شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۳ Saturday, 2 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21589 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

سیر، داستان یک اکسیر جادویی آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه

ناکجا آبادی در خوش آب و هوا ترین منطقه کرمانشاه/زندگی در دل پسماندهای بیمارستانی/وجود چندین آلونک دست ساخته زباله گردها در محل ورود ممنوع دفع پسماندهای عفونی!+فیلم و تصاویر تکان دهنده
04 مرداد 1398 - 12:55
شناسه : 94385
18
اینجا محل دفن پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه است! طلوع‌‌کرمانشاه :

بازدید میدانی خبرنگار طلوع کرمانشاه از زندگی سیاه زباله گردها و دخمه های دست ساخته آنها در دل پسماندهای بیمارستانی شهر شیرین!/اینجا جنوب شهراست، جایی که در آینده ایی نزدیک قرار است به لیست تفرجگاه های توریستی/گردشگری شهر کرمانشاه اضافه شود، در فاصله ۱۰دقیقه ای این مکان که کمتر از ۷ کیلومتر است مکانی وجود دارد که دیدنش لرزه به دل و جان بیننده می اندازد. اینجا همه چیز در هم است! در یک نگاه می توان ناهنجاری های اجتماعی مانند فقر، کودک آزاری، کارتن خوابی، زباله گردی، آسیب محیط زیستی، آسیب منابع طبیعی، خطر انتقال انواع بیماری های عفونی را دید./”براحتی و بدون هیچ پرسشی از درب نگهبانی و تابلوی ورود افراد متفرقه اکیدا ممنوع” عبور می کنیم، سگ های ولگرد با پارس خود زباله گردها را متوجه ما می کنند. اینجا در دل پسماندها چندین آلونک و دخمه برای زندگی ساخته ‌شده است. آنطرف تر پسر بچه ای می بینم که در میان کوهی از پسماندهای مختلف نشسته است او را که صدا می زنم از دوربینم می ترسد و فرار می کند، نزدیکتر می شوم، سلام می کنم و نامش را می پرسم، ابوالفضل ۸ساله به نظر می رساند با چشمان درشت و غمزده می گوید پدر و مادرم مرده اند، از او می پرسم بزرگترین آرزویت چیست؟ متعجب می پرسد آرزو؟ بدون درنگ و مبهوت پاسخ می دهد: دوست دارم در خانه خودمان باشم. او مدرسه نمی رود و در گرمای بالای چهل درجه تابستان کرمانشاه در میان زباله ها و سگ های ولگرد و حشرات موذی روز ها را به شب می رساند. تا شعاع چند صد متر تا چشم کار می کند نایلون های زباله آبی بیمارستان است که بوسیله باد در محیط اطراف پخش شده است.
ادامه این گزارش را در پایگاه خبری طلوع کرمانشاه بخوانید:

پ
پ

*بازدید میدانی خبرنگار طلوع کرمانشاه از زندگی سیاه زباله گردها و دخمه های دست ساخته آنها در دل پسماندهای بیمارستانی شهر شیرین!


**اینجا کیلومتر۷ جاده سراب قنبر به سمت سرفیروز آباد و هلشی است محل امحاء پسماندهای بیمارستانی و شهری

یکی دیگر از زباله گردها برای خود غاری در دل تپه های پر از زباله ی در حال سوختن ساخته است. جوانی حدودا ۳۰ساله است و از ما می خواهد که از چهره اش فیلم و عکس نگیریم. می گوید چندین سال است کارم زباله گردی است و از بیکاری و فقر بوسیله فروش زباله گذران زندگی میکنم، او قسم میخورد که از پسماندهای بیمارستانی تنها جلد سرم ها را بر میدارد و کاری با سرنگ و اشیاء نوک تیز ندارد. او می گوید چرا دولت فکری به حال ما نمی کند؟!

برای کسب اطلاعات بیشتر با مسئول بهداشت محیط شهرداری کرمانشاه در معاونت خدمات شهری شهرداری تماس می گیرم و از وضعیت مکان امحاء پسماندهای کرمانشاه می پرسم، می گوید:

این محدوده کاملا تحت نظارت مسئولین پروژه و ماموران انتظامی است و هیچ فرد متفرقه ای نمی تواند به این مکان وارد شود!

عبدی در جواب به اینکه آیا اطمینان دارد که پسماندهای بیمارستانی توسط تولید کننده بی خطر سازی می شوند هیچ نظری ابراز نمی کند و می گوید شهرداری فقط وظیفه دارد که محلی در اختیار تولید کننده پسماند قرار دهد و بر روند امحاء پسماند ها نظارت کند.

**جالب است که مسئول بهداشت محیط شهرداری کرمانشاه بدون توجه به این نکته که پسماندهای بیمارستانی جزء دومین پسماندهای خطرناک بعد از پسماندهای رادیو اکتیو هستند، هیچ نظارتی بر مخلوط کردن پسماندهای پزشکی با سایر پسماندها، تخلیه و پخش آنها در محیط، فروش، استفاده و بازیافت آنها بوسیله زباله گردان ساکن این مکان ندارد!

◀️زباله گردان وحیوانات ولگرد می توانند تهدیدی جدی برای سلامت شهروندان و انتقال انواع بیماری های عفونی و از این دست باشند.

🔴قانون پسماند در جمهوری اسلامی ایران برای احقاق اصل پنجاهم قانون اساسی و به منظور حفظ محیط زیست از آثار زیانبار پسماند و مدیریت درست و بهینه آن کلیه تولید کنندگان پسماند را موظف به رعایت قوانین و مقررات و سیاست های مقرر در این قانون کرده است.
🔴در شرایطی که آلودگی خطر فوری برای محیط و انسان دارد عاملین آلودگی “تولیدکننده و دستگاه های نظارت” موظفند فورا اقداماتی را که منجر به بروز آلودگی و تخریب محیط زیست می شود متوقف کنند، مرجع قضایی نیز باید خارج از نوبت به این موضوع رسیدگی نماید و متخلفین و عاملین را علاوه بر پرداخت جریمه تعیین شده ملزم به رفع آلودگی و پاکسازی محیط نماید. (لزوم ورود مدعی العموم کرمانشاه)

◀️سازمان محیط زیست کرمانشاه، دانشگاه علوم پزشکی با یک تخمین ساده متوجه خواهند شد که هزینه بی خطر سازی و خرد کردن این پسماندها قبل از رسیدن به محل امحاء می تواند بسیار کمتر از پرداخت هزینه های گزاف و عواقب خطر آفرین روش فعلی و امحاء غیر استاندارد باشد.


(در این محل و در کنار پسماندهای بیمارستانی کوهی از استخوان های کشتارگاهی دام های خوراکی نیز دیده می شود. (یکی از ممنوعیت های قانون پسماند تداخل پسماندها است!)

با توجه به لزوم رعایت حقوق شهروندان، حفظ و نگهداری از محیط زیست و منابع طبیعی، توجه به کرامت انسانی، پایگاه خبری طلوع کرمانشاه سوالات خود را مطرح می نماید.

دانشگاه علوم پزشکی ، منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری کرمانشاه پاسخ دهید:
۱_مقدار تولید روزانه پسماندهای بیمارستانی در کرمانشاه برای هر تخت بیمارستانی چقدر است؟ این میانگین روزانه در مطب ها و درمانگاه ها به چه میزان است؟
۲_پسماند مطب ها و درمانگاه های دولتی و خصوصی کجا می رود؟!
۳_نحوه نظارت بر تولید و جداسازی روزانه پسماندهای عادی از عفونی، برنده، نوک تیز و پرتو زا چگونه است؟
۴_با توجه به تعداد مراکز درمانی دولتی و میزان تولید پسماند مطب های سطح شهر چند دستگاه “اتو کلاو” برای بی خطرسازی پسماندها لازم است؟
۵_عملکرد دستگاه های بیخطر سازی علوم پزشکی جهت انجام این امر قابل قبول است؟!
۶_ انتخاب مکان امحاء پسماند ها در نزدیکی شهر بوسیله دستگاه تصمیم گیرنده بر چه اصولی بوده است؟!
۷_آیا لازم است نظارت گسترده تری بر این موضوع اعمال شود.

پریا امیری پریان/خبرنگار طلوع کرمانشاه

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.