یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

پ
پ

طلوع کرمانشاه- جوامع ایده آل و آرمانی در طول تاریخ همواره پیشرفت و دوره های طلایی خود را مرهون داد و ستد اندیشه و آزادی عقیده و تفکر بشری هستند.
ضعف گفتمان، نقد، تحلیل، تحمل شنیدن آرای مختلف و عقاید دگر اندیشان و تنگ نظری برای شنیدن دیدگاه ها و پیشنهادات و افکار متفاوت و به رسمیت نشناختن آرای دگراندیشان از مهمترین مسائلی است که حکومت ها و دولت‌ها را در طول تاریخ به ورطه نابودی کشانده است.
دین اسلام، در ایده آل ترین شکل ممکن، رعایت حقوق شهروندی و کرامت انسانی را مورد تأکید قرار داده است چراکه حفظ کرامت انسانی، سلامت جوامع در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را تضمین میکند و شکاف میان دولت و ملت از این جامعه آرمانی رخت بر می‌بندد.
مشکلات و مسائل عدیده کشور، عرصه را بر بسیاری از طبقات و اقشار تنگ نموده اما به جرأت می‌توان ادعا کرد تنها راه نجات کشور و برون رفت از بحران‌های موجود، تعامل، همگرایی و گفتمان آزاد است.
گفتمان آزاد به معنای حقیقی، تعامل و میدان دادن به جناح ها و گروه ها و احزاب مختلف است، در برهه ای اما مارکسیست‌ها پرچمدار احزاب سیاسی در جهان بودند و در جوامع مختلف جولان می دادند، اما شاید هیچ گروهی به اندازه مدافعان نظام سرمایه داری و کاپیتالیزم و لیبرال‌ها از ضعف مارکسیست‌ها مطلع نبودند و تنها راه آشکار سازی اهداف و نیّات مارکسیست‌ها، همنشینی با طرفداران نظام سرمایه داری و گفتگو با آنها بود و البته این موضوع می‌تواند مصداقی باشد تا به جای به حاشیه راندن دگر اندیشان، فضای باز و بستر گفتمان آزاد را فراهم کرد تا مقصود و هدف آنها را به خوبی شناخت.
برخلاف تصورات عام از خطر فعالیت گروه های مخالف، شاید بتوان ادعا کرد اپوزیسیون های قانون مدار اهرمی برای شناخت ضعف ها و حرکت در مسیر توسعه و بهبود وضعیت اجتماعی و سیاسی است، مسئله ای که در کشور چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد و تنگ نظری ها در عرصه سیاست، متاسفانه اقتصاد و فرهنگ کشور را نیز دستخوش حوادث کرده است.
نقد دلسوزانه فراگیر و نه محدود و بسته، قاعدتا منجر به آرامش جوامع و حل بحران‌های کلان مملکت می‌شود. آمریکای شمالی طی سالیان متمادی محل بروز بحران‌های فراوان بوده است و چه بسا در دوره ای صاحب نظران معتقد بودند که دوران آمریکا و سردمداری در اقتصاد تمام شد اما آمریکا توانست ظرف یکی دو سال از رکود اقتصادی خارج شود.
باید بحران‌های جدی کشور را بپذیریم، توسعه نیافتگی، عقب ماندگیهای جدی و بحران‌های متعدد آینده این نسل و نسل‌های دیگر را به شدت تهدید میکند.
خشونت‌های اجتماعی، اقتصاد مفلوج، بی اعتمادی، شکاف دولت ملت، بحران‌های فرقه ای و سیاسی و… از مواردی است که به‌طور جدی آینده کشور را با تهدید مواجه می‌کند.
شاید بزرگترین اشتباه در کشور این است که مسائل سیاسی را علت العلل مشکلات و بحران‌ها می پندارند اما اگر به اذعان صاحب نظران حتی ساختار نادرست سیاسی نیز ریشه در مباحث فرهنگی دارد و با کمال تاسف باید گفت که کشور ما در حوزه فرهنگ ضعف بسیار دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.