یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

خوراکی‌هایی که نمی‌گذارند سرما بخورید
04 آبان 1398 - 9:24
شناسه : 129859
5
یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی: طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-کمبود آب؛ یکی از دلایل ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی در فصل سرما است.

زهرا احدی گفت: در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود بسیاری از افراد به دلیل ضعف سیستم ایمنی، با قرار گرفتن در معرض عوامل بیماری‌زا مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها، دچار عفونت‌های تنفسی و سرماخوردگی‌ها و حتی مشکلات گوارشی می‌شوند./وی اضافه کرد: همچنین برخی افراد به دلیل سندروم نقص ایمنی و شیمی درمانی در معرض بیماری‌های عفونی بسیاری هستند./احدی با اشاره به اینکه ضعیف بودن سیستم ایمنی در فصل پاییز احتمال ابتلا به عفونت تنفسی و سرماخوردگی را افزایش می‌دهد، گفت: برای بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و تامین آنتی اکسیدان‌ها، مصرف مرکبات، توت فرنگی، آجیل‌ها، زیتون، سبزیجات برگ سبز، گل کلم بنفش، حبوبات، سیب زمینی، ماهی و روغن زیتون ضروری است./افزود: همچنین ادویه‌هایی مانند زردچوبه و زنجفیل و مصرف ماست و لبنیات پروبیوتیک در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند.

پ
پ

وی تغذیه را عامل مهمی برای جلوگیری از بیماری دانست و اظهار کرد: سدهای دفاعی بدن شامل گلبول‌های سفید خون، سیستم گوارشی وپوست هستند که تغذیه نقش مهمی در تقویت آنها و محافظت از بدن در برابر بیماری‌ها دارد.

احدی عواملی که باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی می‌شود را شامل کم آبی، محرومیت انرژی، مصرف ناکافی پروتئین، کمبود مواد معدنی مانند آهن، مس، روی و کمبود ویتامین‌هایC، E و کمبود باکتری‌های مفید دستگاه گوارش عنوان کرد/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.