پنج شنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۳ Thursday, 24 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21568 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم! کاهش ۱۴ درصدی سوانح فوتی در راه های استان کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه به کجا رسید؟ رفع ۱۲ نقطه حادثه‌ خیز شهر کرمانشاه در دستور کار شهرداری است مصرف چه مواد غذایی جلوی «پوکی استخوان» را می‌گیرد؟

«خانه‌داری» دولتی‌ها در کرمانشاه /قانون‌گریزی مدیران تا کجا؟
04 بهمن 1397 - 15:26
شناسه : 16795
2
طلوع‌‌کرمانشاه :

سال ۸۸ بود که قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن وزارتخانه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی را از ادامه مالکیت خانه‌های سازمانی منع کرد/طبق ماده ۸ قانون ساماندهی مسکن و اصلاحیه‌ این ماده، تمام دستگاه‌های دولتی وظیفه داشتند حداکثر ظرف مدت سه ماه، لیست کامل مشخصات و تعداد خانه‌های سازمانی خود را به وزارت اقتصاد و دارایی ارائه کنند و برای فروش مزایده‌ای همه این واحدها در جدول زمانی پنج ساله برنامه‌ریزی و اقدام کنند/همچنین به دستگاه‌ها اجازه داده شده بود که کارمندان ساکن در این خانه‌ها را به شرط نداشتن مسکن، در اولویت فروش بدون مزایده – واگذاری به‌شکل قیمت کارشناسی- قرار دهند/شواهد امر نشان می‌دهد که در کرمانشاه هنوز اقدام موثری برای واگذاری خانه‌های سازمانی از سوی دستگاه‌های دولتی سر نزده است و پرونده خانه‌داری و اجاره‌داری این دستگاه‌ها هنوز باز است/در بین دستگاه‌های دولتی در کرمانشاه استانداری به تنهایی ۱۰ بلوک با ۲۵ واحد مسکونی سازمانی دارد که طبق آیین نامه اجرایی ماده (۸) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن باید تا تاریخ ۹۳/۱/۲۴ به فروش می رسیده ولی تا کنون اقدامی در این خصوص انجام نشده است/در حال حاضر به جز برخی کارمندان بومی حتی افراد معزول که هیچ سمتی در دستگاه های دولتی هم ندارند در این منازل سکونت دارند!/مرصاد

پ
پ

به گزارش طلوع  بنقل از مرصاد، سال ۸۸ بود که قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن وزارتخانه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی را از ادامه مالکیت خانه‌های سازمانی منع کرد.

طبق ماده ۸ قانون ساماندهی مسکن و اصلاحیه‌ این ماده، تمام دستگاه‌های دولتی وظیفه داشتند حداکثر ظرف مدت سه ماه، لیست کامل مشخصات و تعداد خانه‌های سازمانی خود را به وزارت اقتصاد و دارایی ارائه کنند و برای فروش مزایده‌ای همه این واحدها در جدول زمانی پنج ساله برنامه‌ریزی و اقدام کنند.

همچنین به دستگاه‌ها اجازه داده شده بود که کارمندان ساکن در این خانه‌ها را به شرط نداشتن مسکن، در اولویت فروش بدون مزایده – واگذاری به‌شکل قیمت کارشناسی- قرار دهند.

اما اخبار رسیده به مرصاد و شواهد امر نشان می‌دهد که در کرمانشاه هنوز اقدام موثری برای واگذاری خانه‌های سازمانی از سوی دستگاه‌های دولتی سر نزده است و پرونده خانه‌داری و اجاره‌داری این دستگاه‌ها هنوز باز است.

با این حال، با گذشت حدود ۱۰ سال از ابلاغ قانون فروش خانه‌های سازمانی، این خانه‌ها برخلاف آنچه قانون در مورد ضوابط فروش آنها از طریق مزایده یا فروش به کارمندان ساکن، برای تمام دستگاه‌ها و ارگان‌های مشمول تکلیف کرده است، ظاهرا اقدامی برای واگذاری آنها صورت نگرفته است.

در بین دستگاه‌های دولتی در کرمانشاه استانداری به تنهایی ۱۰ بلوک با ۲۵ واحد مسکونی سازمانی دارد که طبق آیین نامه اجرایی ماده (۸) قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن باید تا تاریخ ۹۳/۱/۲۴ به فروش می رسیده ولی تا کنون اقدامی در این خصوص انجام نشده است.

طبق اخبار رسیده به مرصاد در حال حاضر به جز برخی کارمندان بومی حتی افراد معزول که هیچ سمتی در دستگاه های دولتی هم ندارند در این منازل سکونت دارند!

اینکه چرا بعد از گذشت پنج سال از مهلت قانونی واگذاری خانه های سازمانی، دستگاه‌های دولتی استان در برابر این موضوع مقاومت کرده اند یک طرف ماجراست و از سوی دیگر هم باید دید نهادهای بازرسی و نظارتی چطور به سادگی از کنار این تخطی از قانون گذشته اند.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.