علی محمد زوراوند روز پنجشنبه در گفت و گویی اظهار داشت: وزش باد نسبتا شدید در برخی ساعات و رعد و برق و آبگرفتگی معابر عمومی از دیگر پیامدهای ورود این سامانه بارشی به جو استان خواهد بود.
وی ادامه داد: شدت بارش ها از عصر جمعه تا صبح شنبه و همچنین اواخر این روز تا ظهر یکشنبه پیش بینی می شود.
زوراوند با بیان اینکه کل استان از بارش های این سامانه برخوردار می شوند، گفت: در عین حال بارش ها در نیمه جنوبی و نواحی غربی استان شدت بیشتری خواهد داشت.
معاون هواشناسی کرمانشاه خاطرنشان کرد: با ورود این سامانه بارشی احتمالا باید منتظر بارش برف در ارتفاعات و همچنین برخی از گردنه های سردسیر استان نیز باشیم.
وی همچنین به وضعیت دمای مناطق مختلف نیز اشاره کرد و گفت: با ورود این سامانه شاهد استقرار هوای سرد در استان خواهیم بود به گونه ای که انتظار می رود دمای روزانه بین چهار تا پنج درجه و دمای شانه نیز بین ۲ تا ۳ درجه سردتر شود.
زوراوند با بیان اینکه دمای امروز شهر کرمانشاه در گرمترین حالت به ۱۶ درجه و امشب در سردترین وضعیت به هشت درجه بالای صفر می رسد، گفت: برای فردا انتظار می رود دمای روزانه مرکز استان به ۱۲ و دمای شبانه به پنج تا ۶ درجه بالای صفر برسد.
این مقام مسئول ادامه داد: برای روزهای جمعه و شنبه احتمال اینکه دمای شبانه مناطقی مانند سنقروکلیایی، اسلام آبادغرب و حمیل به نزدیک صفر درجه برسد وجود دارد.
وی در ادامه به بارش های سال زراعی جاری نیز اشاره کرد و گفت: از ابتدای مهر تا انتهای آبان امسال شاهد بارشی به مقدار ۱۳۶ میلی متر در سطح استان بودیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۶٫۳ میلی متر بود، ۷۳۳ درصد و نسبت به دوره بلند مدت نیز ۱۰۹ درصد رشد نشان می دهد.
زوراوند با بیان اینکه حمیل با ۲۳۶ میلی متر، گواور با ۱۹۲ میلی متر و هرسین با ۱۷۱ میلی متر بیشترین بارش ها را در ۲ ماه ابتدایی سال زراعی جاری به خود اختصاص دادند، افزود: قصرشیرین با ۷۶ میلی متر، کوزران با ۹۴ میلی متر و سومار با ۹۵ میلی متر کم بارش ترین شهرهای استان در این مدت بوده اند.
معاون اداره کل هواشناسی استان همچنین مقدار بارش باران در شهر کرمانشاه طی سال زراعی جاری را نیز حدود ۱۵۱ میلی متر عنوان کرد.
وی در پایان گفت: بارش های شهر کرمانشاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۱۰ میلی متر بود یک هزار و ۴۰۶ درصد و نسبت به دوره بلندمدت نیز ۱۴۴ درصد رشد نشان می دهد/ایرنا
علی محمد زوراوند:وزش باد نسبتا شدید در برخی ساعات و رعد و برق و آبگرفتگی معابر عمومی از دیگر پیامدهای ورود این سامانه بارشی به جو استان خواهد بود/شدت بارش ها از عصر جمعه تا صبح شنبه و همچنین اواخر این روز تا ظهر یکشنبه پیش بینی می شود/با ورود این سامانه بارشی احتمالا باید منتظر بارش برف در ارتفاعات و همچنین برخی از گردنه های سردسیر استان نیز باشیم/با ورود این سامانه دمای هوا روزانه بین چهار تا پنج درجه و دمای شبانه نیز بین ۲ تا ۳ درجه سردتر می شود/برای روزهای جمعه و شنبه احتمال اینکه دمای شبانه مناطقی مانند سنقروکلیایی، اسلام آبادغرب و حمیل به نزدیک صفر درجه برسد وجود دارد.
دیدگاه