یارویس گفت: سلاخان، کشاورزان، دامداران، پرسنل بیمارستانی، افراد شاغل در آزمایشگاهها، زنان خانه دار و همه افرادی که با فرآوردههای دامی خام در ارتباط هستند، جزو افراد پرخطر از نظر ابتلا به تب کریمه کنگو به شمار میروند.
وی افزود: افرادی هم که خارج از کشتارگاه و بدون رعایت پوشش بهداشتی از جمله دستکش، عینک و ماسک اقدام به کشتار دام میکنند و افرادی که گوشت تازه تولید شده در خارج از کشتارگاه را تهیه میکنند، بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به تب کریمه کنگو هستند.
یارویسی به مردم توصیه کرد: بهمنظور جلوگیری از انتقال این بیماری به انسان، گوشت خریداری شده را به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری کنند تا در صورت آلوده بودن از انتقال بیماری جلوگیری شود/ایسنا
دیدگاه