یکشنبه, ۳۰ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 19 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21946 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست بازگشایی راه دسترسی به آبشار پیران پس از چند سال فرودگاه کرمانشاه از فرودگاه‌های برتر کشور است/ دنبال افزایش پروازها هستیم ورود ۲ سامانه ناپایدار به کرمانشاه تا پایان هفته توصیه‌های پلیس‌راه کرمانشاه برای تردد ماشین‌های کشاورزی کرمانشاه الگوی مناسبی برای کشور در اجرای پروژه فیبر نوری است مسابقات آدینه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد مسابقات آدینه تنیس بانوان فردا برگزار می شود ۷۰درصد اراضی کشاورزی استان دیم است/تلاش می کنیم با استفاده از دانش روز مصرف آب در بخش کشاورزی را بهینه کنیم حدود ۳۰ درصد شبکه چاههای مشاهده ای استان بازسازی شده اند راهیابی “قوی تر” به بخش ویژه جشنواره فجر/این نمایش از اواخر دی تا اوایل بهمن در استان اکران می شود به جهاددانشگاهی خیلی امید بسته‌ام/ مرکز «دیده‌بانی توسعه کرمانشاه» با محوریت جهاددانشگاهی راه‌اندازی ‌شود حفاری برای گنج جان یک نفر را در کنگاور گرفت انفجار منزلی در کرمانشاه خسارت جدی به سه ساختمان دیگر زد بازداشت ۷۴۷ خرده فروش و معتاد متجاهر در کرمانشاه انتخاب اولین فرماندار زن در استان کرمانشاه نمادی از وفاق ملی است خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند!

تلاش می کنم عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد/اهالی اورامانات از مدیریت زنان استقبال می کنند/ زن بودن محدودیت نیست
29 دی 1403 - 14:21
شناسه : 296698
1
اولین فرماندار زن در کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

“خدیجه جشن پرور” که متولد روستای کندوله سنجابی، از توابع دهستان زالوآب بخش مرکزی شهرستان روانسر است دانش آموخته کارشناسی ارشد اقتصاد و دانشجوی دکتری توسعه اقتصادی از دانشگاه رازی کرمانشاه است که چندین مقاله معتبر علمی در حوزه اقتصاد و مدیریت شهری دارد/او طی سالهای ۸۹تا۹۳ مدرس دانشگاه بوده و از سال ۹۴ تاکنون به عنوان نیروی استانداری کرمانشاه مشغول کار شده و فعالیت در این حوزه را با شهر روانسر آغاز کرده است. جشن پرور همچنین سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر استانداری کرمانشاه انتخاب شد و مورد تقدیر قرار گرفت/خودش به طلوع کرمانشاه می گوید: پس از شرکت در آزمون استخدامی از سال ۹۴ برای مدت ۴سال پست برنامه ریزی  فرمانداری روانسر را به عهده گرفتم و با مشکلات و کاستی ها و قابلیت های این شهر آشنا شدم. دی ماه ۹۷ با دعوت رییس وقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی به کرمانشاه برگشته در آن سازمان مامور به خدمت شدم و سپس در دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری فعالیت کردم.

نویسنده : لیلاسعدوندی منبع : اختصاصی طلوع کرمانشاه
پ
پ

 درست همین چند روز پیش بود که زهرا بهروز آذر معاون امور زنان و خانواده دولت از فعالیت ۹فرماندار زن در کشور خبر داده و گفت قرار است این تعداد در دولت چهاردهم به ۳۱ نفر برسد.

حالا چند روزی است که استان ما کرمانشاه هم از این موهبت دولت نسبت به جامعه زنان بی نصیب نمانده و با حکم استاندار اولین فرماندار زن فعالیت خود را به طور رسمی  در شهرستان روانسر آغاز کرده است.

شهری که با جمعیت ۴۷ هزار نفری اش در ۶۰ کیلومتری شمال غربی کرمانشاه واقع شده و نزدیک ترین فاصله را با مرکز استان دارد. شهری که به لحاظ موقعیت جغرافیایی به دروازه اورامانات مشهور است.

خیلی ها روانسر را با سراب های خروشان می شناسند و البته قوری قلعه زیبا که قدمت ۶۵ میلیون ساله دارد و یکی از جاذبه های توریستی استان محسوب می شود.

 حالا مدیریت این شهر زیبا که اقتصاد مردمش بر دامداری و کشاورزی بنا شده به یک بانوی توانمند رسیده، کسی که سابقه زیادی در کارهای اجرایی دارد و خودش از اهالی محترم اهل سنت است.

انتخاب وی  به عنوان فرماندار بهانه ای دستمان داد تا با او گفتگو کرده و ضمن شناخت او و توانایی هایش به برنامه هایی که برای توسعه این شهر دارد بپردازیم.

“خدیجه جشن پرور” که متولد روستای کندوله سنجابی، از توابع دهستان زالوآب بخش مرکزی شهرستان روانسر است دانش آموخته کارشناسی ارشد اقتصاد و دانشجوی دکتری توسعه اقتصادی از دانشگاه رازی کرمانشاه است که چندین مقاله معتبر علمی در حوزه اقتصاد و مدیریت شهری دارد.

او طی سالهای ۸۹تا۹۳ مدرس دانشگاه بوده و از سال ۹۴ تاکنون به عنوان نیروی استانداری کرمانشاه مشغول کار شده و فعالیت در این حوزه را با شهر روانسر آغاز کرده است. جشن پرور همچنین سال گذشته به عنوان پژوهشگر برتر استانداری کرمانشاه انتخاب شد و مورد تقدیر قرار گرفت.

خودش به طلوع کرمانشاه می گوید: پس از شرکت در آزمون استخدامی از سال ۹۴ برای مدت ۴سال پست برنامه ریزی  فرمانداری روانسر را به عهده گرفتم و با مشکلات و کاستی ها و قابلیت های این شهر آشنا شدم. دی ماه ۹۷ با دعوت رییس وقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی به کرمانشاه برگشته در آن سازمان مامور به خدمت شدم و سپس در دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری فعالیت کردم.

وی که پیشتر به عنوان معاون فرمانداری نیز مشغول کار بوده درباره جزییات این مسئولیت چنین توضیح می دهد: از اردیبهشت ۹۹ به عنوان معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری کرمانشاه  توفیق خدمت داشتم و با تغییر دولت مجددا به استانداری برگشتم. به طور کلی  قریب به ۷ سال از سوابق خدمتی بنده در فرمانداری سپری شده است.

او در پاسخ این سوال که فکر نمی کنید زن بودن برایتان محدودیت ایجاد کند و احیانا نیروها از شما حرف شنوی خواهند داشت یا خیر می گوید: خوشحالم که مسئولین محترم به بنده اعتماد داشته اند و این را برای خودم افتخار می دانم. یقینا این مسئولیت بار سنگینی است که بر دوش گرفته ام و امیدوارم با مدد و یاری مردم و مسئولین محلی به خوبی از پس آن بر بیایم.

*ضمنا این را هم بگویم که زن بودن با توجه به سطح احترامی که در منطقه اورامانات نسبت به زنان وجود دارد بی شک یک حسن محسوب می شود. همچنین اهل سنت و کرد بودن بنده هم یقینا در ایجاد و افزایش سرمایه اجتماعی و مشارکت مردم در امور شهرستان موثر خواهد بود. بنابراین من زن بودن خودم را نه تنها ضعف ندانسته بلکه آنرا مایه قوت می دانم و البته دلیل نامگذاری دولت دکتر پزشکیان به نام “دولت وفاق ملی” همین بها دادن ها و مشارکت دادن هاست.

اینکه حضور فرماندار زن تا چه حد می تواند قوت قلبی برای زنان چغر و سختکوش اورامانات باشد هم نکته مهم و قابل توجهی است که  جشن پرور درباره اش اظهار می کند: یقینا با وجود مدیران زن سهم زنان در برنامه های مدیریتی بیشتر خواهد شد چون ما زنها بهتر و بیشتر محدودیت ها و سختی های هم نوعان خود را درک و لمس می کنیم. از طرفی حمایت جامعه زنان از مدیران زن نیز می تواند تا حد زیادی در تسهیل و پیشبرد امور اثر گذار باشد.

به هر حال سوال آن است که حالا وقتی یک زن در فرمانداری روانسرسهم گرفته آیا پذیرش نیرو با اولویت زنان خواهد بود یا خیر؟ وی درپاسخ این سوال می گوید: اولویت بنده تقویت فعالیت ها و کار تیمی به منظور خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم است. هرچند هم اکنون دو زن در فرمانداری روانسر مشغول خدمت هستند که از توانایی آنها استفاده خواهد شد و البته امیدوارم طوری حرکت کنم که عملکردم در فرمانداری مبنایی برای ارتقای سطح مشارکت زنان در مدیریت ارشد استان باشد.

جشن پرور تنها کسی است که در سال ۹۵ نخستین سند توسعه شهرستان روانسر را تهیه کرد. سندی که بعدها توسط استاندار وقت به سایر شهرستان ها  نیز ابلاغ شد و مبنا قرار گرفت. این نشان می دهد که او اشراف خوبی روی این شهرستان، زیرساختها و کمبودهایش دارد.

خودش می گوید: از نیازهای اساسی روانسر توسعه زیرساخت های راه، رفع مشکلات آبرسانی، نیازهای فضای شهری و بهره گیری از ظرفیت های اقتصادی این شهرستان است که باید مد نظر بنده و تیم همراهم در فرمانداری باشد.

او همچنین افق خوبی را برای سالهای آتی روانسر ترسیم کرده و تصریح می کند: هدفم رسیدن به جامعه ای با کاستی های کمتر، آبادتر و مردمانی مطالبه گر است.

جشن پرور البته تاکید می کند که نیل به این افق جز با همراهی مردم عملی نمی شود زیرا آنها بهتر از همه دردها و درمان ها را می شناسند و اگر به خواسته هایشان خوب توجه شود در حل مشکلات همراهی می کنند و تلاش خواهند کرد تا این مسیر هموار شود.

او امیدوار است که مردم عملکردش را در فرمانداری پذیرا باشند، ما نیز امیدواریم حضور او موجب رونق و توسعه زیرساختهای اقتصادی، خدماتی، بهداشتی، درمانی و شهری روانسر شود.

شهرستانی که با برخورداری از امکانات خوب و ارزشمندی مثل کارخانه لوله پلیکا، کارخانه آرد، مجتمع شیمیایی بیستون، مجتمع تولیدی اورامان غرب، شرکت کشاورزی و دامپروری، مسکن ملی ۸۰ واحدی، بیمارستان ۳۲ تختخوابی ، پتروشیمی و… قابلیت های بسیاری برای توسعه دارد و نیاز است که با یک مدیریت صحیح برخی پروژه های ناتمامش به بهره برداری برسد.

فراموش نکنیم که همین شهر به ظاهر برخوردار تا سال پیش فاقد بیمارستان بود و حالا دومین بیمارستان (۶۴تختخوابی) آن در حال ساخت و راه اندازی است. هرچند پیشرفت ۳۵درصدی اش قابل پذیرش نیست و تیم توانمند و خوش فکری می خواهد تا هرچه زودتر این پروژه مهم درمانی را آماده بهره برداری و خدمت رسانی به مردم کند.

همچنین است وضعیت مسکن ملی۸۰ واحدی روانسر که حالا و طبق وعده استاندار اگر سهم آورده هایش به موقع تزریق شود تا پایان سال به بهره برداری می رسد. پروژه ای که تا به امروز ۹۲درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بی شک با افتتاح و راه اندازی به موقع بخش زیادی از مشکل کمبود مسکن در این شهر را مرتفع خواهد کرد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.