محمود رضا نیازی ادامه داد: با استفاده از آزمون بافت شناسی که به صورت ادواری از نمونه های اخذ شده از واحدهای تولیدی صورت می گیرد می توان بافت های پروتئینی غیر مجاز در نمونه ها را تشخیص داد، لذا در راستای حفظ سلامت شهروندان با واحدهای تولیدی متخلف که در فرآیند تولید فرآورده های گوشتی خود از گوشت و بافت های غیر مجاز استفاده کنند از طریق مراجع قضایی سریعا برخورد خواهد شد.
مدیر کل استاندارد استان در ادامه با اشاره به اینکه مدت اعتبار پروانه کاربرد علامت استاندارد ۳ سال است، اظهار داشت: واحدهای تولیدی این فراورده ها به صورت مستمر زیر ذره بین کارشناسان استاندارد قرار دارند و بهصورت مرتب و بدون اطلاع قبلی از واحدهای تولیدی تحت پوشش بازرسی و نمونهبرداری به عمل می آید و ملاک تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد، کسب نتایج قبولی و استقرار نظام کیفیت در واحد تولیدی است.
نیازی در پایان با اشاره به اینکه حفظ ایمنی و سلامت جامعه از اهداف متعالی سازمان ملی استاندارد بوده، تصریح کرد: تولیدکنندگان باید در استمرار کیفیت تولیدات خود مطابق با استانداردهای ملی بهطور شایسته تلاش کنند در غیر این صورت برابر مقررات پس از تعلیق پروانه آنها، در صورت عدم رفع نواقص، پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها نیز ابطال میشود.
دیدگاه