چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟
26 دی 1403 - 10:41
شناسه : 296625
0
طلوع‌‌کرمانشاه :

نوروز عزیزی رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با اشاره به ساعت کاری نانوایی‌های کرمانشاه، اظهار کرد: ساعت پخت نان در خبازی‌های کرمانشاه از شش و نیم صبح آغاز می‌شود و تا هشت ادامه دارد. از ساعت هشت تا ۱۰ ساعت برای صبحانه تعطیل می‌شوند و دوباره از ساعت ۱۰ تا ۱۲ پخت می‌کنند. ساعت کاری بعدازظهر خبازی‌ها نیز در فصل تابستان ۱۶ تا ۱۸ و در فصل زمستان ۱۵ تا ۱۷ است/تعداد محدودی از خبازی‌ها هستند که دیرتر پخت را آغاز می‌کنند که آنها نیز سهمیه آرد کمی دارند و اگر از صبح زود پخت را آغاز کنند دیگر نمی‌توانند نان مورد نیاز ظهر مردم را تامین کنند، به همین دلیل دیرتر شروع به کار می‌کنند/رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از پایین بودن سهمیه آرد خبازی‌ها نیز یاد کرد که مشکلاتی را برای این واحدهای صنفی ایجاد می‌کند و ادامه داد: در حال حاضر سهمیه آرد نانوایی‌های کرمانشاه بسته به نوع نانی که پخت می‌کنند و میزان فروشی که دارند، به طور میانگین بین شش تا ۱۰ کیسه است/عزیزی درباره اینکه آیا این میزان سهمیه آرد جوابگوی نیاز مردم هست نیز اظهار کرد: این نکته را باید در نظر بگیریم که تعداد نانوایی‌های کرمانشاه زیاد است و از همین رو مشکلی برای تامین و پخت نان مردم بوجود نمی‌آید.

منبع : ایسنا
پ
پ

 ماجرای کم بودن ساعت کاری نانوایی‌های کرمانشاه بارها مطرح شده، موضوعی که چندی قبل انتقاد استاندار کرمانشاه را نیز به همراه داشت و او از اینکه برخی نانوایی‌ها کارمندی کار می‌کنند، انتقاد کرد.

منوچهر حبیبی چند روز قبل نیز سرزده و در اوایل روز از تعدادی از خبازی‌های کرمانشاه بازدید کرد و بر این موضوع تاکید داشت که هم وضعیت کیفیت نان و هم ساعت شروع به کار خبازی‌های کرمانشاه باید بررسی شود.

نوروز عزیزی رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه با اشاره به ساعت کاری نانوایی‌های کرمانشاه، اظهار کرد: ساعت پخت نان در خبازی‌های کرمانشاه از شش و نیم صبح آغاز می‌شود و تا هشت ادامه دارد. از ساعت هشت تا ۱۰ ساعت برای صبحانه تعطیل می‌شوند و دوباره از ساعت ۱۰ تا ۱۲ پخت می‌کنند. ساعت کاری بعدازظهر خبازی‌ها نیز در فصل تابستان ۱۶ تا ۱۸ و در فصل زمستان ۱۵ تا ۱۷ است.

وی با تاکید بر اینکه ساعت کاری برای عمده خبازی‌ها تعریف شده را رعایت می‌کنند، یادآور شد: تعداد محدودی از خبازی‌ها هستند که دیرتر پخت را آغاز می‌کنند که آنها نیز سهمیه آرد کمی دارند و اگر از صبح زود پخت را آغاز کنند دیگر نمی‌توانند نان مورد نیاز ظهر مردم را تامین کنند، به همین دلیل دیرتر شروع به کار می‌کنند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از پایین بودن سهمیه آرد خبازی‌ها نیز یاد کرد که مشکلاتی را برای این واحدهای صنفی ایجاد می‌کند و ادامه داد: در حال حاضر سهمیه آرد نانوایی‌های کرمانشاه بسته به نوع نانی که پخت می‌کنند و میزان فروشی که دارند، به طور میانگین بین شش تا ۱۰ کیسه است.

عزیزی درباره اینکه آیا این میزان سهمیه آرد جوابگوی نیاز مردم هست نیز اظهار کرد: این نکته را باید در نظر بگیریم که تعداد نانوایی‌های کرمانشاه زیاد است و از همین رو مشکلی برای تامین و پخت نان مردم بوجود نمی‌آید.

به گفته عزیزی، در حال حاضر نزدیک به ۱۲۰۰ واحد نانوایی نوع یک و دو در شهر کرمانشاه فعال هستند.

رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از نظارت مستمر بر فعالیت نانوایی‌های کرمانشاه نیز یاد کرد و گفت: در این نظارت‌ها کیفیت نان، ساعت کاری، آرد مصرفی و … مد نظر قرار دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.