شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Saturday, 27 April , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 20835 تعداد نوشته های امروز : 6×

آخرین خبرها

تلاش برای جهش تولید در دیم زارهای کرمانشاه /طرح های راکد و بحران زده کشاورزی باید فعال شوند مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟ یک روانپزشک نسبت به مصرف خودسرانه داروهای خواب‌آور هشدار داد آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟ عملیات نجات خودروی گرفتارشده با ۶ نفر سرنشین آن از رودخانه زمکان در راستای تحقق شعار سال؛ هنرستانها مولد سازی می شوند چه خبر از پروژه مسکن خبرنگاران در کرمانشاه؟ مواد قندی عامل ابتلا به زوال عقل است؟ خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند پاداش ۳۰ میلیون ریالی نیرو های شرکت بازیافت شهرداری کرمانشاه فردا پرداخت می شود افزایش بیماران خاص در کرمانشاه/بیش از ۴۰ هزار بیمار خاص در استان داریم درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟ افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه وقتی برخی نانوایی‌های کرمانشاه نان را گران‌تر می‌فروشند نگاه ویژه شهردار کرمانشاه به مشکلات و تلاش برای رفع آنها حذف کامل کروکی کاغذی در کرمانشاه بکارگیری اتباع غیرمجاز در واحدهای کشاورزی و تولیدی استان کرمانشاه ممنوع است امیدواری برای بارش‌های خوب در اردیبهشت کرمانشاه/ رشد ۱۵ درصدی بارش‌ها مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید

19 خرداد 1397 - 9:12
شناسه : 7687
1
آهنگران: طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش طلوع کرمانشاه، به گفته مدیر هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی، موضوع مصوبه هیئت دولت در ارتباط با عملیاتی کردن و فعال سازی مناطق ویژه اقتصادی مصوب و دارای مجوز شامل بانه و مریوان و قصر شیرین هیچ گونه تضادی با تبدیل این مناطق به منطقه آزاد تجاری ندارد. به گزارش ایسنا، ۱۳ خردادماه […]

پ
پ

به گزارش طلوع کرمانشاه، به گفته مدیر هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی، موضوع مصوبه هیئت دولت در ارتباط با عملیاتی کردن و فعال سازی مناطق ویژه اقتصادی مصوب و دارای مجوز شامل بانه و مریوان و قصر شیرین هیچ گونه تضادی با تبدیل این مناطق به منطقه آزاد تجاری ندارد.

به گزارش ایسنا، ۱۳ خردادماه امسال هیئت وزیران در مصوبه ای که توسط اسحاق جهانگیری -معاون اول رییس جمهوری- ابلاغ شد، اعلام کرد که استانداران کردستان، کرمانشاه و سیستان و بلوچستان مکلفند ظرف مدت یکسال با همکاری دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی و در اجرای قانون ایجاد یک منطقه آزاد تجاری-صنعتی و ۲۳ منطقه منطقه ویژه اقتصادی -مصوب ۱۳۹۸- و قانون ایجاد مناطق ویژه اقتصادی -مصوب ۱۳۸۹- و قانون ایجاد مناطق ویژه اقتصادی سهند مراغه، آستارا و سهلان- مصوب ۱۳۹۸- نسبت به عملیاتی کردن و فعال سازی مناطق ویژه اقتصادی مصوب و دارای مجوز شامل مناطق ویژه اقتصادی بانه و مریوان در استان کردستان، قصر شیرین و اسلام آباد غرب در استان کرمانشاه و سیستان و میرجاوه-زاهدان در استان سیستان و بلوچستان اقدام کنند.
در این رابطه جعفر آهنگران- مدیر هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی – در توضیح این مصوبه به ایسنا گفت: موضوع ایجاد مناطق آزاد جدید نظیر قصر شیرین، بانه و مریوان به هیچ وجه منتفی نشده است و هیچ ارتباطی بین مصوبه فعال سازی منطقه ویژه اقتصادی که توسط هیئت دولت به تازگی ابلاغ شده و لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری-اقتصادی جدید که هم اکنون در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است وجود ندارد.

وی ادامه داد: قرار است تا تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد جدید، زیرساخت های مربوط به مناطق ویژه ای نظیر قصرشیرین در دستور کار قرار گیرد که این موضوع سبب تسهیل روند ایجاد مناطق آزاد نیز خواهد شد.

به گفته آهنگران، دولت علاقمند است مناطق ویژه ای که ایجاد شده اند، فعال شوند و با توجه به مطالبات مردمی، در راستای بهره وری گام بردارند. 

وی در پاسخ به اینکه مصوبه دولت گمانه زنی هایی را در ارتباط با منتفی شدن تبدیل قصر شیرین به منطقه آزاد رقم زده است، تصریح کرد: خیر. اینگونه نیست و به هیچ وجه موضوع تبدیل قصر شیرین به منطقه آزاد تجاری-اقتصادی منتفی نشده است.

مدیر هماهنگی امور مناطق ویژه اقتصادی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی افزود: لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری-اقتصادی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و این موضوع تنها مربوط به منطقه قصر شیرین نیست و دولت خواستار فعال سازی و ایجاد زیرساخت های لازم در سه منطقه ویژه بانه و مریوان، قصر شیرین و میرجاوه شده است.

آهنگران تاکید کرد: نقشه منطقه آزاد قصرشیرین جلوتر از سایر مناطق در کمیسیون اقتصادی دولت در دست بررسی است.  

گفتنی است، چهاردهم تیرماه سال ۱۳۹۵ بود که رئیس جمهوری، لایحه ایجاد هفت منطقه آزاد تجاری – صنعتی و ۱۲ منطقه ویژه اقتصادی را طی تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد. پس از آن نیز دولت یک لایحه جدید در خصوص ایجاد منطقه آزاد قصر شیرین را به مجلس شورای اسلامی برد تا ایجاد این هشت منطقه آزاد جدید در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گیرد.

براساس این لایحه به دولت اجازه داده می شود علاوه بر قصر شیرین در استان‌های گلستان (اینچه برون)، ایلام (مهران)، اردبیل (اردبیل)، سیستان و بلوچستان (سیستان)، کردستان (بانه، مریوان)، هرمزگان (جاسک)، بوشهر (بوشهر)، منطقه آزاد تجاری – صنعتی را در محدوده هایی که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد ایجاد کند.
 
پیش از این مرتضی بانک-دبیرشورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی- به ایسنا اعلام کرده بود که لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد جدید در کمیسیون‌های مربوطه در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته‌ و قرار بود پیش از پایان سال ۱۳۹۶ این لایحه در صحن علنی مجلس طرح و به تصویب شود اما به دلیل همزمانی تصویب لایحه مذکور با بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۷ در مجلس شورای اسلامی، شاهد  طولانی شدن روند تصویب لایحه ایجاد مناطق آزاد و ویژه‌ اقتصادی جدید بودیم. موضوعی که کماکان در کمیسیون های مربوطه پیگیری می شود و با گذشت سه سال از طرح آن، زمان دقیقی برای تصویب مشخص نیست.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.