شنبه, ۶ تیر , ۱۴۰۵ Saturday, 27 June , 2026 ساعت تعداد کل نوشته ها : 23910 تعداد نوشته های امروز : 8×
دست‌افزار هوشمند موبایلی پلیس جایگزین قبض‌های جریمه شد
30 اردیبهشت 1398 - 12:00
شناسه : 64683
38
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه گفت: طلوع‌‌کرمانشاه :

سرهنگ‌فضل‌الله شیری اظهار داشت: از این پس رانندگان متخلف، قبض جریمه دریافت نخواهد کرد و سیستم جدید به جای سیستم کاغذی دستی و سنتی بکار گرفته خواهد شد./رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه به مزیت‌های سیستم جدید اشاره کرد و گفت: تسریع در اعمال قانون، از جمله مهمترین مزیت این سیستم است که در آن به‌طور همزمان، شماره خودرو را وارد و علاوه بر صدور خلافی جدید، میزان خلافی‌های گذشته و توقیفات احتمالی خودرو را نشان می‌دهد./وی ارسال فوری پیامک جریمه در همان زمان توقف خودرو توسط پلیس را مزیت دیگر آن دانست و یادآور شد: تاکنون برخی از رانندگان از جریمه‌های صادر شده بی‌اطلاع بودند و از این رو پیگیر پرداخت جریمه خود نمی‌شدند./رئیس پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: شماره قبض، تاریخ، نوع و علت جریمه شدن، شناسه قبض و شناسه پرداخت، پیامک می‌شود و راننده یا مالک خودرو می‌تواند در همان لحظه، آن را از طریق سامانه ۱۲۰ پلیس راهور پرداخت کند.

پ
پ

وی ادامه داد: بازدارندگی با هدف کاهش تخلفات و ایجاد جو روانی مثبت برای رانندگان برای اطلاع از میزان جرایم و پرداخت آن را از مزایای دیگر این سیستم اعلام کرد.

شیری یادآور شد: این سیستم شامل آن دست از خودروهایی که برای اعمال قانون متوقف شده و هم آن‌هایی که به دستور ایست پلیس توجه نمی‌کنند، می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه، کاهش خطای انسانی را مزیت دیگر این طرح اعلام و به رانندگان توصیه کرد: در صورت فروش یا خرید خودرو بلافاصله به مراکز تعویض پلاک برای تعویض پلاک خودرو خود مراجعه کنند، زیرا تمامی خلافی های وسیله نقلیه و نمرات منفی برای مالک پلاک خودرو پیامک می‌شود و در صورت بروز هرگونه مشکلی، مالک پلاک باید جوابگوی مراجع قانونی باشد/فارس

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.