یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

زائران اربعین نسبت به رعایت موارد بهداشتی در طول سفر توجه داشته باشند
03 آبان 1396 - 9:56
شناسه : 1222
9
مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: زائران اربعین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های عفونی، نسبت به رعایت موارد بهداشتی در طول سفر توجه داشته باشند.

پ
پ

حمید خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار طلوع، اظهار داشت: زائرانی که قصد تشرف به عتبات عالیات و شرکت در مراسم اربعین را دارند باید رعایت موارد بهداشتی را به طور جدی مد نظر قرار دهند.

خسروی با اشاره به اینکه بیشتر بیماری‌ها از طریق آب ناسالم و آلوده و مواد غذایی فاسد به وجود می‌آید، افزود: مهمترین اصلی که زائران باید بدان توجه داشته باشند مصرف آب و غذای سالم و بهداشتی است.

وی در ادامه بیان کرد: زائرانی که به عتبات مشرف می‌شوند، اگر علائمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس و… در خود داشتند به پرسنل و تیم بهداشتی مستقر در پایگاه های بهداشتی یا نزدیک ترین مرکز درمانی بهداشتی مراجعه کنند تا اقدامات درمانی لازم صورت بگیرد.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  بیان کرد: بر اثر مصرف آب و غذای آلوده و ناسالم ممکن است علائمی نظیر تب، لرز، استخوان درد، اسهال، استفراغ و اسهال خونی در فرد ایجاد شود و لذا زائران برای پیشگیری از ابتلا به این علائم باید اصول بهداشتی را رعایت کنند.

وی توضیح داد: زائران در طول مدت سفر، از غذای گرم استفاده کنند و از مصرف غذای سرد مانند سالاد و سبزی پرهیز کنند، همچنین از آبهای بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.