دوشنبه, ۱۰ دی , ۱۴۰۳ Monday, 30 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21846 تعداد نوشته های امروز : 4×

آخرین خبرها

بازار داغ اجاره کارت بازرگانی در کرمانشاه شبکه فاضلاب کرمانشاه ظرفیت جمع‌آوری کامل روان آب‌ها را ندارد وضعیت بارش‌های زمستانی کرمانشاه چگونه است؟ احداث پل معلق داریان منتفی شد هیچ پروژه مسکن فاقد خدمات زیربنایی را افتتاح نمی‌کنم/ بانکها نباید منابع مالی استان را جذب و در جای دیگری مصرف کنند/ نهضت ملی مسکن به ماندگاری جمعیت در روستاها کمک می‌کند منفعت بازارچه‌های مرزی باید به مردم برسد/ لزوم هوشمندسازی مرزهای استان/ بروز شدن پایانه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها در دستور کار قرار دارد پیام تسلیت شهردار کرمانشاه به مناسبت درگذشت نویسنده مطرح استاد منصور یاقوتی سیاست‌زدگی دست‌اندازی برای مدیر ارشد کرمانشاه «مه» دید افقی در کرمانشاه را به ۲۰۰ متر رساند ماجرای یک تامین مالی مبهم ۲۰۰۰ میلیاردی! سامانه بارشی امروز از کرمانشاه خارج می‌شود/ پیش‌بینی افت ۴ تا ۵ درجه‌ای دما تمام محورهای کرمانشاه بارانی است/ رانندگان عجله نکنند آفت تئاتر استان تمرین کم و کارهای تکراری است+تصویر قفل شدن مسکن مهر پاوه؛ دست‌های پشت پرده یا فساد مالی ۱۲۰۰ کیلومتر برف‌روبی در محورهای کرمانشاه/ همه راه‌ها باز است گزارشی از خسارت جدی ناشی از بارش‌های شب گذشته نداشته‌ایم تغییر نام خیابان بیستون منتفی است نشست روسای شوراها به تقویت حکمرانی شهری کمک می‌کند برف و باران استان کرمانشاه را فرا می‌گیرد چرا محور گردشگری زمستانی کرمانشاه شکل نمی‌گیرد؟

بند ناف شهرداری برای سالم سازی باید از کمیسیون ماده ۱۰۰ بریده شود
23 دی 1397 - 21:31
شناسه : 15868
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

تابعی مدیرانجمن انبوه سازان استان: اکنون مهمترین مشکل در رونق ساخت و ساز مشکلات اقتصادی است/وی با بیان اینکه عمده مشکل ما صدور پروانه نیست بلکه صدور پروانه پایان کار است که گاهی تا ۶ سال بدون دلیل آنرا به تاخیر می اندازند/ به ازای هر ۱۰۰ پروانه ای که صادر می شود ۹۵ درصد آن به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده می شود/حتی بسیاری از پروانه ها ۲ بار به ماده ۱۰۰ می روند و این یک ضعف برای شهرداری محسوب می شود/تابعی یکی از آسیب های کمیسیون ماده ۱۰۰ را تشویق شهرداری برای کسب درآمد عنوان کرد و بیان داشت: بند ناف شهرداری برای سالم سازی باید از کمیسیون ماده ۱۰۰ بریده شود/باید راه خلاف را ببندیم تا به امید خلاف سازندگان زمین گران نخرند بلکه مسائل اقتصادی را بررسی کنند و بر پایه آن اقدام به ساخت و ساز کنند

پ
پ

منصور تابعی شامگاه یکشنبه در نشست هم اندیشی شهرداری کرمانشاه با انبوه سازان و سازندگان مسکن به عدم استقبال سازندگان به ساخت و ساز اشاره کرد و اظهار داشت: مشکلاتی متشکل از ۲۰ پارامتر در رونق ساخت و ساز وجود دارد که می توان گفت موثرترین آنها مشکلات اقتصادی است.

وی با بیان اینکه عمده مشکل ما صدور پروانه نیست بلکه صدور پروانه پایان کار است که گاهی تا ۶ سال بدون دلیل آنرا به تاخیر می اندازند، افزود: عدم صدور پروانه یکی از معضلات در شهرداری است که باید برای آن چاره اندیشی شود.

مدیر انجمن انبوه سازان کرمانشاه بیان کرد: تجمیع پلاک های قدیمی یکی از وظایف شهرداری بوده که آنرا انجام نداده و در این راستا هنوز اندرخم یک کوچه است.

وی ادامه داد: به ازای هر ۱۰۰ پروانه ای که صادر می شود ۹۵ درصد آن به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده می شود و می توان گفت حتی بسیاری از پروانه ها ۲ بار به ماده ۱۰۰ می روند و این یک ضعف برای شهرداری محسوب می شود.

تابعی یکی از آسیب های کمیسیون ماده ۱۰۰ را تشویق شهرداری برای کسب درآمد عنوان کرد و بیان داشت: بند ناف شهرداری برای سالم سازی باید از کمیسیون ماده ۱۰۰ بریده شود.

وی با بیان اینکه تا زمانی که شهرداری دید و نظرش به ماده ۱۰۰ برای کسب درآمد و جبران کسری هزینه ها است مشکلات ما در این راه حل نخواهد شد، افزود: باید راه خلاف را ببندیم تا به امید خلاف سازندگان زمین گران نخرند بلکه مسائل اقتصادی را بررسی کنند و بر پایه آن اقدام به ساخت و ساز کنند.

مدیر انجمن انبوه سازان کرمانشاه عدم ثبات مدیریتی در شهرداری را یکی دیگر از معضلات دانست و گفت: باید شورای شهر یک ثبات مدیریتی در شهرداری به وجود آورند که حداقل شهردار مدتی ماندگار باشد تا بتواند به یک برنامه دراز مدت برای شهر دست یابد.

وی در ادامه از مشکلات بافت فرسوده و بلاتکلیفی ۳۰ ساله آن سخن گفت و افزود: اگر هزینه تشکیل سمینارهای بیهوده را برای کندن پلاک ها صرف می کردند حداقل تا کنون پیشرفتی در این راه داشتیم.

تابعی با اشاره به اینکه ضوابطی برای ساخت و ساز بافت فرسوده نداریم، گفت: دولت برای سال آینده بازآفرینی ۲ هزار مورد از بافتهای فرسوده را دستور کار دارد.

وی تعدا زیاد واحدهای بزرگ در استان را یک معضل بیان کرد و افزود: مهاجر فرست بودن شهر کرمانشاه نیز یکی دیگر از دلایل رکود در ساخت و ساز است.

مدیر انجمن انبوه سازان کرمانشاه بیان کرد: با جلسه هیچ مشکلی حل و فصل نمی شود بلکه باید با کمک مشاور و متخصص و هم اندیشی با سازندگان مشکلات را حل و فصل کنیم/مهر

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.