کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع- بیش از ۱۲۰۰ مورد بازرسی از قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها و کشتارگاه ها با هدف آموزش و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در تابستان امسال
دکتر ابراهیم شکیبا عنوان کرد:نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی از جمله قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایرمراکز حساس موادغذایی ازابتدای فصل تابستان تشدید گردیده است./ تا کنون بیش از ۱۲۵۳ مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و ۲۹ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده شده است./همچنین ۲۷ مورد اخطار بهداشتی، ۸ مورد تعطیلی واحدهای متخلف و ۴۵ مورد شکایت مردمی نیز بررسی شده است./در این برنامه تا کنون بیش از ۵۰۰ جلسه آموزشی جهت شاغلین قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها جگرکی ها، کشتارگاه ها و سایر مراکز حساس مواد غذایی و پرسنل بهداشتی با موضوع راههای پیشگیری از بیماری و رعایت موازین بهداشت فردی ومحیطی توسط بازرسین بهداشت محیط مراکزبهداشت تابعه برگزار گردیده است./این برنامه مستمر ادامه دارد و هم استانی های عزیز می توانند شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.
دیدگاه