شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۳ Saturday, 26 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21569 تعداد نوشته های امروز : 1×

آخرین خبرها

برخورد سمند با لاستیک وسط جاده مادر خانواده را به کام مرگ فرو برد موج نارضایتی از رفتار قهری هسته گزینش در آموزش و پرورش استان /جوانان بسیاری حذف شده و به خیل بیکاران پیوسته اند /تابستان امسال تنها  یک سوم نیروهای پذیرش شده از فیلتر گزینش گذشتند! حمایت کامل دستگاه قضایی اسلام آباد غرب از برنامه های عام المنفعه دستگاه های اجرایی شهرستان شمارش معکوس برای واریز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان/ افزایش ۱۰ میلیونی حقوق در راه است؟ حرکت لاک‌پشتی پست کرمانشاه و سرگردانی مردم مسمومیت ۴ عضو یک خانواده بر اثر گازگرفتگی در کرمانشاه روند کاهشی دمای هوا در کرمانشاه طی هفته آینده ۷۲ روز بارانی، ۳۹ روز یخبندان و رشد ۲۲ درصدی بارش‌ها چالش جدی مسافران برای ورود از پایانه ها به داخل شهر /پایانه راه کربلا شبها تاکسی ندارد توقیف یکدستگاه حفاری غیرمجاز توسط امور منابع آب شهرستان کنگاور طلا ارزان می‌شود؟ آماری فجیع از یک تراژدی ناگوار؛ ۵۰ درصد کودکان مورد سوء استفاده والدین معتاد خود قرار می گیرند! دمای ۱۶ شهر کرمانشاه زیر صفر رفت مجموعه باغ مدرن قصرشیرین ظرفیتی برای افزایش اشتغال و تولید در غرب کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه در انتظار قیمت‌گذاری نصب پابند الکترونیکی بر پای ۱۰۰ سارق حرفه‌ای در کرمانشاه اگر جلسه فردای شورای شهر رسمیت نیابد از آنها سلب عضویت می‌کنیم! کاهش ۱۴ درصدی سوانح فوتی در راه های استان کرمانشاه پخت «نان کامل» در کرمانشاه به کجا رسید؟ رفع ۱۲ نقطه حادثه‌ خیز شهر کرمانشاه در دستور کار شهرداری است

ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه جوابگوی جمعیت نیست/ نیازمند فکر اساسی است
22 آذر 1399 - 9:43
شناسه : 262859
2
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: ظرفیت ساخته شده تصفیه‌خانه فاضلاب شهر کرمانشاه در حال حاضر برای ۳۲۰ هزار نفر است و جوابگو جمعیت شهر که نزدیک به یک‌میلیون نفر است، نیست. طلوع‌‌کرمانشاه :

علی‌رضا کاکاوند اظهار داشت: در هر شهر باید شبکه جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر که مدیریت آن با شرکت آب و فاضلاب است و شبکه هدایت آب‌های سطحی که مدیریت آن با شهرداری است؛ وجود داشته باشد./وی مجموعه طول شبکه و خطوط فاضلاب شهر کرمانشاه را یک‌هزار و ۲۶۰ کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون حدود ۶۰ درصد یعنی ۸۵۰ کیلومتر از این شبکه انجام شده که در نهایت به تصفیه‌خانه فاضلاب شهر هدایت می‌شود./وی با انتقاد از این موضوع که توسعه شهر کرمانشاه متناسب با ظرفیت‌ها انجام نشده است، تصریح کرد: از این رو رودخانه‌های قره‌سو و آبشوران ظرفیت‌های خدادادی برای این موضوع در شهر محسوب می‌شود./کاکاوند افزود: حدود ۶۰ درصد از فاضلاب شهر کار شده و ۴۰ درصد و دو مدل از تصفیه‌خانه آن باقی‌مانده که اعتبار مورد نیاز برای جمع‌آوری فاضلاب شهر کرمانشاه رقمی بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است که به تناسب اعتبار روی ۴۰ درصد باقی‌مانده از شبکه جمع‌آوری فاضلاب کار می‌شود./وی حل مشکلات را وابسته به تامین اعتبار در کنار مشارکت مردم دانست و گفت: تا این دو مقوله حل نشود مشکلات فاضلاب شهر سرسامان نمی‌گیرد.

پ
پ

علی‌رضا کاکاوند اظهار داشت: در هر شهر باید شبکه جمع‌آوری، انتقال و تصفیه فاضلاب شهر که مدیریت آن با شرکت آب و فاضلاب است و شبکه هدایت آب‌های سطحی که مدیریت آن با شهرداری است؛ وجود داشته باشد.

وی مجموعه طول شبکه و خطوط فاضلاب شهر کرمانشاه را یک‌هزار و ۲۶۰ کیلومتر عنوان کرد و ادامه داد: تاکنون حدود ۶۰ درصد یعنی ۸۵۰ کیلومتر از این شبکه انجام شده که در نهایت به تصفیه‌خانه فاضلاب شهر هدایت می‌شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در خصوص ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر هم، گفت: ظرفیت ساخته شده آن در حال حاضر برای ۳۲۰ هزار نفر است و جوابگو جمعیت شهر که نزدیک به یک‌میلیون نفر است، نیست.

وی با انتقاد از این موضوع که توسعه شهر کرمانشاه متناسب با ظرفیت‌ها انجام نشده است، تصریح کرد: از این رو رودخانه‌های قره‌سو و آبشوران ظرفیت‌های خدادادی برای این موضوع در شهر محسوب می‌شود.

کاکاوند افزود: حدود ۶۰ درصد از فاضلاب شهر کار شده و ۴۰ درصد و دو مدل از تصفیه‌خانه آن باقی‌مانده که اعتبار مورد نیاز برای جمع‌آوری فاضلاب شهر کرمانشاه رقمی بیش از یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است که به تناسب اعتبار روی ۴۰ درصد باقی‌مانده از شبکه جمع‌آوری فاضلاب کار می‌شود.

وی اضافه کرد: سال گذشته حدود ۳ میلیارد تومان اعتبار برای این موضوع داشتیم که امسال با پیگیری‌های صورت گرفته به ۲۵ میلیارد تومان رسیده که در حال حاضر ۱۱ پیمانکار مشغول به کار هستند، ولی این ۲۵ میلیارد تومان با یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز فاصله زیادی دارد که نیازمند فکری اساسی از سوی مسئولان استانی است.

این مسئول ادامه داد: برای تامین اعتبار مورد نیاز برای ساماندهی شبکه از طریق اعتبارات استانی، ملی و حتی بانک جهانی و آسیایی پیگیر شدیم که در اولویت دوم کشور هم محسوب می‌شویم، اما به علت تحریم ظالمانه موفق نشدیم که پیگیر آن هستیم و امیدواریم طی سال آینده به نتیجه برسد.

وی حل مشکلات را وابسته به تامین اعتبار در کنار مشارکت مردم دانست و گفت: تا این دو مقوله حل نشود مشکلات فاضلاب شهر سرسامان نمی‌گیرد.

کاکاوند اضافه کرد: در قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تبصره سه را داریم که براساس آن شرکت آب و فاضلاب در هر شهر می‌توانند با هماهنگی و تصویب شورای آن شهر رقمی در قبوض آب‌بها بابت زیر‌ساخت‌ آب و فاضلاب لحاظ کند که شهر کرمانشاه به عنوان تنها مرکز استان کشور از این ظرفیت محروم است.

کاکاوند مشکل فشار آب در برخی از شهرک‌ها به خصوص در مجتمع‌های به صورت آپارتمانی را به علت عدم ساخت پمپ و مخزن دانست و گفت: این موضوع جزء اصول اولیه نظام مهندسی و شهرسازی است که متاسفانه در برخی از مجتمع‌ها یا اصلا کار نشده و اگر هم دارند حجم آن جوابگوی جمعیت ساکن آن نیست./فارس

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.