معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیش بینی ها در خصوص رفتار آینده کرونا را دشوار دانست و افزود: پیش بینی ها در این زمینه به عوامل مختلفی بستگی دارد که در صدر آن رفتار بهداشتی مردم است.
نجفی تصریح کرد: علاوه بر اینها، این احتمال هست که در آینده ای نزدیک تزریق واکسن در کشورهای مختلف شروع شود و این امر می تواند در خصوص سیر این بیماری بسیار تاثیرگذار باشد، همچنین این امکان هست که درمان های جدید برای کرونا کشف شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: در خصوص اپیدمی بسیاری بیماریهای ویروسی روال معمول به این صورت است که با هربار تکثیر ویروس و ایجاد سطحی از ایمنی در بدن افراد، این انتظار هست که موج های بعدی این بیماریها شدت کمترز داشته باشند، اما در خصوص کرونا وضع متفاوت است و شدت موج سوم به ما نشان داد که این وضعیت درخصوص کرونا صدق نمی کند، بنابراین باید از هم اکنون برای موج های شدیدتر بیماری آماده باشیم.
نجفی در خصوص برآورد میزان ابتلای کرمانشاهیان به کرونا نیز گفت: طبق آخرین تحقیقاتی که چند ماه پیش صورت گرفت این برآورد وجود داشت که حدود ۳۰ درصد مردم استان به کرونا مبتلا شده باشند. در ادامه تحقیقات دیگری هم صورت گرفت، اما متاسفانه مردم چندان همکاری نکرده و اهمیتی به این تحقیقات نمی دهند، بنابراین نتیجه دقیقی از میزان ابتلای مردم استان نداریم، اما توقع این است تاکنون بیش از ۴۰ درصد مردم استان به کرونا مبتلا شده باشند.
وی افزود: انتظار این است که حدود ۷۰ درصد جامعه به کرونا مبتلا شوند و این یعنی اینکه حدود ۳۰ درصد جامعه باقی مانده اند که به کرونا مبتلا نشده اند، بنابراین آلودگی این تعداد می تواند موج های بزرگی از کرونا را رقم بزند و باید برای بدترین شرایط آماده باشیم./ایسنا
دیدگاه