جمعه, ۱۴ دی , ۱۴۰۳ Friday, 3 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21866 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

از سقوط هفت پله‌ای کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار تا اجحاف بانک‌های خصوصی در حق استان شهردار کرمانشاه: چهره واقعی و زیبای کرمانشاه را گزارش کنیم بازدید شبانه و سرزده مدیران شهرداری از چند ایستگاه آتش نشانی شهرستان صحنه؛ بهشت گردشگری با طعم عسل اعلام زمان توزیع کارت سه آزمون استخدامی صنایع کرمانشاه لنگ ۳۰ مگاوات برق! /برق مورد نیاز صنایع کرمانشاه به اندازه برخی مال‌های تهران! اظهارات مدیریت بحران استانداری خلاف واقع است کرمانشاه زمستانی سردتر از پارسال دارد معرفی برگزیدگان جشنواره عکاسی«گلاریژان» در کرمانشاه نیروگاه خورشیدی ۴۶۰ مگاواتی در شهر مرزی سومار احداث می‌شود رشد خانه مسافرهای غیرمجاز در کرمانشاه بیمارستان امام سجاد(ع) تعطیل نخواهد شد سرمای کرمانشاه تا کی ادامه دارد؟ کشت پیاز و سیب‌زمینی در کنگاور ممنوع شد رای قاضی کرمانشاهی برگزیده کشوری شد اعزام تیم کشتی آزاد کرمانشاه به مسابقات قهرمانی کشور/ اتوبوس تیم خراب شد نمایش کاتالونیا به فجر می رود ۳ مدرسه قدیمی کرمانشاه برای ثبت جهانی معرفی می‌شوند نظارت اصحاب رسانه فرصتی مناسب برای ارتقاء کیفیت خدمات شهرداری است قطع گاز ۱۴۲۸ اداره پرمصرف کرمانشاه

کمبود این ویتامین را در تمامی سنین جدی بگیرید/ نقش مهم ویتامین «دی» در تقویت سیستم ایمنی بدن
10 آذر 1399 - 12:02
شناسه : 262446
5
متخصص اطفال و کودکان در کرمانشاه به تقویت سیستم ایمنی بدن با وجود ویتامین D اشاره کرد و گفت: کمبود آن برای تمامی گروه‌های سنی مشکل‌ساز است. طلوع‌‌کرمانشاه :

عبدالحسین رضانیا در خصوص عوارض کمبود ویتامین «دی»، اظهار داشت: استفاده از ویتامین دی برای تمام سنین یکی از واجبات روزمره شده و کمبود آن هم برای تمامی گروه‌های سنی مشکل‌ساز شده است./وی به تقویت سیستم ایمنی بدن با وجود ویتامین D اشاره کرد و ادامه داد: ویتامین دی برای تنظیم کلسیم و فسفر بدن نیاز است که کمبود آن سبب کمبود کلسیم و فسفر در استخوان و مشکلات بعدی در استخوان‌بندی و اسکلت‌بندی بدن فرد می‌شود./این متخصص اطفال و کودکان در کرمانشاه بارزترین مشکلات کمبود ویتامین دی در کودکان  را با بروز بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان عنوان کرد و افزود: کمبود این ویتامین در دوران نوجوانی معمولا با دردهای مفصلی، کندی رشد قدی و چاقی غیرمعمول همراه است و در در سنین بالاتر پوکی استخوان بارزترین مشکلی است که ایجاد می‌کند./وی با بیان اینکه کمبود ویتامین دی ضعف سیستم ایمنی در تمامی سنین را به همراه دارد، گفت: بیشترین علت کمبود ویتامین دی به فقر غذایی برمی‌گردد، این ویتامین باید در پوست از طریق نور آفتاب ساخته شود که به علت استفاده کم از نور آفتاب باید از طریق غذا جبران شود./رضانیا ادامه داد: با مصرف میوه و سبزیجات نیاز بدن به ویتامین D را نمی‌توان جبران کرد، اما زرده تخم مرغ، ماهی و میگو سرشار از ویتامین دی است./وی اظهار داشت: نوزدانی که از  شیر مادر تغذیه می‌کنند، بعد از هفته دوم از تولد حتما باید روزانه ۴۰۰ واحد ویتامین دی به صورت قطره خوراکی دریافت کنند و بعد از دوسال در هفته مصرف این میزان ویتامین دوبار در هفته کافی است./رضانیا تصریح کرد: بعد پنج تا ۶ سالگی می توانیم در هفته یکی و یا دو تا قرص ۱۰۰ واحدی استفاده کنند و در نوجوانی تا سنین بالاتر هر ماه یک قرص ژله‌ای ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی کفایت می‌کند.

پ
پ

عبدالحسین رضانیا در خصوص عوارض کمبود ویتامین «دی»، اظهار داشت: استفاده از ویتامین دی برای تمام سنین یکی از واجبات روزمره شده و کمبود آن هم برای تمامی گروه‌های سنی مشکل‌ساز شده است.

وی به تقویت سیستم ایمنی بدن با وجود ویتامین D اشاره کرد و ادامه داد: ویتامین دی برای تنظیم کلسیم و فسفر بدن نیاز است که کمبود آن سبب کمبود کلسیم و فسفر در استخوان و مشکلات بعدی در استخوان‌بندی و اسکلت‌بندی بدن فرد می‌شود.

این متخصص اطفال و کودکان در کرمانشاه بارزترین مشکلات کمبود ویتامین دی در کودکان  را با بروز بیماری راشیتیسم یا نرمی استخوان عنوان کرد و افزود: کمبود این ویتامین در دوران نوجوانی معمولا با دردهای مفصلی، کندی رشد قدی و چاقی غیرمعمول همراه است و در در سنین بالاتر پوکی استخوان بارزترین مشکلی است که ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه کمبود ویتامین دی ضعف سیستم ایمنی در تمامی سنین را به همراه دارد، گفت: بیشترین علت کمبود ویتامین دی به فقر غذایی برمی‌گردد، این ویتامین باید در پوست از طریق نور آفتاب ساخته شود که به علت استفاده کم از نور آفتاب باید از طریق غذا جبران شود.

رضانیا ادامه داد: با مصرف میوه و سبزیجات نیاز بدن به ویتامین D را نمی‌توان جبران کرد، اما زرده تخم مرغ، ماهی و میگو سرشار از ویتامین دی است.

وی اظهار داشت: نوزدانی که از  شیر مادر تغذیه می‌کنند، بعد از هفته دوم از تولد حتما باید روزانه ۴۰۰ واحد ویتامین دی به صورت قطره خوراکی دریافت کنند و بعد از دوسال در هفته مصرف این میزان ویتامین دوبار در هفته کافی است.

رضانیا تصریح کرد: بعد پنج تا ۶ سالگی می توانیم در هفته یکی و یا دو تا قرص ۱۰۰ واحدی استفاده کنند و در نوجوانی تا سنین بالاتر هر ماه یک قرص ژله‌ای ویتامین دی ۵۰ هزار واحدی کفایت می‌کند./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.