چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21930 تعداد نوشته های امروز : 7×

آخرین خبرها

خطر فرونشست در کمین دشت های استان/ صحنه و کنگاور وضعیت بحرانی دارند فرودگاه کرمانشاه معطل بدقولی وزیر راه/ بیش از این مردم را معطل نگذارید و باند را افتتاح کنید مسیر مرگ «درکه» نیاز به اقدام فوری مسئولان دارد ۲۰پارالمپیکی کرمانشاه بیکارند! پلمب داروخانه متخلف در کنگاور/ برش لبه قرص‌ها برای پنهان‌سازی تاریخ انقضا چرا برخی نانوایی‌های کرمانشاه دیر پُخت می‌کنند؟ احتمالا در ۲۰ روز اول بهمن سردترین روزهای زمستان کرمانشاه را تجربه کنیم سرپرست جدید هیات تنیس استان با مدیر کل ورزش و جوانان دیدار کرد خشخاش فروشی در ملاءعام! پخش ۱۲۰ هزار لیتر محلول ضد یخ در معابر کرمانشاه لزوم انعکاس درست اقدامات شهرداری/اقدامات خوب و تاثیرگذار سازمان فاوا شهرداری همه محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه باز هستند انجام ریل گذاری در فاز نخست پروژه قطار شهری کرمانشاه از امروز آغاز شد ۳۶۰۰ کیلومتر از جاده‌های کرمانشاه برفروبی شد/ مه‌گرفتگی در برخی محوره مه‌گرفتگی در ۵ ایستگاه کرمانشاه/ دید افقی در سنقر به ۲۰۰۰ متر رسید پیشگیری مشارکتی از وقوع جرایم هزینه نیست ، بلکه سرمایه اجتماعی است کلاف پیچیده احداث میادین میوه و تره‌بار در کرمانشاه پروازهای کرمانشاه در مسیر تهران افزایش یافت چرخ خودروها در اورامانات تنها با زنجیر می‌چرخد کرمانشاه شهر پیشرو در هوشمندسازی خدمات مدیریت شهری است

وقت آن رسیده به سمت مبارزه بیولوژیک با آفات بخش کشاورزی برویم
25 شهریور 1399 - 10:42
شناسه : 259921
4
مدیر حفظ نبابات جهادکشاورزی کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

فرهاد شریفی با اشاره به حذف ارز دولتی جهت نهاده‌های بخش کشاورزی، گفت: با این اوصاف قیمت نهاده‌هایی مثل سم و کود روند افزایشی خواهد داشت، چون تمامی سموم مورد استفاده بخش کشاورزی وارداتی است و اگر هم بخشی از سموم در داخل تولید می‌شود، مواد اولیه آن وارداتی است./شریفی اضافه کرد: قطعا افزایش قیمت‌های سموم، کشاورزان را سمت مبارزه بیولوژیک در بخش کشاورزی سمت و سو خواهد داد، چون هزینه‌های مبارزه غیرشیمیایی کمتر از هزینه‌های مبارزه شیمیایی خواهد بود./وی گفت: کشاورزان باید بدانند روش‌های شیمیایی مبارزه با آفات، بیماری‌ها و علف‌های هرز به ویژه برای محصولاتی که قابلیت تازه خوری دارند، روش مناسبی نیست و باید مبارزه غیرشیمیایی و بیولوژیک که ارزان‌تر هم تمام می‌شود، جایگزین مبارزه شیمیایی در تولید این محصولات شود./شریفی ادامه داد: در مبارزه غیرشیمیایی از روش‌های مختلفی مثل استفاده از زنبورها، فرمون‌ها، کارت های جاذب، تله و … برای مقابله با آفات و علف‌های هرز در مزارع کشاورزی استفاده می‌شود./شریفی با بیان اینکه در استان ظرفیت های خیلی خوبی برای توسعه مبارزه بیولوژیک داریم، ادامه داد: برای توسعه مبارزه بیولوژیک در سطح وسیع در استان آمادگی داریم، به نحوی که حتی می توانیم این مبارزه را تا سطح ۲۰۰ هزار هکتار هم توسعه دهیم. امسال ۱۰ میلیون زنبور هابروبراکون تولیدی در استان به استان های دیگر فرستاده شد و این یعنی در حوزه مبارزه بیولوژیک جای توسعه در استان داریم.

پ
پ

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم‌اکنون دولت از مبارزه بیولوژیک در بخش کشاورزی حمایت کرده و نیمی از هزینه‌های این نوع مبارزه غیرشیمیایی را می‌پردازد، گفت: برای توسعه مبارزه بیولوژیک نیاز داریم فرهنگ این نوع مبارزه غیرشیمیایی را بین کشاورازن جا بیاندازیم.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس با بیان اینکه امسال مبارزه بیولوژیک در سطح حدود ۴۵ هزار هکتار از اراضی استان کرمانشاه اجرایی شده، گفت: این نوع مبارزه علیه آفات و علف‌های هرز در اراضی زراعی کاملا غیرشیمیایی و بدون استفاده از هر نوع سم است.

شریفی گفت: استفاده از روشهای کنترل بیولوژیک در مزارع سبب شد تا سال گذشته حداقل جلوی مصرف ۱۵۰ تن سم در بخش کشاورزی استان گرفته شود.

شریفی گفت: هرچند فعلا امکان استفاده از روش های غیرشیمیایی در تمامی اراضی کشاورزی فراهم نیست، اما هم‌اکنون تقریبا در تمامی باغات انار شهرستان پاوه از روش‌های مبارزه بیولوژیک در مقابله با آفات  استفاده می‌شود.

 وی ادامه داد: تمام گوجه‌فرنگی تولیدی استان هم بدون استفاده از هیچ سمی تولید می‌شود. ضمن اینکه امکان استفاده از روشهای غیرشیمیایی در مزارع ذرت و تمامی اراضی نخود استان وجود دارد./ایسنا
 

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.