یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ Sunday, 24 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21688 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود گرمخانه‌های استان کرمانشاه آماده ارائه خدمات هستند

مراکز غذای آماده بدون مجوز؛ تهدیدی برای سلامتی کرمانشاهیان
16 دی 1397 - 11:32
شناسه : 15157
3
طلوع‌‌کرمانشاه :

سیروس گل‌عنبر با بیان اینکه مراکز تهیه غذای بدون مجوز به معضلی برای شهر کرمانشاه تبدیل شده اند، افزود: نزدیک به ۱۰۰ مرکز غذای آماده غیرمجاز در کرمانشاه داریم که فعالیت آنها و غذایی که تحویل مردم می‌دهند مورد تایید نیست و بدلیل فعالیت غیرمجاز امکان نظارت بر فعالیت آنها نیز وجود ندارد.وی با بیان اینکه این مراکز رعایت کیفیت و کمیت را در پخت و عرضه غذا نمی‌کنند، ادامه داد: گاهی شاهد عرضه غذاهای ارزان قیمت از سوی این مراکز هستیم که هر پرس غذا را هفت یا هشت هزار تومان می‌فروشند که این مبلغ فقط پول برنج ایرانی و ظرف غذا هم نیست، چه برسد به آنکه هزینه گوشت و سایر مواد، هزینه پخت و سود واحد را هم تامین کند.نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه خاطرنشان کرد: وقتی غذایی با این قیمت عرضه می‌شود حتما از مواد نامرغوب در تهیه آن استفاده شده و مردم نباید فریب قیمت غذا را بخورند.

پ
پ

گل‎عنبر از برخورد با مراکز تهیه غذای بدون مجوز هم خبر داد و عنوان کرد: مشکل ما در برخورد با این مراکز جابجایی مداوم آنها است، زیرا گرفتن مجوزهای قانونی برای برخورد با این مراکز زمان‌بر است و تا مراحل مربوط به آن طی شود، واحد جابجا شده است.

وی معتقد است، مهمترین عاملی که باعث می‌شود این واحدها به فعالیت خود ادامه ندهند، عدم خرید مردم است.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابی‌ها و اصناف وابسته کرمانشاه اظهار کرد: مردم و حتی ادارات و سازمان‌هایی که از مراکز تهیه غذا خرید می‌کنند، باید حتما سراغ مراکز معتبر و دارای پروانه بروند.به گفته گل‌عنبر، تعداد واحدهای تهیه غذا که مجوز فعالیت دارند در شهر کرمانشاه ۱۷۰ مورد است./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.