سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 30 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20847 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟

شیلات کرمانشاه: یک میلیون ماهی گلی برای تامین بازار شب عید
07 اسفند 1396 - 8:54
شناسه : 5553
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه از نیاز این استان به بیش از یک میلیون قطعه ماهی گلی برای تامین بازار شب عید خبر داد.

پ
پ

 سعید بابایی با اشاره به واردات بخش زیادی از ماهی قرمز مورد نیاز سفره هفت سین مردم استان کرمانشاه از استان های شمالی گفت: در استان کرمانشاه خیلی روی پرورش ماهی قرمز کار نمی شود و عمده ماهی گلی عرضه شده در بازار شب عید از طریق دیگر استان‌ها تامین می‌شود.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با اشاره به پرورش ماهیان زینتی و آکواریومی در استان اضافه کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی در استان کرمانشاه تولید می‌شود که بخش کمی از آن به تولید ماهی قرمز اختصاص دارد. 

وی در ادامه توصیه هایی هم به مردم برای خرید ماهی قرمز داشت و از آنها خواست در زمان خرید ماهی و نگهداری آن حتما به نکات بهداشتی توجه داشته باشند.

بابایی اشاره ای هم به ویژگی‌های ماهی قرمز سالم داشت و افزود: افراد باید ماهی های پرجنب و جوش و فعال را خریداری کرده و از خرید ماهی‌های کم تحرک که احتمال بیمار بودن آنها زیاد است صرف نظر کنند.

بابایی افزود: افراد به هنگام تعویض آب تنگ ماهی، باید از تماس دستان خود با آب تنگ جلوگیری کرده و آب را هم در ظرفشویی نریزند و پس از تعویض آب هم باید حتما دست‌ها را با آب و صابون به دقت بشویند.

کارشناس شیلات اداره کل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه محل نگهداری ماهی باید جای خنک باشد، گفت: ماهی قرمز در آب گرم می‌میرد.

وی با بیان اینکه آب کلردار نیز موجب مرگ ماهی می‌شود، گفت: برای تعویض آب تنگ ماهی یا باید از آب سماور که سرد شده استفاده کرد و یا آب را به مدت ۲۴ ساعت نگهداشته تا کلر آن از بین برود.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.