دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21689 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود ۹۰ درصد حمام‌های تاریخی سنقر دچار دخل و تصرف شده‌اند «سراب یاوری» کرمانشاه مجموعه گردشگری می‌شود

«کرونا» در حال جولان دادن در کرمانشاه!/به صورت میانگین (از اول تا ۱۶ اردیبهشت) روزانه ۴۷ نفر در استان، به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند
17 اردیبهشت 1399 - 11:15
شناسه : 208538
9
طلوع‌‌کرمانشاه :

آمار «کرونا» در کرمانشاه نگران کننده است!/بر اساس آمار ارائه شده از سوی ستاد مدیریت کرونا در استان کرمانشاه، شیوع این ویروس کماکان رو به افزایش است و از ابتدای اردیبهشت کاهشی نداشته است. این ویروس در ۱۳ اردیبهشت بیشترین افراد را در کرمانشاه مبتلا کرده است./به صورت میانگین (از اول تا ۱۶ اردیبهشت) روزانه ۴۷ نفر در استان، به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند./طبق آمار جدول فوق که از اول تا شانزدهم اردیبهشت را در بر می‌گیرد، مبتلایان قطعی به ویروس کرونا به صورت متناوبی در حال افزایش است. بر این اساس، بدترین روز از نظر آمار مبتلایان روز سیزدهم اردیبهشت است که تعداد بیماران به ۸۰ نفر رسید. هرچند پس از این روز، میزان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ کاهشی شده است، اما چشم انداز میان مدت از کاهش آمار مبتلایان کرونا خبر نمی‌دهد./بنابر اعلام مدیر کمیته اطلاع رسانی مدیریت کرونا استان کرمانشاه، مجموع مبتلایان قطعی به ویروس کووید-۱۹، یک هزار و ۵۸۵ نفر است که از این تعداد ۸۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند./بنابر گفته‌های «مهدی محمدی» از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز دو هزار ۷۵۱ نفر بستری شدند که از این تعداد دو هزار ۴۹۶ نفر ترخیص شده و ۱۷۵ نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان‌های استان بستری هستند./همچنین ستاد مدیریت کرونا از انجام بیش از ۷ هزار آزمایش تشخیص کرونا در استان خبر داده است؛ این آمارها همگی نشان دهنده شیوع آرام اما غیر قابل کنترل این ویروس در استان است./رئیس بیمارستان گلستان با بیان اینکه این ویروس مقاومت زیادی دارد، اضافه کرد: نباید این خوشبینی را داشت که گرم شدن دمای هوا منجر به متوقف شدن زنجیره انتقال شود و می‌تواند حتی برعکس هم عمل کند؛ یعنی افراد در محیط‌های گرم در کنار هم قرار بگیرند و به دلایل متعددی فاصله امن ۱٫۵ تا ۲ متر را رعایت نکنند و از انتقال ویروس آزرده شوند و طبیعتا بیماری را منتقل کنند

پ
پ

 بر اساس آخرین بررسی‌های صورت گرفته (تا ۱۴ اردیبهشت) درباره بیماری کووید-۱۹  که از سوی کمیته «اپیدمیولوژی» وزارت بهداشت منتشر شد؛ روند کشوری کرونا در چند روز اخیر نزولی بوده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استان کشور مشاهده می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، روند صعودی یا شروع پیک در ۱۵ استان (قم، لرستان، ایلام، گیلان، گلستان، خراسان رضوی، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، کرمان، یزد، اصفهان، زنجان، چهارمحال و بختیاری و کرمانشاه) مشاهده می‌شود. 

شیب ملایم: کرونا در حال جولان دادن است!

بررسی و تحلیل آمارهای استان کرمانشاه نیز، اطلاعات منتشر شده از سوی وزارت بهداشت را کاملاً تایید می‌کند. طبق بررسی صورت گرفته توسط خبرگزاری فارس، روند شیوع این ویروس در کرمانشاه کاملاً سعودی است و به صورت میانگین (از اول تا ۱۶ اردیبهشت) روزانه ۴۷ نفر در استان، به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

البته این آمار، فقط شامل افرادی است که PCR آن‌ها مثبت اعلام شده است و مبتلایان مشکوک که پاسخ CT SCAN آن‌ها مثبت شده را در بر نمی گیرد.


به صورت میانگین (از اول تا ۱۶ اردیبهشت) روزانه ۴۷ نفر در استان، به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند.

طبق آمار جدول فوق که از اول تا شانزدهم اردیبهشت را در بر می‌گیرد، مبتلایان قطعی به ویروس کرونا به صورت متناوبی در حال افزایش است. بر این اساس، بدترین روز از نظر آمار مبتلایان روز سیزدهم اردیبهشت است که تعداد بیماران به ۸۰ نفر رسید. هرچند پس از این روز، میزان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ کاهشی شده است، اما چشم انداز میان مدت از کاهش آمار مبتلایان کرونا خبر نمی‌دهد.

بنابر اعلام مدیر کمیته اطلاع رسانی مدیریت کرونا استان کرمانشاه، مجموع مبتلایان قطعی به ویروس کووید-۱۹، یک هزار و ۵۸۵ نفر است که از این تعداد ۸۰ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

بنابر گفته‌های «مهدی محمدی» از ابتدای شیوع ویروس کرونا به استان تا امروز دو هزار ۷۵۱ نفر بستری شدند که از این تعداد دو هزار ۴۹۶ نفر ترخیص شده و ۱۷۵ نفر نیز در حال حاضر در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

همچنین ستاد مدیریت کرونا از انجام بیش از ۷ هزار آزمایش تشخیص کرونا در استان خبر داده است؛ این آمارها همگی نشان دهنده شیوع آرام اما غیر قابل کنترل این ویروس در استان است.


این آمارها همگی نشان دهنده شیوع آرام اما غیر قابل کنترل این ویروس در استان است.

طبق بررسی صورت گرفته، طی ۱۶ روز ۷۳۴ نفر در استان کرمانشاه به صورت قطعی به کرونا مبتلا شده‌اند. این آمار طی چندین هفته گذشته، هرگز کاهشی نبوده است و این یک زنگ خطر جدی برای مردم استان است. میزان مرگ و میر اعلام شده از سوی ستاد مدیریت کرونا طی ۱۶ روز گذشته نیز افزایشی بوده است.

طبق اعلام کمیته اطلاع رسانی ستاد مدیریت کرونا از آغاز شروع اپیدمی تا اول اردیبهشت ۵۸ نفر در استان جان خود را از دست داده‌اند، این آمار هم با شیب ملایمی افزایشی بوده است و در روز ۱۶ اردیبهشت به ۸۰ نفر رسیده است.

مجموع این آمارها و بررسی‌های صورت گرفته، نشان می‌دهد که شیوع این ویروس در کرمانشاه کنترل نشده است و به صورت آرام در حال گسترش بیشتر است. از این رو به نظر می‌رسد که ماه‌های دشواری در انتظار مردم و کادر درمان کرمانشاه است.

تابستان جلودار این ویروس منحوس نیست؛ دلخوش نباشیم!

پیش از این تصور می شد که در ایام تابستان، شیوع این ویروس کاهش پیدا می‌کند. دکتر «دکتر وزیری» رییس بیمارستان گلستان کرمانشاه در این باره  گفت: گرم شدن دمای هوا به طور معمول فراوانی عفونت‌های تنفسی حاد و ویروسی را کاهش می‌دهد؛ ولی در مدل سازی‌هایی که انجام شده دیده‌اند که این ویروس کووید-۱۹ حتی در درجه حرارت ۴۷ درجه سانتیگراد هم می‌تواند از یک فرد بیمار به فرد مستعد انتقال پیدا کند!

وی افزود: بنابراین نوسانات ناشی از گرم شدن هوا را خواهیم داشت؛ یعنی احتمالا در یک دوره‌ای امکان دارد در ابتدای امر کمتر شدن این بیماری را بر اثر گرمای هوا شاهد باشیم و ببینیم که به یک حد ثابتی رسیده ولی اگر این گرم شدن منجر به حضور در مناطق محدود جغرافیایی شود و ایجاد اجتماع و ازدحام کند طبیعتا ویروس هیچ مانعی برای ابتلای افراد به واسطه صرفا گرم شدن ندارد.

رئیس بیمارستان گلستان با بیان اینکه این ویروس مقاومت زیادی دارد، اضافه کرد: نباید این خوشبینی را داشت که گرم شدن دمای هوا منجر به متوقف شدن زنجیره انتقال شود و می‌تواند حتی برعکس هم عمل کند؛ یعنی افراد در محیط‌های گرم در کنار هم قرار بگیرند و به دلایل متعددی فاصله امن ۱٫۵ تا ۲ متر را رعایت نکنند و از انتقال ویروس آزرده شوند و طبیعتا بیماری را منتقل کنند/فارس

 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.