چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21925 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است شب‌های کرمانشاه ۴ تا ۶ درجه سرد می‌شود سرپرست فرمانداری گیلانغرب منصوب شد داغ بیکاری بر پیشانی کرمانشاه/ آمارسازی در سامانه رصد هم به داد بیکاری نرسید! این نوع رژیم غذایی چربی خون را بالا می‌برد مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور در کرمانشاه برگزار می‌شود

مرغ ۱۵ هزار تومانی ارزان است، یا گران؟!
08 تیر 1399 - 12:50
شناسه : 230242
5
طلوع‌‌کرمانشاه :

این روزها قیمت مرغ در بازار با افزایش زیادی مواجه شده و همین موضوع ستاد تنظیم بازار را مجبور به تغییر قیمت مصوب مرغ کرد. بر اساس آخرین تصمیم‌ این ستاد قیمت هر کیلوگرم مرغ برای مصرف کننده باید حدود ۱۵ هزار تومان باشد، اما تولیدکنندگان معتقدند این قیمت بران آنها صرفه اقتصادی ندارد./شهاب مارابی کارشناس صنعت مرغداری، با غیرمنطقی دانستن قیمت ۱۵ هزار تومانی مرغ، گفت: هم اکنون تولید هر کیلوگرم مرغ زنده برای تولیدکننده حدود ۱۲ هزار تومان آب می‌خورد که با احتساب افت ۲۵ درصدی وزن مرغ پس از کشتار، قیمت تمام شده مرغ به کیلویی ۱۶ هزار تومان می‌رسد. با احتساب هزار تومان هزینه کشتار، هزار تومان هزینه حمل و نقل و سود هزار تومانی برای فروشنده، قیمت مرغ برای مشتری باید حدود ۱۹ هزار تومان باشد که با قیمت‌ ۱۵ هزار تومانی تعیین شده از سوی ستاد تنظیم بازار، اختلاف چهار هزار تومانی دارد./مارابی با بیان اینکه افزایش قیمت نهاده‌ها هزینه‌ مرغداران را شدیدا افزایش داده، گفت: در حالی که قیمت سویا باید با ارز مبادله‌ای که وارد کشور شده کیلویی ۲۶۰۰ تومان باشد، اکنون در بازار آزاد کیلویی ۷۵۰۰ تومان است./این کارشناس صنعت مرغداری با بیان اینکه قیمت ذرت هم باید ۱۳۰۰ تومان باشد که هم اکنون تولیدکنندگان با قیمت هر کیلوکرم ۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ تومان می توانند ذرت تهیه کنند، گفت: کنستانتره به عنوان یکی دیگر از نهاده های مورد نیاز صنعت مرغ داری هم باید کیلویی ۵۵۰۰ تا ۵۶۰۰ تومان باشد که اکنون با قیمت هر کیلوگرم ۱۸ هزار تومان در اختیار تولیدکننده قرار می گیرد. البته باید به همه اینها افزایش هزینه واکسیناسیون، داروهای مورد نیاز احتمالی و … را هم اضافه کرد.

پ
پ

وی با تاکید بر اینکه هیچ نظارتی از سوی دولت بر بازار نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری نمی‌شود، گفت: دولت به آسانی می تواند بازار نهاده های مورد نیاز صنعت مرغداری را کنترل کند، اما نمی دانم چرا هیچ نظارتی روی بازار نهاده ها نمی‌شود.

مارابی با بیان اینکه دولت باید در همه حال در کنار تولیدکنندگان مرغ باشد، گفت: وقتی دولت در زمان افت شدید قیمت مرغ دست تولیدکننده را نمی گیرد، نباید در زمان افزایش قیمت مرغ هم با چوب و چماق روی سر تولیدکننده را بگیرد.

وی ادامه داد: دولت در شرایط کنونی باید نرخ مرغ را مثل سایر مواد غذایی و از جمله برنج که نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته، آزاد کند، در غیراینصورت تولیدکنندگان رمقی برای ادامه تولید نخواهند داشت.

مارابی تاکید کرد: قیمت مرغ باید بر اساس آنالیز قیمت‌ها و به صورت روزانه و ماهانه تعیین شود تا تولیدکنندگان سود متعادل کرده، دچار ورشکستگی نشده و از چرخه تولید خارج نشوند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی شهرستان روانسر با اشاره به بی رمقی تولیدکنندگان مرغ در پی افت و خیزهای قیمت مرغ در بازار گفت: تولیدکنندگان اواخر سال گذشته و اوایل امسال زیان زیادی را متحمل شده و دیگر ظرفیت استرس بیشتر را ندارند/ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.