در اینجا ما به بررسی اتفاقاتی که در بدن فرد مبتلا به بیماری کرونا می افتد را بررسی میکنیم تا به آگاهی لازم در این زمینه رسیده و تفکرات و رفتار های خود را نسبت به این ویروس خطرناک را به درستی شکل دهید. این روز ها که همه ترس مبتلا شدن به کرونا را داریم، در ابتدا لازم است که توصیه های بهداشتی را رعایت کنیم و تا حد ممکن از خانه بیرون نیاییم. با رعایت نکردن موارد بهداشتی به راحتی زنجیره ابتلای بیشتر افراد جامعه فراهم میکنیم و ممکن است در لحظه ای که اصلا فکرش را نمیکنید به این ویروس آلوده شوید.
در اینجا ما به بررسی اتفاقاتی که در بدن فرد مبتلا به بیماری کرونا می افتد را بررسی میکنیم تا به آگاهی لازم در این زمینه رسیده و تفکرات و رفتار های خود را نسبت به این ویروس خطرناک شکل داده و مانع چرخش هرچه بیشتر این ویروس و ابتلای افراد بیشتر جامعه به آن جلوگیری کنید.
این روند که در طول ۱۷ روز اتفاق می افتد به شکل زیر است :
روز اول: بیمار دچار تب می شود. ممکن است احساس خستگی، دردهای عضلانی و سرفه خشک هم داشته باشد. عده ی کمی از بیماران ممکن است یک تا دو روز اول دچار اسهال یا حالت تهوع شوند.
روز پنجم: ممکن است نفس کشیدن برای بیمار سخت شود.
روز هفتم: طبق پژوهش دانشگاه ووهان، به طور متوسط ۷ روز طول می کشد تا بیمار به مرحله ای برسد که در بیمارستان بستری شود.
روز هشتم: در این مقطع، بیمارانی که از موارد شدید بیماری کرونا باشند دچار سندرم دیسترس تنفسی (سختی در تنفس) حاد می شوند.
این مشکل زمانی رخ می دهد که مایعات در ریه ها انباشته می شوند. سندرم دیسترس تنفسی حاد اغلب کشنده است.
روز دهم: اگر نشانه های بیماری رو به وخامت گذاشته باشد، به احتمال زیاد بیمار به آی سی یو یا همان بخش مراقبت های ویژه منتقل می شود.
روز هفدهم: کسانی که از بیماری بهبود یافته باشند، به طور متوسط، بعد از گذشت دو و نیم هفته، از بیمارستان مرخص می شوند./رکنا
دیدگاه