سید ارسلان حسینی در این نشست خبری که در هتل پارسیان برگزار شد، ضمن تبریک روز خبرنگار به اهالی رسانه استان به ویژه خبرنگاران ورزشی کرمانشاه، اظهار کرد: پیش از این مدیرکل ورزش و جوانان استان های زنجان و قزوین بودم و هنگامی که با من تماس گرفتند و گفتند آیا مایلی که به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه خدمت کنی در جواب گفتم هرچند می دانم مدیریت در کرمانشاه با حاشیه های بسیاری همراه است، اما با منت قبول می کنم.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه در بعد ورزشی دارای استعدادها و پتانسیل های بسیار زیادی است، اما نیاز است همه مسئولین با همدلی و وفاق در راستای به کار گیری این استعدادها و پتانسیل ها تلاش کنیم، چراکه اداره کل ورزش و جوانان به تنهایی نمی تواند پاسخگوی انتظارات جامعه بزرگ جوانان و ورزشکاران باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه به موضوع جوانان نیز اشاره کرد و گفت: ۳۳ دستگاه اجرایی در استان کرمانشاه عضو ستاد جوانان هستند، اما در جلسات این ستاد حتی یک مدیرکل هم حضور نمی یابد و بررسی های ما نشان می دهد ۱۷ دستگاه اجرایی تکالیف خود را در حوزه جوانان انجام نمی دهند. بالاخره ما یا می خواهیم مشکل جوانان حل شود یا نمی خواهیم که اگر می خواهیم به این شکل عمل کردن، امکانش نیست.
وی با تاکید بر اینکه به تنهایی نمی توانیم به اهداف ورزش و جوانان برسیم، گفت: باید تلاش کنیم که ورزش را به درون خانواده ها بکشانیم، چرا که هنوز بسیاری از خانواده های ما از ورزش دور هستند.
حسینی تصریح کرد: وضعیت طلاق، نزاع دسته جمعی، تکدی گری، خودکشی، اعتیاد، بیکاری و … در استان کرمانشاه به ما می گوید فرصتی نیست که استراحت کنیم و با روال معمول اداری کارها را پیش ببریم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در ادامه به ضرورت راه اندازی پارک بانوان در استان اشاره کرد و گفت: برای استانی همچون کرمانشاه خیلی بد است که پارک بانوان نداشته باشد. چطور می شود شهری همچون قزوین که تنها ۱۶ سال است استان شده باید پارک بانوان نداشته باشد، اما کرمانشاه با داشتن سبقه طولانی و کلانشهر بودن هنوز از داشتن یک پارک بانوان محروم باشد.
وی تاکید کرد: یک ماه به معاونت ورزش بانوان این اداره کل فرصت داده ام که مکان یابی مناسبی برای ایجاد پارک بانوان در شهر کرمانشاه انجام دهد.
حسینی در ادامه به غیرضروری بودن حضور در لیگ های برتر رشته های مختلف ورزشی اشاره کرد و گفت: چه دلیلی دارد که رقمی بالغ بر پنج میلیارد تومان برای حضور یک تیم فوتبال در لیگ هزینه کنیم و نهایت آن بشود حضور حداکثر پنج هزار تماشاچی در استادیوم و دست آخر هم به دعوا و درگیری ختم شود.
وی با تاکید بر اینکه متاسفانه اسپانسرهای ورزشی در استان بسیار ضعیف هستند، گفت: نباید در ذهن ورزشکارانمان اینگونه جا بیاندازیم که اگر در لیگ نباشیم امکان حضورمان در تیم ملی هم نیست. می توان با انجام بازیهای دوستانه با استانهای همجوار و با صرف کمترین هزینه ها بیشترین بهره برداری ورزشی را کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در ادامه به راه اندازی ستاد بازیهای آسیایی جاکارتا اشاره کرد و گفت: هیچ استانی در کشور چنین ستادی را راه اندازی نکرده و ما برای موفقیت در این بازیها جذب اعتبار یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی را در نظر گرفته ایم که در نهایت بتوانیم ۴۵ نفر به این مسابقات آسیایی اعزام کنیم.
حسینی در خصوص استادیوم ۱۵ هزار نفری ۱۵ خرداد کرمانشاه نیز گفت: این استادیوم ورزشی زمانی افتتاح شد که نباید افتتاح می شد، چراکه هنوز کاملا آماده بهره برداری نیست. برآورد کرده ایم ۳٫۵ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل نهایی این استادیوم بودجه نیاز داریم و قرار است پس از تکمیل نهایی اداره ورزش و جوانان شهرستان کرمانشاه و همه هیات های ورزشی شهرستان به اضافه چند هیات ورزشی استان را به آنجا انتقال دهیم.
وی همچنین از صدور کارت خبرنگاری ورزشی برای خبرنگاران ورزشی استان خبر داد که اهالی رسانه استان بتوانند با در دست داشتن این کارت در هر زمان و هر سالن ورزشی بدون هماهنگی خاصی ورود پیدا کنند.
در پایان این نشست خبری از خبرنگاران ورزشی استان تقدیر شد. / ایسنا
دیدگاه