دکتر مستوفی خاطر نشان کرد:سالانه از ۳۸۰ هزار مرگ و میر کشور ۹۲ هزار مرگ بر اثر بیماری های قلبی،عروقی است که مصرف نمک، اسید چرب ترانس و فشارخون در آن نقش دارد.
اومعتقد است:با اصلاح شیوه زندگی و رژیم غذایی می توانیم ۵۰ درصد بیماری های قلبی،عروقی، ۹۰ درصد دیابت و ۳۰ درصد سرطانها را کاهش دهیم.
شهریار مستوفی اضافه کرد:۵۹۵ محصول غذایی، ۹۲ برند آشامیدنی و ۱۳۹ برند آرایشی و بهداشتی را مورد رصد قرار دادیم و ۳۴۲ نمونه برداری از محصولات کشاورزی همچنین ۲۴۴ مورد نمونه برداری فلزات سنگین به عمل آمده است.
وی گفت: نشانگر رنگی تغذیه و برچسب گذاری بر روی همه محصولات تولیدی انجام شده است و ۱۰۰ درصد آرد کارخانه ها با اسیدفولیک و آهن غنی سازی شده است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایان گفت:یک میلیون و ۹۱۵ هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی توقیف شده است و بیش از ۶۷۹ هزار کیلوگرم مواد خوراکی و آشامیدنی نیز کشف و معدوم شده است. پایش برچسب گذاری ۱۲۰۰ محصول خوراکی و آشامیدنی انجام شده است و درصدد تدوین طرح سلامت هشت محصول هستیم.
دیدگاه