جمعه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۳ Friday, 1 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21589 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

سیر، داستان یک اکسیر جادویی آماده‌باش ۱۸۰ نیروی هلال احمر کرمانشاه برای بارش‌های پیش رو کامیون ها در معابر شهری تردد نکنند یک استکان متانول، پایان زندگی و بینایی ذخایر خونی کرمانشاه رو به کاهش است/ نیاز به اهداء ۲۰۰ واحد خون در روز داریم فعالیت سرپناه‌های شبانه‌ بهزیستی کرمانشاه در تمام ایام سال سامانه ناپایدار از پنجشنبه در کرمانشاه فعال می شود مددجویان کمیته امداد اسلام آبادغرب مورد حمایت کامل دستگاه قضائی قرار دارند امام جمعه گیلانغرب بر اثر سانحه رانندگی مصدوم و به بیمارستان منتقل شد اولین باران موثر پاییزی کرمانشاه را فرا می‌گیرد برای نجات از سکته مغزی ۴.۵ ساعت زمان طلایی را از دست ندهید پیشگیری از خودکشی جوان کرمانشاهی آماده‌باش کرمانشاه برای اولین بارش پاییزی گرمخانه های شهر کرمانشاه هرچه سریعتر فعال شوند بیش از یک تن و ۲۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان کرمانشاه کشف شده است کشف لاشه ۲ قلاده گراز وحشی در ثلاث باباجانی خواب زمستانی نمایندگان کرمانشاه، هیچ نماینده‌ای از کرمانشاه در کمیسیون تلفیق نیست! تأمین آب کشت‌های پاییزه با لایروبی کانال سد زاگرس تشکیل قرارگاه جلب مجرمین متواری در کرمانشاه لایروبی رودخانه چمبشیر و آبشوران کرمانشاه

چگونه خطر ابتلا به پوکی استخوان را دردوران میانسالی کم کنیم؟
24 شهریور 1398 - 9:26
شناسه : 114271
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

به گزارش طلوع کرمانشاه و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشتی؛ مصرف غذاهای غنی از کلسیم: بسیاری از آسیب های استخوانی ناشی از اتخاذ یک رژیم غذایی کم کلسیم است./چگونه خطر ابتلا به پوکی استخوان را دردوران میانسالی کم کنیم؟/خاطره افضلی کارشناس سلامت میانسالان معاونت بهداشتی عنوان کرد:از هر دو زن بالای سنین ۵۰ سال، یک نفر شکستگی استخوان های مچ دست، ستون فقرات یا لگن را به علت ابتلا به بیماری پوکی استخوان تجربه کرده است. این در حالی است که اتخاذ راهکارهای مناسب قبل از ۵۰ سالگی، باعث به تاخیر انداختن این بیماری و تقویت استخوان ها در سنین میانسالی و سالمندی می شود. مهمترین راهکارهای توصیه شده دراین خصوص موارد ذیل می باشد:/مصرف غذاهای غنی از کلسیم: بسیاری از آسیب های استخوانی ناشی از اتخاذ یک رژیم غذایی کم کلسیم است. این اتفاق، زمانی که با کمبود استروژن در دوران میانسالی و یائسگی همراه می شود، خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش می دهد. بالغین زیر۵۰ سال روزانه به ۱۰۰۰میلی گرم کلسیم و بالغین بالای ۵۰ سال ۱۲۰۰میلی گرم کلسیم در روز نیاز دارند. این میزان کلسیم را از طریق مصرف لبنیات کم چرب، سبزیجات برگدار، غلات غنی شده، خشکبار، حبوبات و ماهی هایی مانند ساردین و کیلکامی توانید به بدن تان برسانید./انجام یوگا: مطالعات نشان می دهد که تنها ۱۰ دقیقه ورزش یوگا در روز و ادامه آن برای بیش از ۲ سال، خطر شکستگی های ستون فقرات را کاهش می دهد و استخوان لگن را تقویت می کند.

پ
پ
اجتناب از رژیم های لاغری: به گزارش انجمن ملی تغذیه در ایالات متحده، رژیم های غذایی لاغری باعث محرومیت استخوان ها از پروتئین و کلسیم و نازک شدن استخوان ها شده و خطرابتلا به پوکی استخوان رادر مراحل بعدی زندگی افزایش می دهد. این انجمن توصیه می کند که بهترین راه برای کاهش وزن، اتخاذ رژیم های غذایی سالم و فعالیت بدنی است.
 
مصرف کافی ویتامین دی: ویتامین دی برای جذب موثر کلسیم در بدن ضروری است و این در حالی است که بسیاری از زنان بالای ۵۰ سال به میزان کافی از این ویتامین یعنی ۶۰۰ تا ۸۰۰ واحد بین المللی در روز را دریافت نمی کنند. لذا قرارگیری روزانه به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در برابر نور خورشید و مصرف ماهی قزل آلا، زرده تخم مرغ، شیر و ماست غنی شده با ویتامین دی ،برای تامین روزانه این ویتامین ضروری است.

دریافت تست تراکم استخوان: سریع ترین راه برای تشخیص پوکی استخوان ،انجام آزمایش تراکم استخوان است. درباره غربالگری پوکی استخوان با پزشک خود مشورت کنید؛ بخصوص اگر سابقه ابتلا به این بیماری در خانواده شما وجود دارد یا بالای ۶۵ سال سن دارید 

اجتناب از سیگار: سیگار علاوه بر این که به قلب و ریه های شما آسیب می­رساند، نیکوتین موجود در آن خطر ابتلا به شکستگی های استخوان را افزایش می دهد. ترک سیگار، حتی در سنین ۵۰ تا ۶۰ سالگی، خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش داده و باعث بهبود تراکم استخوانی می شود.

اجتناب از مصرف بیش از حد کافئین: مطالعات نشان می دهد زنانی که بیش از حد از نوشیدنی های کافئین دار و شکلات استفاده می کنند، سریع تر از دیگر زنان شکستگی استخوان لگن را تجربه می کنند.

انجام ورزش های مقاومتی: کار با وزنه نه تنها باعث تقویت استخوان ها می شود بلکه بهبود تعادل برای جلوگیری از سقوط را نیز به همراه دارد.
مصرف چربی های مفید: مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ و چربی های اشباع نشده ای که در روغن زیتون، لوبیا، حبوبات، ماهی و … وجود دارد، بهبود تراکم استخوانی را به همراه دارد.

تغییر در رژیم دارویی: اگر در حال مصرف داروهایی مانند مهار کننده های بازجذب سروتونین برای کاهش علائم افسردگی هستید و یا این که داروهای استروئیدی مصرف می کنید، بدانید که در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان هستید. برای کنترل سلامت خود و این که این داروها به سلامت استخوان هایتان صدمه زده اند یا نه، مدام با پزشک تان در تماس باشید.

وی در ادامه اظهار داشت: زنانی که دچار یائسگی زودرس (کمتراز ۴۵سال )شده اند، زنان بالای ۶۵ سال، مردان بالای ۷۰ سال، افراد با سابقه خانوادگی بیماری پوکی استخوان و همچنین افرادی که در اثر ضربه خفیف دچار شکستگی شده اند بهتراست درباره این بیماری با پزشک خود مشورت کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.