معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آماده سازی ۹۵۰ تخت بستری برای بیماران کرونایی در استان خبر داد و افزود: همپای افزایش بیماران در حال اضافه کردن تخت های بیمارستانی هستیم.
دکتر بهمن روشنی ، با اشاره به آماده سازی ۹۵۰ تخت ویژه بیماران کرونایی در استان، گفت: این تعداد تخت در حالی است که تعداد بستریهای کرونا در استان به بیش از ۹۲۰ نفر رسیده و همپای افزایش بیماران در حال افزایش تختهای بیمارستانی هستیم.
وی با اشاره به سیرصعودی بیماران بستری، گفت: متاسفانه تعداد بستریها روز به روز در حال افزایش است و در حال حاضر به مرز روزانه ۲۰۰ مورد بستری نزدیک میشویم و این افزایش بیماران جای نگرانی دارد.
روشنی تصریح کرد: پیشبینی ما برای زمستان پیش رو آمادهسازی ۱۴۰۰ تخت بیمارستانی است و اگر قرار باشد تعداد بیماران با شتاب بسیار افزایش یابد، قطعا امر درمان دچار اختلال خواهد شد.
وی افزود: سیستم درمان استان هرچقدر هم تخت اضافه کند، بلاخره امکانات محدود بوده و حد مشخصی دارد و اگر تعداد بیماران از ظرفیت موجود پیشی بگیرد خدمات رسانی به بیماران دچار اختلال خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: تنها ظرف هفته گذشته ۱۱۲ تخت بیمارستانی شامل ۶۶ تخت در بیمارستان امام خمینی(ره)، ۲۰ تخت در بیمارستان امام رضا(ع)، هفت تخت در بیمارستان گلستان و ۱۸ تخت در بیمارستان نسیم آماده کردیم که ظرف یک روز پُر شد و عملا هرچه تخت آماده می کنیم ظرف یک روز پُر می شود.
وی همچنین با اشاره به کمبود تخت های ICU در استان، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۱۰ تخت ICU ویژه بیماران کرونایی داریم که بطور مستمر در طول روز پُر شده و هم اکنون در حال آماده سازی ۱۲ تخت دیگر در بیمارستان فارابی هستیم، اما متاسفانه تعداد بیماران نیازمند ICU با شتاب بسیاری در حال افزایش است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به نیاز بالای بیماران کرونایی به اکسیژن هم گفت: در حال حاضر یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان امام رضا (ع) خریداری شده که بزودی نصب می شود. همچنین یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری دیگر برای بیمارستان اسلام آبادغرب، یک دستگاه ۳۰۰ لیتری برای بیمارستان سرپل ذهاب و یک دستگاه ۳۰۰ لیتری دیگر برای بیمارستان پاوه تهیه شده که در حال تحویل به این بیمارستان هاست.
وی افزود: برای بیمارستان کنگاور هم در حال خریداری یک دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری هستیم که به زودی به این بیمارستان تحویل می شود.
روشنی تصریح کرد: برای جبران کمبود دستگاه اکسیژن ساز در سایر شهرستانها هم ۲۰۰ کپسول ۴۰ لیتری و ۵۰ لیتری اکسیژن خریداری شده که به تناسب نیاز میان بیمارستانهای استان توزیع می شود.
وی یادآور شد: همچنین سه مخزن اکسیژن شامل دو مخزن ۲۵ تنی و یک مخزن ۱۰ تنی هم خریداری شده که این مخازن اکسیژن را ذخیره کرده و به وقت نیاز می توان از آن استفاده کرد.
روشنی تاکید کرد: هرچقدر هم که امکانات اضافه شود، بلاخره یک حد نهایتی برای آن وجود دارد و مردم باید برای حفظ جان و سلامت خودشان هم که شده نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی اقدام کنند.
وی افزود: کادر درمان به شدت خسته است و بسیاری از آنها مبتلا شده اند و مجبورند حداقل دو تا سه هفته در قرنطینه بمانند و این کمبود نیرو و افزایش خستگی کادر درمان بعدها با افزایش بیماران ایجاد مشکل خواهد کرد.
روشنی تصریح کرد: از هیچ تلاشی برای کمک رسانی و درمان بیماران دریغ نمی کنیم، اما مردم باید بدانند با افزایش چشمگیر مبتلایان و بستری ها قطعا نمی توان خدمات رسانی مطلوبی داشت، بنابراین باید پروتکل ها را رعایت کرده و از ابتلا به این بیماری پیشگیری کنند.
وی افزود: کرونا در موج اخیر هم قدرت سرایت بیشتری دارد و هم شدت علائم آن افزایش یافته و مردم باید بیش از پیش رعایت پروتکل های بهداشتی را داشته باشند.
روشنی تصریح کرد: در حال حاضر هر بیمار کرونایی حداقل پنج تا هفت روز دربیمارستان بستری است و طول مدت بستری در بخشهای ICU به مراتب طولانیتر است و اگر این روند ادامه داشته باشد کمبود امکانات ایجاد مشکل خواهد کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه مردم همه باید همکاری کنند تا از این مقطع حساس عبور کنیم، گفت: اگر سیر بیماران کاهش یابد و بیماران به تدریج در مراکز درمانی بستری شوند، قطعا روند درمان با سهولت بیشتری انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: تنها راه مقابله با این بیماری پیشگیری است که با استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی امکان پذیر است، همچنین افراد باید شست و شوی مکرر دستها را داشته و حتی الامکان از ترددهای غیرضروری به ویژه محیطهای شلوغ و عمومی خودداری کنند.
دیدگاه