وی افزود: در سامانه آخر بارشی که با پیش بینی و آماده باش ستاد مدیریت بحران و اطلاع رسانی قبلی رخ داد، مردم بسیار کمک کردند و در حقیقت سیل اخیر را مردم مدیریت کردند با ابتکارات خوبی که داشتند؛ خسارات جانی به حداقل رسید، اما ۱,۵۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی، راه، صنعت و زیرساختها وارد شد.
وی با اشاره به نام گذاری امسال با عنوان رونق تولید توسط مقام معظم رهبری گفت: در سال رونق تولید هم وظیفه وزارت صمت دوچندان شده و هم مردم در حمایت از تولید باید بیشتر تلاش کنند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه ستاد تسهیل و شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت هم باید این موضوع را به عنوان مهره اصلی مورد توجه قرار دهد، افزود: اگر به دنبال توازن بودجه، قدرت خرید مردم، حل مشکل معیشتی و… هستید باید به دنبال رونق تولید باشید و در وهله اول باید به فکر الزامات بود که رهبر معظم انقلاب هم به آن اشاره کردند.
وی بیان داشت: باید از سرمایه گذاران و کارآفرینان هم حمایت و آنها را کمک کرد تا وضعیت کسب و کار را بهبود ببخشیم؛ بوروکراسی سخت اداری اغلب مربوط به نهادهای وابسته به نظام است که باید برای آن را هم بهبود بخشید.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: سال گذشته در ستاد تسهیل به دنبال احیای واحدهای راکد بودیم که ۱۲۹ واحد تعطیل شده با اشتغال زایی ۱۲۷۵ به چرخه تولید بازگشتند که این هم یک چهارم واحدهای راکد شده در استان است.
بازوند همچنین خواستار اختیارات بیشتر ستاد تسهیل و ابلاغ برش استانی تبصره ۱۸ از وزیر صمت شد و گفت: در مناطق زلزله زده تفاهم نامهای با وزیر سابق صمت داشتیم که قرار بود ۲۰ میلیارد تومان ما و ۲۰ میلیارد تومان وزارت صنعت برای زیرساختها تأمین کنیم که سهم وزارتخانه تأمین نشده است.
وی افزود: تعدادی از صنعتگران سرپل ذهاب هم جریمه و دیرکردی قبل از زلزله داشتند که تقاضای بخشودگی این جریمهها به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان را داریم/مهر
دیدگاه