سرپرست اداره دامپزشکی کرمانشاه تصریح کرد: انجام بازدید و نظارت های بهداشتی اکیپ های نظارتی دامپزشکی شهرستان کرمانشاه از مراکزتولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و کشتارگاه های طیور شهرستان به صورت شبانه روزی انجام می گیرد و امروز کار مجموعه دامپزشکی در سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت است زیرا آنها به صورت مستقیم با سلامت افراد جامعه سر و کار دارند و باید با حساسیت ویژه به رسالتی که بر دوش دارند عمل کنند.
از مجموع کشتارگاه های استان، یک کشتارگاه صنعتی دام در بیستون و ۱۲ کشتارگاه سنتی نیز در مابقی شهرستان های استان فعال است.
همچنین اکنون پنج کشتارگاه صنعتی طیور نیز در استان کرمانشاه فعال است.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۴ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و بیش از ۳۰۹ هزار کلنی زنبور عسل و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد.
در استان کرمانشاه سالانه بیش از ۴۵۱ هزار تن انواع محصولات دامی شامل ۳۳۶ هزار تن شیرخام، ۳۶ هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز، ۶۳ هزار و ۸۰۰ تن گوشت طیور، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تن تخم مرغ و چهار هزار و ۸۳ تن عسل تولید می شود/ایرنا
دیدگاه