سفره یلدای مردم/ حذف آجیل و شیرینی از تنقلات آمادگی کامل شهرداری جهت سرما و بارش فصل زمستان تاکید استاندار بر حل مشکل برق ‌و گاز پتروشیمی کرمانشاه استاندار کرمانشاه: راه‌آهن کرمانشاه-خسروی باید با سرعت بیشتری تکمیل شود نماینده اورامانات در مجلس شورای اسلامی نارضایتی مردم اورامانات از طرح گرمسیری؛ توسعه کرمانشاه از مسیر تغییر می‌گذرد قدیمی‌ترین مدرسه گیلانغرب ثبت ملی می‌شود

برق فیتیله صنعت کرمانشاه را پایین کشید/ خطر تعدیل نیرو بیخ گوش هزاران کارگر
02 دی 1403 - 9:43
شناسه : 296185
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

این روزها ناترازی انرژی خصوصا در حوزه برق و گاز به دغدغه و چالش اصلی بخش تولید کشور مطرح شده و در هر فرصتی که برای بخش تولید رخ می‌دهد این موضوع را با مسئولین مربوطه در میان می‌گذارند/رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه جهانبخش شکری از مشکلات جدی پیش روی صنعتگران به دلیل قطع برق و ناترازی انرژی یاد کرد و افزود:استانی که هشت سال درگیر جنگ بوده و اکنون مشکلات فراوانی دارد و جز استان‌های اول بیکار ایران است باید به صورت ویژه دیده نشود نکنه اینکه محدودیتی که برای ما نظر نظر می‌گیرند مشابه استان‌های برخوردار باشد/ما مشکلات امروز کشور و چالش‌هایی که در بخش انرژی داریم را درک می‌کنیم اما تقاضا داریم دستگاه‌های دیگر در حوزه مالیات، تامین اجتماعی، بیمه، بانک و … نیز بخش تولید را درک کنند/بر اساس گفته تعدادی از فعالین اقتصادی و تولیدکنندگان استان که نمی‌خواهند اسمشان ذکر شود زیرا نگران آن هستند که در آینده مشکلات بیشتری پیش رویشان ایجاد شود، کرمانشاه از استان‌های پیشتاز در حوزه خاموشی صنایع است/مدیر داخلی یکی از واحدهای تولیدی کرمانشاه در گفت و گو با طلوع با بیان اینکه کرمانشاه هم به لحاظ زمان آغاز خاموشی و هم میزان خاموشی از استان های دیگر جلوتر است، گفت: چرا مدیران برق استان به جای آنکه حامی بخش تولید باشند گوش به فرمان مدیران ارشد کشوری خود هستند و جرات ریسک ندارند/ در استان های همجوار ما مانند همدان همراهی خوب با بخش تولید صورت می‌گیرد بگونه ای که بخشی از صرفه جویی حاصل از مدیریت مصرف در بخش خانگی، به صنایع تزریق می‌شود.

منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

این روزها ناترازی انرژی خصوصا در حوزه برق و گاز به دغدغه و چالش اصلی بخش تولید کشور مطرح شده و در هر فرصتی که برای بخش تولید رخ می‌دهد این موضوع را با مسئولین مربوطه در میان می‌گذارند.

خاموشی که تا چندی قبل فقط مختص به فصل گرما بود حالا در روزهای سرد سال نیز گریبان بخش صنعت را گرفته و از یکسو به دلیل محدودیت سوخت گاز صنایع خصوصا صنایع بزرگ مانند پتروشیمی‌ها، سیمان، نیروگاه‌ها و … محدود شده و از سوی‌دیگر چون نیروگاه‌های سوخت کافی برای تولید برق ندارند حالا درد بی‌برقی نیز به مشکلات صنایع اضافه شده است.

اکنون صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه بین دو تا سه روز در هفته و از هشت صبح تا ساعت ۲۲ محدودیت برق دارند و این یعنی تقریبا نیمی از هفته را باید تعطیل کنند.

این در حالی است که پرداخت مالیات، حق بیمه تامین اجتماعی کارگران، تسهیلات بانکی و … بدون هیچ تاخیری به قوت خود باقی است و صنایعی که تولید آنها بین ۳۰ تا ۵۰ درصد کاهش یافته باید مثل گذشته و بدون یک روز فرصت، اقساط و بدهی‌های خود را به دستگاه‌های خدمت‌رسان بپردازند.

این شرایط باعث می‌شود صنایع نتوانند از پس هزینه‌های سرباری که دارند بر بیایند و ناچار به تعدیل نیرو شوند، آن هم در استانی مانند کرمانشاه که با خیل جوانان بیکار مواجه است باز هم تعدادی دیگر از جوانان از کار بیکار شوند.

در حالیکه مسئولین استان مدام از لزوم جذب سرمایه‌گذار و تسهیل شرایط اشتغال حرف می‌زنند از تامین برق همین ۸۰۰، ۹۰۰ واحد صنعتی نیمه جان موجود در استان هم ناتوان هستیم.

این در حالی است که بر اساس آمارها ظرفیت نیروگاه‌های کرمانشاه بیس از ۲۲۰۰ مگاوات است اما تنها هزار مگاوات آن هم در پیک مصرف، در داخل استان مورد استفاده قرار گرفته و مابقی آن به شبکه سراسری برق تزریق می‌شود.

به گفته رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه که چندی قبل انتقادی نسبت به ناترازی انرژی و مشکلات جدی صنایع را به استاندار کرمانشاه متذکر شد، مجموع مصرف برق صنایع استان تنها ۲۰۰ مگاوات است که از بسیاری از صنایع بزرگ در استان‌های دیگر کشور پایین‌تر است. یعنی تمام صنایع استان روی هم به اندازه یک واحد بزرگ در دیگر استان‌ها استفاده ندارند.

جهانبخش شکری از مشکلات جدی پیش روی صنعتگران به دلیل قطع برق و ناترازی انرژی یاد کرد و افزود: استانی که هشت سال درگیر جنگ بوده و اکنون مشکلات فراوانی دارد و جز استان‌های اول بیکار ایران است باید به صورت ویژه دیده نشود نکنه اینکه محدودیتی که برای ما نظر نظر می‌گیرند مشابه استان‌های برخوردار باشد.

وی گفت: ما مشکلات امروز کشور و چالش‌هایی که در بخش انرژی داریم را درک می‌کنیم اما تقاضا داریم دستگاه‌های دیگر در حوزه مالیات، تامین اجتماعی، بیمه، بانک و … نیز بخش تولید را درک کنند.

بر اساس گفته تعدادی از فعالین اقتصادی و تولیدکنندگان استان که نمی‌خواهند اسمشان ذکر شود زیرا نگران آن هستند که در آینده مشکلات بیشتری پیش رویشان ایجاد شود، کرمانشاه از استان‌های پیشتاز در حوزه خاموشی صنایع است.

مدیر داخلی یکی از واحدهای تولیدی کرمانشاه در گفت و گو با طلوع با بیان اینکه کرمانشاه هم به لحاظ زمان آغاز خاموشی و هم میزان خاموشی از استان های دیگر جلوتر است، گفت: چرا مدیران برق استان به جای آنکه حامی بخش تولید باشند گوش به فرمان مدیران ارشد کشوری خود هستند و جرات ریسک ندارند.

وی ادامه داد: در استان های همجوار ما مانند همدان همراهی خوب با بخش تولید صورت می‌گیرد بگونه ای که بخشی از صرفه جویی حاصل از مدیریت مصرف در بخش خانگی، به صنایع تزریق می‌شود.

این فعال اقتصادی که از بیان نام خود امتناع می کند معتقد است استان‌هایی که زمانی زیر مجموعه ما بودند حالا برای حمایت از تولید برنامه‌ریزی می‌کنند و طرح می‌دهند اما در کرمانشاه اولین بخشی که خاموش می‌شود صنعت است.

وی افزود: این بهتر است که بخش خانگی در اولویت محدودیت قرار گیرد و مردم دو‌ساعت خاموش باشند یا اینکه تولید و صنعت استان از بین برود!

یکی دیگر از تولیدکنندگان کرمانشاه نیز از پیامدهای جدی خاموشی صنایع یاد کرد و گفت: واحد صنعتی که سه روز در هفته تعطیل است چگونه می‌تواند به قراردادهایی که با مشتری بسته پایبند باشد، علاوه بر خساراتی که متحمل می‌شویم باید خسارت حقوقی قراردادهایی که امکان عمل به آن را نداریم هم بپردازیم.

وی اظهار کرد: این روند باعث می‌شود بازارهای صادراتی که سال‌ها برای آن تلاش کردیم از دست برود و در حالی از صادرات دَم میزنیم که واحدهای صادرات محور موجود نیز با خطر تعطیلی مواجهند.

این تولیدکننده با بیان اینکه امروز صنایع به سختی نیروهای کار خود را نگه داشته‌اند و نمی‌توانند از پس هزینه‌ها برآیند، گفت: با ادامه این روند موج بیکاری کارگران و تبعات اقتصادی و اجتماعی آن را شاهد خواهیم بود.

وی با بیان اینکه تنها با اختصاص ۳۰ تا ۴۰ مگاوات سهمیه برق به استان کرمانشاه مشکل برق صنایع حل می‌شود، خاطرنشان کرد: ۳۰ تا ۴۰ مگاوات به اندازه مصرف تعدادی از پاساژهای بزرگ تهران است.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.