چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Wednesday, 8 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20870 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

کلانشهردرمانده برای رسیدن به توسعه/ فوریت گرایی ضدتوسعه شهری است باید شرایط زندگی آسان برای معلولان و بیماران خاص فراهم شود ۹۶۵ زائر کرمانشاهی راهی حج تمتع می‌شوند ثبت نام از متقاضیان شرکت در آزمون ایجاد سابقه تحصیلی و ترمیم نمره آغاز شد تولید و توزیع ۶۰۰ هزار نشا‌ء گُل‌فصلی در کرمانشاه دعوت پایگاه بسیج ادارات شهید بهشتی دادگستری کرمانشاه برای حضور در مراسم معنوی سالروز عملیات غرور آفرین بازی دراز سرپرست معاونت پیشگیری آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه منصوب و معارفه شد حال و روز تالاب‌ هشیلان و سراب‌های کرمانشاه پس از بارندگی اخیر محل عرضه داروهای طبیعی و مکمل ها تنها در داروخانه است/ عطاری ها تنها حق فروش مواد گیاهی را دارند «سراب یاوری» کرمانشاه بعد از ۲ سال احیاء شد ۴ پروژه اولویت‌دار گردشگری کرمانشاه کدامند؟ راه‌های استان کرمانشاه لغزنده است تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی اطلاعیه قطعی آب در کرمانشاه ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد کرمانشاه از فردا دوباره بارانی می‌شود اماکن تاریخی کرمانشاه امروز تعطیل است این سامانه پُربارش تا کی مهمان کرمانشاه است؟ فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید

نیاز ۲۲۵ هزار تنی سالانه کرمانشاه به آرد/ از نان سبوس‌دار استقبال کنید
01 شهریور 1396 - 10:31
شناسه : 438
7
مدیرعامل غله کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از مردم خواست از نان سبوس‌دار استقبال کنند.

پ
پ

مظفر رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه نان روشن در واقع نان تهیه شده از آرد شیرینی فروشی‌ها است، از مردم خواست تا از نان تیره که حاوی درصد سبوس بالاتری است، استقبال کنند.

 رحیمی اضافه کرد: هرچه میزان سبوس آرد بالاتر باشد، نان تردتر و خاصیت ماندگاری بالاتری خواهد داشت.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه تاکنون درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک بین هفت تا ۱۲ درصد بوده، اظهار کرد: در تلاشیم تا این میزان را به ۱۰ درصد کاهش داده و از این طریق کیفیت آرد نان سنگک استان را ارتقا دهیم که این برنامه به کارخانه‌های آرد استان ابلاغ شده است.

رحیمی ادامه داد: رساندن درصد استحصال سبوس از آرد نان سنگک به هفت درصد در برنامه استان است.

وی افزود: همچنین به کارخانه‌های آرد ابلاغ شده تا درصد استحصال سبوس از آرد نان تافتون و لواش را از ۱۵ درصد به ۱۳ درصد و این میزان را در نان بربری از ۱۸ درصد به ۱۶ درصد کاهش دهند.

این مسئول در ادامه با تاکید بر اینکه آرد نان بربری آرد شیرینی پزی است، اظهار کرد: نانوایی های بربری به هیچ عنوان حق اضافه کردن سبوس به آرد را ندارند، چراکه اضافه کردن سبوس به زیر و یا روی نان باعث می شود این سبوس در حرارت تنور سوخته و مصرف آن را غیربهداشتی کند.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه استفاده دستی از سبوس در آرد در نانوایی‌ها را خلاف دانست و گفت: نانوایی‌ها حق ندارند سبوس را به صورت دستی به نان اضافه کنند.

رحیمی از مردم خواست تا اگر نانوایی را دیدند که سبوس دستی به آرد اضافه می کند به او تذکر داده و مراتب را جهت برخورد به اتحادیه خبازان اطلاع دهند.

وی با بیان اینکه اضافه کردن سبوس به آرد بهداشتی نیست و ممکن است برای دستگاه گوارش مشکل ایجاد کند، ادامه داد: مصرف نانی که سبوس به آرد آن به صورت دستی اضافه شده ممکن است مشکلات گوارشی برای افراد به همراه بیاورد.

رحیمی اضافه کرد: شیوه استفاده درست از سبوس در آرد این است که گندم به صورت کامل و همراه با سبوس به آرد تبدیل شود، چراکه در این صورت آرد کامل بوده و مصرف آن برای سیستم گوارشی بدن مفید است.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه سپس با اشاره به فعال بودن ۱۴ کارخانه آرد در استان، از در دست احداث بودن یک کارخانه دیگر در استان خبر داد.

رحیمی نیاز سالانه استان کرمانشاه به آرد را ۲۲۵ هزار تن عنوان کرد و افزود: تمامی آرد مورد نیاز استان در کارخانه‌های داخل استان تولید می‌شود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.