محمدی گفت: همچنین بر اساس اعلام سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه زمان استقرار عشایر در مناطق موردنظر ۱۵ آذرماه است.
محمدی خاطرنشان کرد: عشایر به استناد مصوبه هیات وزیران باید از اداره کل دامپزشکی مجوز جابجایی را دریافت کنند.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: همچنین بر اساس قانون بیمه دام و هویت گذاری اجباری خواهد بود.
محمدی گفت: هماهنگی های لازم با نیروهای نظامی و انتظامی، سپاه، ارتش و مرزبانی به منظور صدور و توزیع کارت تردد عشایر انجام شده است.
محمدی بیان کرد: همچنین عشایر از امروز می توانند برای حمل علوفه و تامین مایحتاج مورد نیاز با دریافت برگه ۴۸ ساعت به اداره امور عشایر شهرستان ها مراجعه کنند.
وی افزود: عشایری که در نقاط مرزی مستقر خواهند شد باید نسبت به رعایت قوانین و مقررات یگان های نظامی و انتظامی اقدام کنند و در صورتی که با افراد مشکوک مراجعه شدند مواد را به اطلاع یگانهای نظامی و انتظامی برسانند.
محمدی خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی نیز موظف به انجام واکسیناسیون دامهای عشایر به ویژه واکسیناسیون آبله قبل از انجام کوچ شده است.
مدیرکل امور عشایر استان کرمانشاه گفت: جمعیت هلال احمر نیز در مسیر کوچ عشایر خدمات امدادی را به افرادی که در طول مسیر دچار حوادث غیرمترقبه شوند ارائه خواهند داد.
وی افزود: شرکت پخش فرآورده های نفتی نیز نسبت به توزیع سوخت، نفت و گاز با هماهنگی شرکت تعاونی عشایری اقدام خواهد کرد.
محمدی تصریح کرد: تامین علوفه و مایحتاج عشایر در مناطق قشلاقی بر عهده اتحادیه تعاونیهای عشایر خواهد بود.
وی عنوان کرد: عشایر به واسطه شرایط زندگی، پراکندگی و فاصله بین چادرها و زندگی در فضای باز کمتر از شیوه کرونا آسیب دیدند اما بیشترین آسیب مالی به آنها وارد شد.
محمدی خاطرنشان کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا قیمت دام نسبت به سنوات گذشته کاهش یافت در حالی که نرخ نهادههای دامی و هزینه نگهداری آنها روندی افزایشی داشته است بنابراین عشایر متضرر شدهاند و باید برای آنها تمهیداتی اندیشیده شود./مرصاد
دیدگاه