پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Thursday, 2 May , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20852 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

فضای کرمانشاه درگیر فامیل بازی و مدیریت های سفارشی است/ معضل بیکاری استان ریشه در مدیریت ناکارآمد دارد بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه به سرانجام رسید کلیات بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تصویب شد هیچ دستگاهی به دستگاههای دیالیزی کرمانشاه اضافه نشده است/ منتظر تحقق وعده استاندار برای اهدای زمین هستیم آخر هفته بارانی برای کرمانشاهیان/دمای هوا کاهش می‌یابد غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب برای مقابله با «سقط» همه دستگاه‌ها پای کار بیایند کتمان موضوع و یا بیان ناقص آن موجب شبه سازی در اذهان می شود/ سخنان رییس شورای شهر درخصوص بودجه شهرداری کذب است/تحقق ۷۰درصدی بودجه شهرداری کرمانشاه نرخ جدید کرایه اتوبوس و تاکسی درون شهری اعلام شد گوشت دام کرمانشاه بالاترین کیفیت را دارد/مافیای دام موجب گرانی گوشت می شود ۴۱ نقطه حادثه خیز در جاده‌های کرمانشاه ایمن شد توافقات امیدبخش برای راه آهن کرمانشاه – خسروی و قطار شهری ۹۵درصد متقاضیان کارت ملی خود را دریافت کرده اند ثبت ۳۰ حادثه کوهستان از ابتدای امسال در کرمانشاه تبریک شهردار کرمانشاه به مناسبت روز شوراها سامانه بارشی قوی در راه کرمانشاه خطراتی که «روغن کرمانشاهی» را تهدید می‌کند تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟

کارخانه‌های آرد بر اساس کیفیتشان درجه‌بندی می‌شوند
05 خرداد 1398 - 10:24
شناسه : 67341
1
معاون اقتصادی استاندار طلوع‌‌کرمانشاه :

جلسه کارگروه پایش آرد و نان استان به ریاست دکتر حاتمی و با حضور اعضای این کارگروه به منظور رسیدگی و تصمیم گیری در خصوص وضعیت آرد و نان برگزار گردید./به گزارش طلوع کرمانشاه؛ معاون استاندار در این جلسه با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت نان گفت: هر چه کیفیت آرد تولیدی در استان بالا برود بدون شک در فرهنگ مصرف نیز تاثیرات مثبتی می‌گذارد و نیز باعث افزایش شاخص سلامت جامعه می‌گردد پس باید بر روی ارتقای کیفیت آرد تولیدی تمرکز بیشتری کنیم و دولت حاضر است در این زمینه از تولیدکنندگان حمایت کند.

پ
پ

وی سپس بر تشویق واحدهای تولید آرد با کیفیت تاکید و افزود: یکی از راهکارهای خوبی که می‌تواند ضمن ایجاد رقابت به افزایش کیفیت آرد و نان کمک‌کند درجه بندی کارخانه‌های آرد بر اساس میزان کیفیت‌شان است و این باعث می‌شود که کارخانه‌های تولید آرد بیشتر از هر چیز به بالا بردن کیفیت و استاندار سازی محصولی که تولید می‌کنند توجه کنند.

حاتمی بر همین اساس اظهار داشت: اگر این درجه‌بندی شکل بگیرد ما نیز می‌توانیم در اختصاص سهمیه‌ی گندم بر اساس همین درجه‌بندی عمل کنیم یعنی هر چه درجه کیفیت آرد تولیدی یک‌کارخانه‌ای بالا باشد گندم بیشتری به آن اختصاص یابد تا محصول مناسب و سالمی در اختیار جامعه مصرف قرار گیرد.
بررسی مشکلات نانوایان و اقدامات وزارتی و استانی درباره وضعیت خمیرمایه نیز از دیگر محورهای این جلسه بود که درباره آنها بحث و تبادل نظر به وجود آمد.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.