به گزارش پایگاه خبری تحلیلی طلوع کرمانشاه، عبدالرضا مصری اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر مسئولانی که میبایست پاسخگو باشند نیستند از سوی دیگر وقتی مشکلی حاد میشود ریشهها و علل ایجاد آن فراموش می شود اینکه چه کسانی در شکل گیری چنین تخلف بزرگی به طور مستقیم یا غیرمستقیم نقش داشتهاند.
وی با تاکید بر لزوم پاسخگویی مسئولان گذشته که این تفکر را تقویت کردند تفکری که بر مبنای آن مردم به سرمایه گذاری در این موسسه پرداختند افزود: این در حالی است که درهیچ جای دنیا سود تولید گلیم و فرش ۵۰ درصد نیست چه اینکه دست اندرکاران این موسسه عمدتا این فرشها را از شهرهای دیگر خریداری می کردند.
مصری معرفی دست اندرکاران این مکتب به عنوان کارآفرین نمونه را یک چراغ سبز دانست و گفت: حتی در این میان به مردم گفته شد که این مکتب بهترین محل برای سرمایه گذاری است.
وی با اشاره به اینکه دادگستری و دادستانی نمی توانند پول خلق کنند افزود: باید اموال مکتب پیش از اینکه از بین برود به فروش برسد و به مزایده گذارده شود این باعث یک کاسه شدن سرمایه ها و سهولت در نگهداری می شود.
مصری با بیان اینکه سال گذشته پیشنهادهایی برای حل مشکلات مردم ارائه شد که مورد قبول قرار نگرفت گفت: فرشهای مکتب باید توسط کارشناسان خبره قیمت گذاری شود و به نسبت به مردم بن خرید داده شود و مابهالتفاوتها نیز در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه مردم حق دارند راجع به نحوه فروش اموال اطلاع داشته باشند افزود: پس از فروش اموال شاید ۲۰ درصد مطالبات مردم نیز وصول نشود، مردم بیچاره شدند زیرا مسئولان به موقع جلوی فعالیتهای مخرب اقتصادی را نگرفتند.
مصری خاطرنشان کرد: چگونه بی هیچ سابقه ای فردی ۲۸۰ میلیارد تومان جمع آوری می کند پولی که برخی از محل تسهیلات بانکی آوردهاند و برخی جهیزیه های دخترانشان اما الان کسی پاسخگو نیست.
وی افزود: در نهایت دادگاه حکمی صادر می کند اما مدیر این مکتب به کتمان واقعیت پرداخته و همه اموال خود را به دستگاه قضایی معرفی نکرده زیرا چگونه است از ۲۸۰ میلیارد تومان طلب اینک حدود ۳۰ میلیارد تومان وجود دارد این در حالی است که مردم حق دارند بدانند چه زمانی به حقشان خواهند رسید.
مرصاد
دیدگاه