یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳ Sunday, 8 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 21347 تعداد نوشته های امروز : 0×

آخرین خبرها

با استفاده از بازی درمانی از اضطراب کلاس اولی ها بکاهید/ نقاشی تیره رنگ کودک چه پیامی دارد؟ میزان مزاحمت تلفنی در اورژانس کرمانشاه بالا رفته است شفاف سازی راهکاری برای جلب رضایت شرکای اجتماعی است/۸۸۳میلیاردتومان آخرین حقوق پرداختی به بازنشستگان تامین اجتماعی کرمانشاهی ست مشاور تحصیلی نداشتم، آزمونهای آزمایشی و کتابهای کمک درسی یاری رسان شد فعالیت مرزهای رسمی کرمانشاه باید ساماندهی شود توضیح دادستان گیلانغرب در خصوص فوت یک متهم  نماینده مجلس: رفع فیلتر اینستاگرام و واتساپ در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده آخر هفته‌ای خنک در انتظار کرمانشاه استعفاء دسته جمعی در هیات ناشنوایان کرمانشاه آغاز طرح «زوج‌وفرد خودروها» در کرمانشاه از ۲۰ شهریور جستجو برای یافتن غارهای جدید در «پرآو» ماموگرافی و باورهای غلط درباره آن ۱۸کودک در شیرخوارگاه معتضدی نگهداری می شوند/ثبت ۱مورد فرزند خواندگی برای متقاضی مجرد در کرمانشاه کرمانشاه ۷۹ هزار بیکار دارد/ نمایندگان پیگیر باشند کرمانشاه مقصد اول سفر رییس جمهور شود گرد و غبار دید افقی را در قصرشیرین کاهش داد مدیرعامل آب منطقه‌ای کرمانشاه برگشت اعتبارات را تکذیب کرد/ ادعای جذب اعتبارات طی ۲۰ روز مرز خسروی همچنان ۲۴ ساعته آماده تردد زوار است راه‌اندازی۸سامانه هوشمند نظارتی جدید در محورهای مواصلاتی کرمانشاه غرق شدن مردی ۴۰ ساله در سد جامیشان سنقروکلیایی شهردار کرمانشاه در دهمین نشست هیئت اجرایی مجمع شهرداران آسیایی: کرمانشاه قابلیت های زیادی برای گردشگری پایدار دارد  

خسارت ۲۷۰ میلیارد تومانی کرونا به گردشگری کرمانشاه
18 فروردین 1400 - 12:54
شناسه : 266935
1
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه آخرین برآورد خسارت کرونا به صنعت گردشگری استان را 270 میلیارد تومان اعلام کرد. طلوع‌‌کرمانشاه :

علی صابر بااشاره به گذشت بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا، اظهارکرد: اواخر سال ۱۳۹۸ زمانی که اوج فعالیت بخش گردشگری بود و فعالین این بخش می توانستند در تعطیلات نوروز رکود پاییز و زمستان را جبران کنند، کرونا شیوع پیدا کرد./وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، تاسیسات گردشگری استان به مدت حدود یک ماه تعطیل شدند و پس از آن نیز با هر پیک کرونا شاهد تعطیلی مجدد آنها برای مدت چند روز بودیم و خسارت های زیادی را متحمل شدند./وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هایی که بصورت مستقیم در حوزه گردشگری استان فعال هستند، بخش هایی که بصورت غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط بودند نیز در این مدت خسارت دیدند، چراکه وقتی یک گردشگر به شهری وارد می شود، از حمل و نقل گرفته تا بازار آن شهر هم تحت تاثیر قرار می گیرند./صابر آخرین برآورد خسارت های کرونا به صنعت گردشگری کرمانشاه را در این مدت ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ حدود ۹۰ میلیارد تومان مربوط به تاسیسات گردشگری استان همچون هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستوران های بین راهی است./به گفته این مسئول، ۱۷۳ میلیارد تومان از خسارت کرونا به گردشگری استان مربوط به حوزه های وابسته به گردشگری شامل حمل و نقل و کسبه هایی است که بصورت غیرمستقیم با صنعت گردشگری استان در ارتباط بودند.

پ
پ

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه آخرین برآورد خسارت کرونا به صنعت گردشگری استان را ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

علی صابر بااشاره به گذشت بیش از یکسال از شیوع بیماری کرونا، اظهارکرد: اواخر سال ۱۳۹۸ زمانی که اوج فعالیت بخش گردشگری بود و فعالین این بخش می توانستند در تعطیلات نوروز رکود پاییز و زمستان را جبران کنند، کرونا شیوع پیدا کرد.

وی تصریح کرد: با شیوع بیماری کرونا، تاسیسات گردشگری استان به مدت حدود یک ماه تعطیل شدند و پس از آن نیز با هر پیک کرونا شاهد تعطیلی مجدد آنها برای مدت چند روز بودیم و خسارت های زیادی را متحمل شدند.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: این تعطیلی های مکرر و کاهش آمار گردشگری استان باعث شد تا در سال ۱۳۹۹ صنعت گردشگری کرمانشاه روند عادی سالهای گذشته خود ر ا نداشته باشد و آسیب های زیادی ببیند.

وی تاکید کرد: علاوه بر بخش هایی که بصورت مستقیم در حوزه گردشگری استان فعال هستند، بخش هایی که بصورت غیرمستقیم با این صنعت در ارتباط بودند نیز در این مدت خسارت دیدند، چراکه وقتی یک گردشگر به شهری وارد می شود، از حمل و نقل گرفته تا بازار آن شهر هم تحت تاثیر قرار می گیرند.

صابر آخرین برآورد خسارت های کرونا به صنعت گردشگری کرمانشاه را در این مدت ۲۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: از این مبلغ حدود ۹۰ میلیارد تومان مربوط به تاسیسات گردشگری استان همچون هتل ها، میهمانپذیرها، اقامتگاه های بوم گردی، دفاتر خدمات مسافرتی و رستوران های بین راهی است.

وی تصریح کرد: همچنین حدود پنج میلیارد تومان از این خسارت مربوط به بخش صنایع دستی است.

معاون گردشگری استان اضافه کرد: مراکز گردشگری و بناهای تاریخی دارای ورودی استان هم در این مدت دو میلیارد تومان خسارت دیدند.

به گفته این مسئول، ۱۷۳ میلیارد تومان از خسارت کرونا به گردشگری استان مربوط به حوزه های وابسته به گردشگری شامل حمل و نقل و کسبه هایی است که بصورت غیرمستقیم با صنعت گردشگری استان در ارتباط بودند.

وی در ادامه اعلام کرد: شیوع بیماری کرونا باعث شد تا طی سال ۱۳۹۹ حدود ۱۱۷۶ نفر در بخش گردشگری استان شغل خود را از دست بدهند که امیدواریم با فروکش شدن بیماری کرونا در سال ۱۴۰۰ شاهد احیای دوباره این مشاغل باشیم.  

صابر در ادامه به حمایت هایی که طی این مدت از فعالین گردشگری خسارت دیده از شیوع کرونا در استان شده اشاره کرد و گفت: برای کمک به جبران بخشی از خسارت هایی که به فعالین این بخش وارد شده، تسهیلاتی را با سود ۱۲ درصد در نظر گرفتیم که برای حدود ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات در سامانه ثبت درخواست داشتیم که تاکنون حدود هشت میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی هم در انتظار پرداخت تسهیلات هستند.

وی گفت: علاوه بر پرداخت تسهیلات، در بحث امهال وام ها و پرداخت مالیات ها هم کمک هایی به فعالین این بخش در استان انجام شد./ایسنا

دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.