کریم زاده-خبرنگار طلوع:
وجود چندین واحد تولیدی و اقتصادی در یک زمین و منطقه در قالب شهرک های صنعتی علاوه بر اینکه از هزینه های واسطه ای می کاهد و موجب بهبود وضعیت اقتصادی می شود در ایجاد حس رقابت و در کسب سهم بیشتر از بازار موثر است.
این شهرک ها که بسترساز ایجاد خوشه های صنعتی در اقتصاد کشور هستند برای تداوم فعالیت به حمایت و تهیه زیرساخت مناسب نیازمندند.
استان کرمانشاه دارای بیش از ۱۳شهرک صنعتی با عناوین و موقعیت هایی همچون فرامان، زاگرس، گیلانغرب، کنگاور، پاوه، سرپل ذهاب، سنقر، روانسر، اسلام آباد، بیستون، جوانرود، قصرشیرین و هرسین است که برخی از این شهرک ها به دلیل مشکلات نقدینگی و حتی نداشتن زیرساخت های اولیه در مسیر ورشکستگی قرار گرفته اند.
شهرک صنعتی فرامان بزرگترین و بهترین شهرک صنعتی غرب ایران است که در مساحت ۲۲۰هکتاری واقع شده است.
قرارگیری برخی از واحدهای صنعتی فرامان در آستانه ورشکستگی در حالی است که هر روز زنگ خطر افزایش جمعیت بیکاران در استان نواخته می شود.
بسیاری از برندها و تولیدات داخلی استان با عناوین نورد فولاد کرمانشاه، کاشی کرد، چینی کرد، مروارید غرب، غرب کارتن، مهر کام پارس، پویش چاپ، بسطام جم، کیمیای غرب گستر، بسطام جم، صنعت گستر، آراد غرب و غیره در این شهرک واقع شده است.
از فرسودگی امکانات و تجهیزات گرفته تا واردات بی رویه و ناتوانی در بازپرداخت تسهیلات بانکی همه و همه عواملی است که برخی از صاحبان و تولیدکنندگان استان را درگیر خود کرده که توجه به آنان به خصوص در سالی که به نام حمایت از کالای ایرانی لقب گرفته توجه ای دوچندان می خواهد چراکه بسیاری از کالاهای بومی استان توسط این شهرک ها تولید می شود.
این در حالی است که آنچنان که شایسته است از پتانسیل مرزهای استان برای رونق اقتصادی و بهبود فضای کسب وکار استفاده نمی شود که نوسازی و ساماندهی واحدهای تولیدی می تواند سیر رسیدن به این هدف را تسریع بخشد
دیدگاه