مرتضی کوهی در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان کرمانشاه که امروز (۱۳ اسفند) برگزار شد، از شناسایی و ساماندهی ۴۵۰ کودک کار در کرمانشاه یاد کرد و افزود: بهزیستی دو دسته خدمات به این کودکان ارائه میکند که شامل خدمات شبانهروزی و مراقبتی و خدمات حمایتی از کودک و خانواده او است.
وی ادامه داد: حمایت از کودک و خانواده او پروژه جدیدی است که از اسفند سال گذشته آغاز شد و اکنون در مرحله توسعه است.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته ۸۰ کودک کار توانمند شدند و برای آنها جشنی گرفته شد، تاکید کرد: سعی میکنیم با حفظ شان و شرایط این کودکان، آنها را در مشاغل مناسب کانالیزه کنیم.
کوهی همچنین از شناسایی کودکان کار بازمانده از تحصیل کرمانشاه هم خبر داد.
وی با بیان اینکه هدف از ساماندهی کودکان کار جمع کردن آنها از کف خیابان و دور کردن از آسیب است، یادآور شد: برای این کار نیازمند همکاری بخشهای دیگر هم هستیم، اما در بسیاری از موارد تنهاییم و فقط گاهی نیروی انتظامی و شهرداری با ما همکاری میکنند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان کرمانشاه ساماندهی کودکان کار را نیازمند فرهنگسازی و حل ریشهای این معضل دانست و تصریح کرد: متاسفانه گاهی درآمد این کودکان انگیزهای میشود که از ماندن در مراکز ما استقبال نکرده و فرار کنند.
علیرضا گودرزی مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه نیز از ایجاد ۱۰ دفتر تسهیل گری در ۱۰ محله آسیب پذیر کرمانشاه از جمله شاطر آباد، جعفرآباد، حکمت آباد و … خبر داد.
وی هزینه راهاندازی هریک از این دفاتر را ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و افزود: کار این دفاتر ایجاد یک بانک اطلاعاتی در محلات آسیب پذیر و مداخله تخصصی در این مناطق است.
به گفته این مسئول، در هر دفتر پنج نفر از جمله کارشناس روانشاسی، کارشناس اقتصادی، کارشناس حقوقی و… حضور دارند.
گودرزی از اعتبار ۵٫۱ میلیارد تومانی آسیبهای اجتماعی استان در سال ۹۶ هم یاد کرد که دیر تخصیص پیدا کرده، اما دستگاهها باید سعی کنند این اعتبارات را جذب نمایند و فقط هم در محل آسیبهای اجتماعی صرف کنند.
دیدگاه