وی افزود: هم اکنون چهار دستگاه آمبولانس با دو تیم پزشکی که مربوط به شهرستان هستند در روستای شیخ صله مستقر شدهاند و هفت دستگاه آمبولانس نیز که از شهرستانهای اطراف اعزام شدهاند در بیمارستان صحرایی حضور دارند.
فرماندار ثلاث باباجانی اضافه کرد: از آنجایی که احتمال میدهیم مسمومیت اهالی این روستا به دلیل آب شرب باشد، برای همین چهار هزار بطری آب معدنی و دو تانکر آبرسان را در روستای شیخ صله مستقر کردهایم و توصیه های بهداشتی لازم هم به مردم شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه بدنبال شناسایی منشا بیماری هستیم، گفت: در این راستا از منبع آب روستا نمونه گیری شده و مشغول آزمایش آن هستند که احتمالا امروز(سه شنبه) نتایج آن مشخص و اعلام شود.
شکری در پاسخ به اینکه منبع تامین آب شرب اهالی این روستا از کجاست، گفت: آب روستا و بازارچه شیخ صله از چشمه هدایت میشود و به منبع اصلی میرسد، در آنجا از طریق یک دستگاه اتوماتیک، کلرزنی میشود، اما از آنجایی که طی چند روز گذشته دستگاه اتوماتیک خراب شده و کلرزنی آب دستی انجام میشده، حدس ما این است که مسمومیت اهالی روستا به دلیل همین آب شرب باشد.
وی اظهار کرد: درحال حاضر وضعیت در روستای شیخ صله آرام است و فعلا نیازی به اعزام تیمهای پزشکی از مرکز استان نیست. اگر موارد جدیدی هم باشد در بیمارستان صحرایی ثلاث باباجانی بستری میشوند.
روستای مرزی شیخ صله در شهرستان ثلاث باباجانی ۵۷۰ خانوار با ۲۵۰۰ نفر جمعیت دارد/ایسنا
دیدگاه