دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

اقامتگاه‌های سلامت برای قرنطینه افراد مبتلا به کرونا در کرمانشاه ایجاد شد
19 آذر 1399 - 8:46
شناسه : 262762
2
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان طلوع‌‌کرمانشاه :

دکتر منصوری گفت اقامتگاه‌های سلامت برای قرنطینه افراد مبتلا به کرونا که فاقد مکان مناسب برای قرنطینه هستند در کرمانشاه ایجاد شده است./هم اکنون در شهر کرمانشاه ۲ اقامتگاه و در سایر ۱۳ شهرستان استان هم هر کدام یک اقامتگاه راه‌اندازی شده است./برای راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها از مهمانسرای ادارات و اردوگاه های راهیان نور بسیج و سپاه استفاده شده است./در شهر کرمانشاه ۲ اقامتگاه برای برادران و خواهران و هر شهرستان هم یک اقامتگاه راه‌اندازی شده است./ظرفیت این اقامتگاه‌ها در شهر کرمانشاه برای برادران ۱۰۰ نفر است که تا ۳۰۰ نفر قابل افزایش می باشد و ظرفیت اقامتگاه خواهران نیز ۱۰۰ نفر است که تا ۵۰۰ نفر قابل افزایش خواهد بود./در شهرستان‌ها نیز ظرفیت ۱۰۰ نفر در نظر گرفته‌ایم که قابل افزایش است.تاکنون کسی به این اقامتگاه‌ها مراجعه نکرده اما تمام امکانات پرستاری، تجهیزات موردنیاز از جمله اکسیژن، دارو، غذا و سایر اقلام موردنیاز تامین شده است./ در حال حاضر اصل برقرنطینه خانگی است و توصیه ما این است که افراد در درون خانه خود قرنطینه شوند اما اگر افرادی به هر دلیلی شرایط قرنطینه خانگی را نداشتند ما ظرفیت موردنیاز را فراهم کرده‌ایم./تیم مراقبتی دانشگاه علوم پزشکی از طریق تلفن افراد را رصد می‌کنند و در صورتیکه نیاز به ویزیت در منزل داشته باشند پزشک به منزل آنها خواهد رفت و اگر توان خرید دارو را نداشتند ما تامین می‌کنیم.

پ
پ

 

دکتر منصوری اقامتگاه‌های سلامت برای قرنطینه افراد مبتلا به کرونا که فاقد مکان مناسب برای قرنطینه هستند در کرمانشاه ایجاد شده است.

هم اکنون در شهر کرمانشاه ۲ اقامتگاه و در سایر ۱۳ شهرستان استان هم هر کدام یک اقامتگاه راه‌اندازی شده است.

برای راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها از مهمانسرای ادارات و اردوگاه های راهیان نور بسیج و سپاه استفاده شده است.

در شهر کرمانشاه ۲ اقامتگاه برای برادران و خواهران و هر شهرستان هم یک اقامتگاه راه‌اندازی شده است.

ظرفیت این اقامتگاه‌ها در شهر کرمانشاه برای برادران ۱۰۰ نفر است که تا ۳۰۰ نفر قابل افزایش می باشد و ظرفیت اقامتگاه خواهران نیز ۱۰۰ نفر است که تا ۵۰۰ نفر قابل افزایش خواهد بود.

در شهرستان‌ها نیز ظرفیت ۱۰۰ نفر در نظر گرفته‌ایم که قابل افزایش است.تاکنون کسی به این اقامتگاه‌ها مراجعه نکرده اما تمام امکانات پرستاری، تجهیزات موردنیاز از جمله اکسیژن، دارو، غذا و سایر اقلام موردنیاز تامین شده است.

 در حال حاضر اصل برقرنطینه خانگی است و توصیه ما این است که افراد در درون خانه خود قرنطینه شوند اما اگر افرادی به هر دلیلی شرایط قرنطینه خانگی را نداشتند ما ظرفیت موردنیاز را فراهم کرده‌ایم.

تیم مراقبتی دانشگاه علوم پزشکی از طریق تلفن افراد را رصد می‌کنند و در صورتیکه نیاز به ویزیت در منزل داشته باشند پزشک به منزل آنها خواهد رفت و اگر توان خرید دارو را نداشتند ما تامین می‌کنیم.

در این طرح قرار است با مشارکت فعال مردمی و کمک گرفتن از تمام توانایی‌های سازمان‌های دولتی و غیردولتی استان، رسانه‌ها، انجمن‌ها، سازمان‌های نظام پزشکی و پرستاری و خیرین و سایر بخش‌ها زنجیره ارتباط بین افراد بیمار با افراد سالم جامعه را قطع کنیم.

باید بیش از همیشه به پیشگیری توجه داشته باشیم و باید کاری کنیم تا افرادی که تست پی سی آر آنها مثبت می شود یا افراد در معرض خطر از جمله سالمندان، بیماران دیابتی، زنان باردار، بیماران سرطانی و صعب العلاج بیشتر در خانه بمانند و کمتر به خارج از منزل مراجعه کنند.

در راستای اجرای این طرح ما ۲ قرنطینه داریم یکی عادی برای افراد بیمار و دیگری معکوس برای افراد سالم، افراد بیمار باید مراقب باشند تا بیماری را به دیگران انتقال ندهند و افراد سالم هم باید مراقب باشند که از ویروس در امان بمانند.

برخی افراد برای در خانه ماندن و قرنطینه شدن مشکلات معیشتی دارند، که با حمایت بسیج و سپاه برای تامین معیشت این افراد نیز تدابیری اندیشیده شده و در قالب بسته‌های معیشت به تامین اقلام موردنیاز این خانوارها کمک می‌شود.

 طرح شهید سلیمانی در زمان سفر وزیر بهداشت در ۲۲ آبان به استان از کرمانشاه شروع شد و به صورت عملیاتی این طرح از اول آذر فعالیت خود را آغاز کرد.

 این طرح در قالب سه تیم حمایتی، مراقبتی و نظارتی اجرا می‌شود و مسوولیت تیم مراقبتی و نظارتی اجرای این طرح بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و تیم حمایتی نیز با مسوولیت سپاه و بسیج است.

برای اجرای این طرح پنج کمیته تشکیل شده و قرارگاه استانی نیز تعریف شده که استاندار به عنوان رییس قرارگاه، فرمانده سپاه استان به عنوان فرمانده عملیات و بسیج جامعه پزشکی دبیر قرارگاه است و شهردار و مدیرعامل هلال احمر نیز عضو آن هستند.

در شهرستان‌ها نیز این قرارگاه به ریاست فرماندار، روسای شبکه‌های بهداشت و فرماندهان بسیج و سپاه فعال است.

نیروهای بسیج به کمک نیروهای بهداشت محیط و حرفه‌ای از اماکن و محلات نظارت می‌کنند و بر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظارت جدی دارند./ایرنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.