یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

اصلاح کیفیت آرد و نان از مزرعه تا سفره خانواده
08 دی 1397 - 13:40
شناسه : 14451
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر هدایت حاتمی معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه در نشست شورای پایش آرد و نان اظهار داشت:تولید آرد و نان مناسب و استاندارد یکی از اولویت های جدی دولت است و در این راستا بیشترین یارانه ها و نظارت ها به این حوزه اختصاص یافته است. وی گفت:نان کرمانشاه از سالیان گذشته دارای کیفیت چندان مطلوبی نبوده و دلیل این وضعیت به کیفیت نازل گندم، تجهیزات غیراستاندارد و نیروی انسانی غیرماهر بازمی گردد.حاتمی خاطرنشان کرد:برای تولید یک نان مناسب، در گام اول نیازمند یک بذر خوب هستیم. سردسیر بودن استان بهانه مناسبی برای توجیه گلوتن و پروتئین پایین در گندم تولیدی کرمانشاه نیست. به عنوان مثال روسیه یک کشور سردسیر است ولی آن ها بذرهایی باکیفیت و متناسب با اقلیم آب و هوایی خود تولید کرده اند.

پ
پ

وی یادآور شد: از مراکز تحقیقات کشاورزی استان انتظار می رود به سمت تولید بذرهای باکیفیت و سازگار با اقلیم استان و دارای گلوتن و پروتئین مناسب گام بردارند‌. وی گفت:از سالیان گذشته کیفیت نامناسب گندم و آرد تولیدی حاصل از آن موجب شده نانوایی ها به سمت افزودن موادی مانند نمک و جوش شیرین متمایل می شوند و این رویه ها مشکلاتی را برای سلامت شهروندان ایجاد می کند.حاتمی اضافه کرد:مشکلات متعددی در مسیر تولید نان از مزرعه تا سفره خانواده ها وجود دارد که با یک مدیریت عقلانی، شجاعانه، مناسب و نظارت مستمر می توان گام های خوبی برای اصلاح آن ها برداشت. وی اظهار داشت:نهادهای نظارتی مانند تعزیرات و بازرسی اصناف با جدیت تمام بر نانوایی ها نظارت کنند و هیچ متخلفی را بی مجازات رها نکنند و در صورت لزوم با نصب پلاکارد بر درب واحد، آن ها را به مردم معرفی کنند‌.سند اصلاح کیفیت آرد و نان از مزرعه تا سفره خانواده تدوین شود و سپس در دستور کار قرار گیرد.خوشبختانه گندم تولیدی مناطق گرمسیری استان از کیفیت مناسب تری برخوردار است و می توان آن را به مصرف داخل استان اختصاص داد.وی همچنین یکی از راه های ارتقای کیفیت نان، اضافه کردن مکمل های غذایی دانست و گفت:از طریق نانوایی های آزاد پز و تحت نظر بهداشت و اداره استاندارد قابل انجام است. نوسازی تجهیزات نانوایی ها به افزایش کیفیت نان کمک می کند و در این زمینه وام ارزان قیمت در اختیار نانوایی ها گذاشته می شود.

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.