یزدان پناه سپس با بیان اینکه در جریان زلزله ۷.۳ ریشتری کرمانشاه در سال ۱۳۹۶ تعداد ۷۸ مدرسه در استان تخریب و غیرقابل استفاده شد، گفت: با اقدامات خوب انجام شده در استان و در پی تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تلاش برای تبدیل تهدید زلزله به فرصت، در استان اقدامات خیلی خوبی در حوزه ساخت مدرسه انجام شد.
یزدان پناه اضافه کرد: با همراهی خوب خیرین توانستیم تفاهمنامه ساخت ۲۳۰ مدرسه در استان منعقد کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اضافه کرد: پس از زلزله خیرین ۱۲۵ میلیارد تومان کمک در حوزه ساخت مدرسه در استان متقبل شدند که با احتساب اعتبارات دولتی در مجموع پس از زلزله ۲۶۳ میلیارد تومان در حوزه ساخت و ساز مدرسه در استان کرمانشاه هزینه شد.
یزدان پناه افزود: ظرف ۹۰۰ روز پس از زلزله ۹۰۰ کلاس درس در استان ساخته شد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: این ساخت و سازها سرانه فضای آموزشی در آموزش و پرورش استان را هفت دهم متر مربع افزایش داد.
یزدان پناه گفت: در جریان بازسازی های بعد از زلزله سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه از ۶.۵ مترمربع به ۷.۲مترمربع رسید، در حالی که سرانه استاندارد آموزشی کشور هشت مترمربع است و این یعنی در حال نزدیک شدن به استانداردها هستیم.
وی در ادامه اشاره ای هم به فعالیت های آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حوزه غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان داشت و گفت: امسال سهمیه در نظر گرفته شده برای آموزش و پرورش استان ایجاد ۴۴۵ پایگاه اوقات فراغتی بود که با تلاش های صورت گرفته این تعداد به ۷۰۰ پایگاه رسیده است.
وی اضافه کرد: امسال ۸۸ هزار و ۸۰۰ دانش آموز در پایگاه های اوقات فراغتی آموزش وپرورش استان در تابستان حضور خواهند داشت.
محمدرضا بسامی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در این نشست با اشاره به کسب رتبه اول از سوی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در حوزه توازن رشته ای، گفت: خوشبختانه میزان گرایش دانش آموزان به رشته ریاضی از عدد سه درصد به عدد ۹ درصد رسیده و شاهد گرایش ۲۹ درصدی دانش آموزان به تحصیل در رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش هستیم.ایسنا
در این نشست از پروژه مهر ۹۹ استان کرمانشاه رونمایی شد.
دیدگاه