سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 30 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20847 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟

پ
پ

طلوع کرمانشاه- جوامع ایده آل و آرمانی در طول تاریخ همواره پیشرفت و دوره های طلایی خود را مرهون داد و ستد اندیشه و آزادی عقیده و تفکر بشری هستند.
ضعف گفتمان، نقد، تحلیل، تحمل شنیدن آرای مختلف و عقاید دگر اندیشان و تنگ نظری برای شنیدن دیدگاه ها و پیشنهادات و افکار متفاوت و به رسمیت نشناختن آرای دگراندیشان از مهمترین مسائلی است که حکومت ها و دولت‌ها را در طول تاریخ به ورطه نابودی کشانده است.
دین اسلام، در ایده آل ترین شکل ممکن، رعایت حقوق شهروندی و کرامت انسانی را مورد تأکید قرار داده است چراکه حفظ کرامت انسانی، سلامت جوامع در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و… را تضمین میکند و شکاف میان دولت و ملت از این جامعه آرمانی رخت بر می‌بندد.
مشکلات و مسائل عدیده کشور، عرصه را بر بسیاری از طبقات و اقشار تنگ نموده اما به جرأت می‌توان ادعا کرد تنها راه نجات کشور و برون رفت از بحران‌های موجود، تعامل، همگرایی و گفتمان آزاد است.
گفتمان آزاد به معنای حقیقی، تعامل و میدان دادن به جناح ها و گروه ها و احزاب مختلف است، در برهه ای اما مارکسیست‌ها پرچمدار احزاب سیاسی در جهان بودند و در جوامع مختلف جولان می دادند، اما شاید هیچ گروهی به اندازه مدافعان نظام سرمایه داری و کاپیتالیزم و لیبرال‌ها از ضعف مارکسیست‌ها مطلع نبودند و تنها راه آشکار سازی اهداف و نیّات مارکسیست‌ها، همنشینی با طرفداران نظام سرمایه داری و گفتگو با آنها بود و البته این موضوع می‌تواند مصداقی باشد تا به جای به حاشیه راندن دگر اندیشان، فضای باز و بستر گفتمان آزاد را فراهم کرد تا مقصود و هدف آنها را به خوبی شناخت.
برخلاف تصورات عام از خطر فعالیت گروه های مخالف، شاید بتوان ادعا کرد اپوزیسیون های قانون مدار اهرمی برای شناخت ضعف ها و حرکت در مسیر توسعه و بهبود وضعیت اجتماعی و سیاسی است، مسئله ای که در کشور چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد و تنگ نظری ها در عرصه سیاست، متاسفانه اقتصاد و فرهنگ کشور را نیز دستخوش حوادث کرده است.
نقد دلسوزانه فراگیر و نه محدود و بسته، قاعدتا منجر به آرامش جوامع و حل بحران‌های کلان مملکت می‌شود. آمریکای شمالی طی سالیان متمادی محل بروز بحران‌های فراوان بوده است و چه بسا در دوره ای صاحب نظران معتقد بودند که دوران آمریکا و سردمداری در اقتصاد تمام شد اما آمریکا توانست ظرف یکی دو سال از رکود اقتصادی خارج شود.
باید بحران‌های جدی کشور را بپذیریم، توسعه نیافتگی، عقب ماندگیهای جدی و بحران‌های متعدد آینده این نسل و نسل‌های دیگر را به شدت تهدید میکند.
خشونت‌های اجتماعی، اقتصاد مفلوج، بی اعتمادی، شکاف دولت ملت، بحران‌های فرقه ای و سیاسی و… از مواردی است که به‌طور جدی آینده کشور را با تهدید مواجه می‌کند.
شاید بزرگترین اشتباه در کشور این است که مسائل سیاسی را علت العلل مشکلات و بحران‌ها می پندارند اما اگر به اذعان صاحب نظران حتی ساختار نادرست سیاسی نیز ریشه در مباحث فرهنگی دارد و با کمال تاسف باید گفت که کشور ما در حوزه فرهنگ ضعف بسیار دارد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.