هویج، کدو حلوایی و جگر به شرط تازه بودن منبع تامین ویتامین A هستند که به تقویت سیستم ایمنی کمک بسیاری میکند.
همچنین لبنیات نیز با شرط کم چرب بودن، تازه بودن و پروبیوتیک بودن باید مصرف شود.
در دوران ابتلا به کرونا به هیچعنوان فست فود، سرخ کردنی ها، چربی و نمک زیاد نباید مصرف شود چرا که این مواد دارای چربی ترانس بالا و اشباع است.
نوشابه، شکر و نوشیدنیهای شیرین سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و مبتلایان به کرونا نباید این مواد را در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
توصیه هایی که در مورد تغذیه افراد مبتلا به کرونا ارائه می شود باید با مستندات علمی باشد و باید توجه داشت کسی که توصیه میکند از لحاظ علمی صلاحیت بیان این مطالب را دارد یا خیر.
دیدگاه