فرحناکی گفت: با توجه به اقلیم ایران و غنی بودن گیاهان دارویی در کشورمان، همچنین جدید بودن این محصول برای صادرات به خارج از کشور، از شانس بالایی برخوردار است.
وی ادامه داد: این محلول جایگزین و جدید می تواند در حین اعمال خاصیت ضد میکروبی در محصولات مختلف، خاصیت مفید و دارویی بسیاری از گیاهان دارویی منطقه را به مصرف کنندگان برساند.
وی در ادامه به دلایل ضرورت و اهمیت این طرح پرداخت و گفت: امروز بسیاری از تولیدکنندگان با استفاده غیرمجاز و بیرویه نگهدارندههای شیمیایی و سرطانزا در انواع محصولات غذایی فساد پذیر با دور زدن قوانین و استانداردهای سازمان های غذا دارو و اداره استاندارد، به دنبال افزایش ماندگاری محصولات خود هستند.
رئیس مرکز رشد و واحدهای فناور سنقر و کلیایی ادامه داد: از طرفی این محصول می تواند با ایجاد یک پوشش محافظ آنتی باکتریال و ضد کپک بر روی محصولاتی چون انواع گوشت به صورت گرم عرضه می شوند، موجب افزایش ماندگاری آن ها شده و از وارد شدن ضررهای مالی به تولیدکنندگان و فروشندگان کالای مذکور (در صورت به فروش نرسیدن زودهنگام گوشت گرم) جلوگیری می کند.
شهرستان سنقر و کلیایی با ۹۱ هزار نفر جمعیت در ۸۵ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده است./ایرنا
دیدگاه