دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21694 تعداد نوشته های امروز : 5×

آخرین خبرها

اعتبار باشد می‌توان سد «کبوترلانه» را تا پایان سال آبگیری کرد بیشتر از ۵۰درصد ناوگان تاکسیرانی کرمانشاه فرسوده است ممانعت از ورود اتباع غیرمجاز به کرمانشاه تشدید می‌شود خواسته کارگران شرکت ایران خودرو کرمانشاه پیگیری می‌شود تیغ «حقوق دولتی» بر گلوی معادن کرمانشاه ظهور استعدادی دیگر در خطه اورامانات؛ کرمانشاه جا برای امثال ماردین ها کم دارد! بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده کرمانشاه کیهان کلهر ۶۱ ساله شد / مردی که با موسیقی حرف می‌زند مشکل حقوقی شهربازی کرمانشاه حل شده و تا پایان سال به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود افزایش میزان شیوع ویروس اچ ‌پی‌ وی در سایه سکوت و انکار ورود سامانه بارشی به کرمانشاه از فردا/ پیش‌بینی افت ۱۰ درجه‌ای دما از گمنامی کوچه‌ها تا عدم تخصیص اعتبار داشتن تیمی در لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور، کمترین حق کرمانشاهیان است/با قدرت در جام حذفی حاضر می شویم سکونت‌گاه‌های غیررسمی معضل شهری کرمانشاه ۷۰۰ نفر از مفاخر و نام‌آوران ۳۰۰ سال اخیر کرمانشاه معرفی می‌شوند «هشیلان»، پشت در کنوانسیون رامسر جزئیات نحوه اسقاط خودروهای فرسوده اعلام شد کاهش ۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موج ناپایدار از اواسط هفته آینده خانه «آیت‌الله نجومی» موزه می‌شود یک کارگاه غیرمجاز ساخت روغن‌های تقلبی در کرمانشاه کشف شد

بیماران کرونایی در قرنطینه خانگی چه مواد غذایی باید مصرف کنند⁉️
22 آذر 1399 - 13:00
شناسه : 262875
4
دکتر نچواک متخصص تغذیه : طلوع‌‌کرمانشاه :

کرمانشاه-پایگاه خبری طلوع-برای مقابله با ویروس کرونا تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است و بیماران کرونایی که در خانه قرنطینه می‌شوند باید مواد غذایی مناسب را دریافت کنند./در زمان ابتلا به کرونا مایعات، الکترولیت ها، سدیم و پتاسیم مورد نیاز بدن را باید با خوردن میوه و سبزیجات تامین کرد./در زمان ابتلا به کرونا ، مصرف آبمیوه رقیق شده و چای کمرنگ می تواند موارد مناسبی برای تامین آب بدن باشد./در این مدت باید پروتئین و ویتامین بدن تامین شود. تخم مرغ و‌گوشت مرغ بهترین مواد غذایی حاوی پروتئین می باشد./رژیم غذا‌یی در این مدت باید سبک باشد، به گونه ای که انرژی زیادی برای هضم مصرف نشود و سوپ مرغ با سبزیجات و هویج و جو بهترین گزینه است./باید حجم غذا کم و تعداد دفعات بیشتر شود که میتوان به جای سه وعده پر حجم ۶ وعده کم حجم مصرف شود./مصرف ویتامین C نیز در این مدت بسیار اهمیت دارد . مرکبات منبع خوب تامین این ویتامین است و با مصرف پرتقال، نارنگی و کیوی می‌توان ویتامین C بدن را تامین کرد./فرد مبتلا به کرونا نیاز بدن به ویتامین D را باید با مصرف مکمل‌ها تامین کند که به همین منظور مکمل‌های ۵۰ هزار واحدی ویتامین D ماهی یکبار باید مصرف شود.(علاوه بر مبتلایان به کرونا افراد سالم هم باید ویتامین D مصرف کنند.)

پ
پ

هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری می‌کند.

همچنین لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.

در دوران ابتلا به کرونا به هیچ‌عنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.

نوشابه، شکر و نوشیدنی‌های شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.

توصیه‌ هایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه می شود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه می‌کند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را دارد یا خیر.

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.