نیازمندان را بیشتر دریابیم
در این جلسه مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی کرمانشاه نیز بابیان اینکه بحران کرونا فقیر و غنی نمیشناسد، گفت: در ماه مبارک رمضان و مقابله با این ویروس منحوس بایست نیازمندان را بیشتر دریابیم.
حجت الاسلام «حمید میرزایی» اشارهای به آیه ۱۷۷ سوره مبارک بقره داشت و عنوان کرد: این آیه هشدار دستورالعمل کاری به انسان میدهد، لذا نباید انسان ها را محدود به برخی اعمال کنیم و از دیگر موارد غافل شوند و یا توجه به مستمندان را از یاد ببریم.
مسؤول دفتر نمایندگی ولی فقیه در دامپزشکی کرمانشاه با تاکید بر اینکه کمک به نیازمندان در پیشگاه خداوند از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: از گفتار باید وارد عمل شد و به دیگران کمک رسانی کرد، بخشش داشت و به زیردستان و قشر محروم جامعه امداد رسانی کرد تا خداوند هم به انسان ترحم کند.
حجت الاسلام میرزایی با یادآوری اینکه اکنون کشور و استان ما در شرایط سخت بیماری کرونا قرار گرفته که در این راستا بسیاری از هموطنان جان باختند و اکثر مردم نیز متقابلا دچار مشکلات بسیاری شدند، اضافه کرد: همه جهان و جامعه امروزه در شرایط خاصی قرار گرفته و این بحران فقیر و غنی را نمیشناسد و همه در معرض خطر ابتلا قرار دارند که امیدوارم با شروع ماه رمضان قدری از این مشکلات کاسته شود و شرایط به حالت عادی برگردد.
در استان کرمانشاه چهار میلیون و ۶۵۰ واحد دامی و بیش از یک هزار و ۳۳۳ واحد دامپروری صنعتی شامل ۷۰۰ واحد مرغداری گوشتی صنعتی، ۱۷۶ واحد گاوداری شیری، ۱۸۱ واحد پرواربندی گوساله و ۲۱۹ واحد پرواربندی بره فعال است.
در این استان همچنین ۲۵ واحد مرغداری تخمگذار، ۱۳ واحد پرورش بوقلمون صنعتی، ۹ واحد مرغ مادر گوشتی، چهار واحد جوجه کشی، ۲ واحد مرکز پرندگان زینتی، پنج واحد پرورش شترمرغ و سایر واحدهای بخش روستایی و عشایری وجود دارد و سالانه بیش از ۷۴ هزار تن گوشت مرغ، ۴۰ هزار تن گوشت قرمز و ۳۵۰ هزار تن شیر تولید میشود.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند/ایرنا
دیدگاه