دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21691 تعداد نوشته های امروز : 2×

آخرین خبرها

خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد کاراته کای کرمانشاهی عازم مسابقات جام جهانی کاراته در اسپانیا شد هوای کرمانشاه در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» قرار گرفت ۲ مکان جدید برای نگهداری معتادان متجاهر کرمانشاه ایجاد می‌شود

عشایر در کرونا بیشترین آسیب مالی را دیدند/ لزوم جایگزینی کوچ ماشینی به جای سنتی
14 مهر 1399 - 11:34
شناسه : 260638
10
مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه: طلوع‌‌کرمانشاه :

بهزاد محمدی اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل سرما و پاییز کوچ عشایر و استقرار آنها در مناطق گرمسیری داخل و خارج استان آغاز می شود./وی افزود: بر همین مبنا جلسه ستاد کوچ با حضور دستگاه‌های مرتبط با جامعه عشایر تشکیل شد تا این قشر با کمترین زحمت و دغدغه در حین کوچ و استقرار در جایگاه ها مواجه شوند./مدیر کل امور عشایر استان کرمانشاه تصریح کرد: از جمله تصمیمات اخذ شده در این جلسه با توجه به شیوع ویروس کرونا تاکید بر لزوم کوچ ماشینی به جای کوچ سنتی توسط ستاد مقابله با کرونا بوده است./وی عنوان کرد: برخی از عشایر که کوچ ماشینی دارند می توانند از ابتدای آبان نسبت به کوچ اقدام کنند و عشایری که می‌خواهند به صورت سنتی کوچ کنند هرچند که توصیه نمی شود اما می‌توانند از یک ماه قبل کوچ کنند زیرا به مدت ۳۰ تا ۴۵ روز در راه خواهند بود./وی افزود: عشایری که می خواهند در نقاط مرزی مستقر شوند، برای دریافت کارت تردد باید به اداره امور عشایر شهرستان ها مراجعه کنند تا اقدامات بعدی برای آنها انجام شود./محمدی گفت: هماهنگی های لازم با مرکز بهداشت و درمان به منظور ارائه خدمات و اجرای مستمر شیوه نامه ها به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا انجام گرفته است.

پ
پ

محمدی گفت: همچنین بر اساس اعلام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه زمان استقرار عشایر در مناطق موردنظر ۱۵ آذرماه است.

محمدی خاطرنشان کرد: عشایر به استناد مصوبه هیات وزیران باید از اداره کل دامپزشکی مجوز جابجایی را دریافت  کنند.

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: همچنین بر اساس قانون بیمه دام و هویت گذاری اجباری خواهد بود.

محمدی گفت: هماهنگی های لازم با نیروهای نظامی و انتظامی، سپاه، ارتش و مرزبانی به منظور صدور و توزیع کارت تردد عشایر انجام شده است.

محمدی بیان کرد: همچنین عشایر از امروز می توانند برای حمل علوفه و تامین مایحتاج مورد نیاز با دریافت برگه ۴۸ ساعت به اداره امور عشایر شهرستان ها مراجعه کنند.

وی افزود: عشایری که در نقاط مرزی مستقر خواهند شد باید نسبت به رعایت قوانین و مقررات یگان های نظامی و انتظامی اقدام کنند و در صورتی که با افراد مشکوک مراجعه شدند مواد را به اطلاع یگانهای نظامی و انتظامی برسانند.

محمدی خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی نیز موظف به انجام واکسیناسیون دام‌های عشایر به ویژه واکسیناسیون آبله قبل از انجام کوچ شده است.

مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: جمعیت هلال احمر نیز در مسیر کوچ عشایر خدمات امدادی را به افرادی که در طول مسیر دچار حوادث غیرمترقبه شوند ارائه خواهند داد.

وی افزود: شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز نسبت به توزیع سوخت، نفت و گاز با هماهنگی شرکت تعاونی عشایری اقدام خواهد کرد.

محمدی تصریح کرد: تامین علوفه و مایحتاج عشایر در مناطق قشلاقی بر عهده اتحادیه تعاونی‌های عشایر خواهد بود.

وی عنوان کرد: عشایر به واسطه شرایط زندگی، پراکندگی و فاصله بین چادرها و زندگی در فضای باز کمتر از شیوه کرونا آسیب دیدند اما بیشترین آسیب مالی به آنها وارد شد.

محمدی خاطرنشان کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا قیمت دام نسبت به سنوات گذشته کاهش یافت در حالی که نرخ نهاده‌های دامی و هزینه نگهداری آنها روندی افزایشی داشته است بنابراین عشایر متضرر شده‌اند و باید برای آنها تمهیداتی اندیشیده شود./مرصاد

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.